If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тази загадъчност би трябвало да предизвиква страхопочитание у всички, нали?
Явно оптимистите тук, освен че са станали много, са решили да се подкрепят с многозначителни въпроси, завършващи с още по-многозначителни емотикони.
В този дух, ако искам да впечатля посетителите на форум за метеоролози, би трябвало да напиша: "Усещате ли накъде духа вятъра? "
Загадъчност няма, тъй като съм оптимистка имах в предвид , че седмичният Sofix ще е положителен, а и другата седмица също, макар търговия почти да няма.
Едно въпросче ме гложди от много време. Няма ли кой да направи по едно ЕТФ-че на мърлявите български индекси в тази държавица че белкем нещо живне на тази борса Като ви гледам оптимизма пуснах поръчка и аз за една артия Ама няма да ви казвам коя е
Не е препоръка за търговийка и КФН-то да ме заобиколи в любимата си дейност - надзираване на пишущите
Кажи коя хартия , да ти продадем - щото иначе наред , за да те улучим.
Ти трябва да си поредния новоизлюпен инвеститор, в чиято глава е по-голяма каша от тази, която демонстрираш с писане.
Жив и здрав да си!
Не ги удряй в дувара. Нека понапудрят форума. И без това друго не им остана
Казвам си понякога, Дано не ни отнемат чувството за хумор. Разбирам, че и ти го притежаваш. Като имаш предвид, че и те не знаят понякога какви ги пишат то и не им се вързвай
Коментарите ти са ценни за мен и ми е приятно, да ги чета.
Едно въпросче ме гложди от много време. Няма ли кой да направи по едно ЕТФ-че на мърлявите български индекси в тази държавица че белкем нещо живне на тази борса Като ви гледам оптимизма пуснах поръчка и аз за една артия Ама няма да ви казвам коя е
Не е препоръка за търговийка и КФН-то да ме заобиколи в любимата си дейност - надзираване на пишущите
Чакай да спретнат още две три кръгли маси за да направят генералните изводи колко е трудно с късите ,дългите и т.н., а ти за ЕТФ -и питаш
оптимизма всеки тука е забравил
балониран надежди изоставил.
пише се по почин "въпреки" и "напреко"
Бог високо, цар далеко
в стила на Гаки - генерала
дано не свърши всичко допреди пенала
Не е препоръка
Коментар