IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
    Какво ти перчене . Аз съм се напълнил до горе .Хем не мога да дишам,хем тежи . Сега само ми остава да се паникьосам и ще стане една .....
    Нема се пуашиш. Печалбите не се облагат а загубите не се признават

Не е препоръка Абе кой идиот ви кара да пишете във форум такива простотии

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Давай наред Така де, няма само да ми се перчите че имате български артии а аз да нямам.

Не е препоръка за търговия. Крайно време е да спрете да се занимавате с глупости уважаема Комисия
      Какво ти перчене . Аз съм се напълнил до горе .Хем не мога да дишам,хем тежи . Сега само ми остава да се паникьосам и ще стане една .....

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
        Тази загадъчност би трябвало да предизвиква страхопочитание у всички, нали?

Явно оптимистите тук, освен че са станали много, са решили да се подкрепят с многозначителни въпроси, завършващи с още по-многозначителни емотикони.

В този дух, ако искам да впечатля посетителите на форум за метеоролози, би трябвало да напиша:
        "Усещате ли накъде духа вятъра? "
        Загадъчност няма, тъй като съм оптимистка имах в предвид , че седмичният Sofix ще е положителен, а и другата седмица също, макар търговия почти да няма.

Коментар

• На мечоците в УСАто ....такъв им го набиха........

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
            Кажи коя хартия , да ти продадем - щото иначе наред , за да те улучим.
            Давай наред Така де, няма само да ми се перчите че имате български артии а аз да нямам.

Не е препоръка за търговия. Крайно време е да спрете да се занимавате с глупости уважаема Комисия

Коментар

Едно въпросче ме гложди от много време. Няма ли кой да направи по едно ЕТФ-че на мърлявите български индекси в тази държавица че белкем нещо живне на тази борса Като ви гледам оптимизма пуснах поръчка и аз за една артия Ама няма да ви казвам коя е

Не е препоръка за търговийка и КФН-то да ме заобиколи в любимата си дейност - надзираване на пишущите
              Кажи коя хартия , да ти продадем - щото иначе наред , за да те улучим.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                Санитарен полуден.
                След такова надрискване ще трябва санитарна седмица......

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                  Ти трябва да си поредния новоизлюпен инвеститор, в чиято глава е по-голяма каша от тази, която демонстрираш с писане.
                  Жив и здрав да си!
                  Не ги удряй в дувара. Нека понапудрят форума. И без това друго не им остана
                  Казвам си понякога, Дано не ни отнемат чувството за хумор. Разбирам, че и ти го притежаваш. Като имаш предвид, че и те не знаят понякога какви ги пишат то и не им се вързвай
                  Коментарите ти са ценни за мен и ми е приятно, да ги чета.
                  Last edited by Vola.X; 26.08.2011, 16:30.
                  Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от padre89 Разгледай мнение
                    аз го усещам от долу ,и мъ кара да съ надигам;-прав ли съм зеро ,ти нямаш нищо общо с момченцата с конченцата с топчето ,нали
                    Ти трябва да си поредния новоизлюпен инвеститор, в чиято глава е по-голяма каша от тази, която демонстрираш с писане.
                    Жив и здрав да си!

Коментар

• аз го усещам от долу ,и мъ кара да съ надигам;-прав ли съм зеро ,ти нямаш нищо общо с момченцата с конченцата с топчето ,нали

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                        Усещате ли на къде отива пазара?
                        Тази загадъчност би трябвало да предизвиква страхопочитание у всички, нали?

Явно оптимистите тук, освен че са станали много, са решили да се подкрепят с многозначителни въпроси, завършващи с още по-многозначителни емотикони.

В този дух, ако искам да впечатля посетителите на форум за метеоролози, би трябвало да напиша:
                        "Усещате ли накъде духа вятъра? "

Коментар

• Усещате ли на къде отива пазара?

Коментар

Едно въпросче ме гложди от много време. Няма ли кой да направи по едно ЕТФ-че на мърлявите български индекси в тази държавица че белкем нещо живне на тази борса Като ви гледам оптимизма пуснах поръчка и аз за една артия Ама няма да ви казвам коя е

Не е препоръка за търговийка и КФН-то да ме заобиколи в любимата си дейност - надзираване на пишущите
                            Чакай да спретнат още две три кръгли маси за да направят генералните изводи колко е трудно с късите ,дългите и т.н., а ти за ЕТФ -и питаш

Коментар

• оптимизма всеки тука е забравил
                              балониран надежди изоставил.
                              пише се по почин "въпреки" и "напреко"
                              Бог високо, цар далеко
                              в стила на Гаки - генерала
                              дано не свърши всичко допреди пенала
                              Не е препоръка

Коментар

• Едно въпросче ме гложди от много време. Няма ли кой да направи по едно ЕТФ-че на мърлявите български индекси в тази държавица че белкем нещо живне на тази борса Като ви гледам оптимизма пуснах поръчка и аз за една артия Ама няма да ви казвам коя е

Коментар

Working...
                                X