IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
    Още ли си вярваш,че си умен?Ако е така,купувай,а не чакай да ти продадат.Ами после?Отговорът е да научиш какво е казала на lalka майка й.Същото важи и за бай Бабай.Успех и на двамата.
    Гаки, за разлика от теб, аз примерно когато и ти и аз чакахме ръст, аз чакам ръст и сега - димек все в една посока съм - а ти сега си в друга посока

Който залага на една посока - особено след 4 г. когто тя ве била обратна - един, два пъти ще сбърка, трятият ще е е прав

Тоя път мисля, ще съм прав - Дау 13000, Дакс 7000
    There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
      Така е Бобан. Койето е умен вече е на акции или има краткосрочни планове да влиза в акции
      Още ли си вярваш,че си умен?Ако е така,купувай,а не чакай да ти продадат.Ами после?Отговорът е да научиш какво е казала на lalka майка й.Същото важи и за бай Бабай.Успех и на двамата.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
        Страхотно! Какво "рали"!!! Не мога да смогна да наблюдавам сделките! Хвърчат, хвърчат...
        Въведени са вповече оферти купува и борсата изпуши
        There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Страхотно! Какво "рали"!!! Не мога да смогна да наблюдавам сделките! Хвърчат, хвърчат...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Днес няма да има прожекция. Билетите важат без заверка за събота
            Важат, ама фейс контрола от немско отпускар ще го играе тогава.

Коментар

• Днес няма да има прожекция. Билетите важат без заверка за събота

Коментар

• Стана тя каквато стана, препоръка няма!

ТВ7: ”Софарма” продава лекарствата си в България по-скъпо

За цените на лекарствата отговарят НЗОК и Министерство на здравеопазването

Голяма българска фармацевтична компания продава в пъти по-скъпо лекарствата си у нас в сравнение с цените, на които се продават в съседните Сърбия и Турция, които са извън ЕС, показа разследване на TV7.
                Ценообразуването в сферата на фармацията се извършва от производителя. Той регистрира цените на медикаментите си, а всяка държава определя надценките за търговците на едро и дребно.

Но медикамент срещу високо кръвно налягане на българския производител "Софарма" се продава в Сърбия срещу 11 лева, а у нас цената му е 20 лева.
                В Турция ценовата разлика е още по-голяма. В предварителния си отчет за 2011 г. "Софарма" отчита, че най-продаваното й лекарство в Турция за миналата година са ампули за тежка форма на алергии. Медикаментът се използва основно за лечение в болница и е три пъти по-евтин, отколкото в България. Опаковка от 250 мг с 5 ампули може да се купи за 25 лв. в турските аптеки, докато у нас пределната му цена е 70,60 лв. на опаковка.

За цените на лекарствата отговарят НЗОК и Министерство на здравеопазването. В здравното ведомство за този ресор отговаря заместник-министърът Гергана Павлова, която е работила в "Софарма", съобщава още TV7. В НЗОК за лекарствата отговаря Калина Пенчева.
                Според някои медии именно Гергана Павлова ще наследи освободения от Нели Нешева пост на управител на НЗОК.

В средата на миналата година по време на пациентски форум в Бургас бе съобщено, че цените на лекарствата у нас са по-високи, тъй като данъкът добавена стойност върху лекарствата в България е 4 пъти по-висок от средното ниво за ЕС.

Коментар

• Да не би КНДР да е купила БФБ

Коментар

• http://download.bse-sofia.bg/PressCe...e=main&lang=bg

Коментар

• В инфостока няма сделки, тук също, кобоса май не бачка, платформите регистрират 3 (три) сделки.
                      Добре дошли на чуждестранните инвеститори!

Коментар

• От БФБ да пуснат съобщение:
                        Повредата не е във вашия телевизор,
                        просто няма предавне

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Върнете ни борсата, върнете ни борсата..!!!!( скандирайки....)
                          Искай си я от Бареков.....
                          Днес така бе подпукал Донев и Софарма че вече зная кой е главният престъпник в страната за здравеопазването ,

Коментар

• Аз пък си помислих ,че "НОВОТО" работно време е в сила от днес - от 10 до 16.45ч. ако не бяха тия две "заблудени" сделки ??!!!! /учудено....../
                            мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• БФБ си работи, на сайта на борсата пише market open.
                              Стига сте се оплаквали, а търгувайте, само с приказки не става работата.

Коментар

• Върнете ни борсата, върнете ни борсата..!!!!( скандирайки....)

Коментар

Working...
                                X