Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеТова с деливъриджинг приключи 2008-2010.
Ерата на неограничения нефт приключи. Всеки опит за растеж ще предизвиква покачване цената на нефта и оттам задушаване на всеки опит за растеж! Това ще продължи докато човечеството не се приспособи към икономика използваща основно различни източници на енергия от въглеводородите! А 15 години са дори извънредно оптимистичен период за това!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеТова с деливъриджинг приключи 2008-2010. Показател затова е японската йена - силно се покачи послените 3-4 години. И нейна дойде.
Гледайте чуждите идекси бе хора - просто е - срещу тренд не се бяга - рано или късно (вече сме така или иначе 3 г. назад) тоя тренд ще дойде и при нас - БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИ откъде ще дойдат парите за този най-неочакван и рязък скок? Да си чувал що е то дилевъриджинг? Можеш ли да си представиш изобщо какъв път изминава махалото на 40-годишен лост при дилевъриджинг? Та ние сме едва в началото на обратния път на махалото! Очаквай поне 15 години без реален икономически ръст в тъй наречените бели държави! Кви резки ръстове ти се привиждат, кви 5 лева?!... Гладна кокошка просо сънува...
Гледайте чуждите идекси бе хора - просто е - срещу тренд не се бяга - рано или късно (вече сме така или иначе 3 г. назад) тоя тренд ще дойде и при нас - БФБThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеИ сега пак така ще стане - най-неочаквано и рязкоСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПесимизъм и оптимизъм са емоционални състояния, както го има едното, така е станало другото. Според мен е време вече да се сменя настроението. Дали ще стане е друг въпрос
някак не се връзва с постовете ти в друга тема в която очакваш Дянков да докара икономиката ни до катастрофа и фалит до 10 месеца
Коментар
-
едно ще ви кажа - 2008-2011 понеже Софикс изоставаше от чуждите борси, чужди пари тогава в началото на 2011 видяхме какво направиха със Софикс - най-неочаквано и много рязко вдигнаха индексите ни - понеже ние не ги вдигахме сами
И сега пак така ще стане - най-неочаквано и рязко - кокото и да е попоглеждат в долния край и нашата борсичка (2011 началото е типичен пример - когато показването не беше инициаирнаон от БГ инвеститори очевидно)There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПесимизъм и оптимизъм са емоционални състояния, както го има едното, така е станало другото. Според мен е време вече да се сменя настроението. Дали ще стане е друг въпрос
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеСравненията с Дау са неуместни, поради простата причина - Дау 2000 година колко е бил? А колко е сега. Всички знаем кога и с каква стойност стартира Софикс. Е ли съразмерно тогава сравнението? Какво излиза, кой дава по-висока доходност за тези 12 години? Странно, но факт!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Сравненията с Дау са неуместни, поради простата причина - Дау 2000 година колко е бил? А колко е сега. Всички знаем кога и с каква стойност стартира Софикс. Е ли съразмерно тогава сравнението? Какво излиза, кой дава по-висока доходност за тези 12 години? Странно, но факт!Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеДай боже да си на верен път относно БФБ.Но постоянното позоваване на Dow & Dax го намирам за твърде неуместно.
Ние не сме друг свят - знаеме си дереджето, ама средносрочно няма просто как да се делим от тях. Винаги нашите идекси ще следват техните - марак и с 1-2-3 г. закъснение.
Вече сме назад с 3 г. бих казал.There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеГаки, за разлика от теб, аз примерно когато и ти и аз чакахме ръст, аз чакам ръст и сега - димек все в една посока съм - а ти сега си в друга посока
Който залага на една посока - особено след 4 г. когто тя ве била обратна - един, два пъти ще сбърка, трятият ще е е прав
Тоя път мисля, ще съм прав - Дау 13000, Дакс 7000
Коментар
Коментар