IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    с 1,6 милиона влезли в ихлбл цената като нищо ще удари 3 лева
    Така е...
    Но по интересното е при ДАУ . Маркета е раздвоен от да разпродаде веднага пред уикенда или да завърши над 13К че може да няма друга възможност другата седмица ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Ти се шегуваш .... ако търси по един процент в Корп , БТН , ХИМ и ЗХБГ ще ни направи милионери ....за теб и равновесие ще включа и Синергон и ИХБГ....
      Донев не , той е враг.....
      с 1,6 милиона влезли в ихлбл цената като нищо ще удари 3 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
        Абе определени не определени БФБ има 4 идекса - трябва да са комании от тях - в индекс се влиза по определени правила
        Ти се шегуваш .... ако търси по един процент в Корп , БТН , ХИМ и ЗХБГ ще ни направи милионери ....за теб и равновесие ще включа и Синергон и ИХБГ....
        Донев не , той е враг.....

Коментар

• Абе определени не определени БФБ има 4 идекса - трябва да са комании от тях - в индекс се влиза по определени правила
          There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Ама мен не ме бърка дали са определени или не. Просто да кажат кои са преди да вземат да купуват Иначе някак си нечестно ми се струва
            Винаги някой са по равни от равните.....

Коментар

Не искам да ви развалям настроението но тези акции вече са определени.....
              Само си направете сметка защо сега ще минава а не преди година....
              Ами за БТН си имаха кандидат ,за енергото австрииците си купиха пакети но за ЧЕЗ ,чешкият ЕОН ,БЕХ и МЕХ ще конкурира някой ПФ или олигарх за да вземе държавата добра цена и да ползва държавата парите една година преди да ги върне в Сребърният фонд пак на първи май следващата година ....а следващите да си трошат главите......
              Ама мен не ме бърка дали са определени или не. Просто да кажат кои са преди да вземат да купуват Иначе някак си нечестно ми се струва

Коментар

Ами за БТН си имаха кандидат ,за енергото австрииците си купиха пакети но за ЧЕЗ ,чешкият ЕОН ,БЕХ и МЕХ ще конкурира някой ПФ или олигарх за да вземе държавата добра цена и да ползва държавата парите една година преди да ги върне в Сребърният фонд пак на първи май следващата година ....а следващите да си трошат главите......
                Ех, ама Монти - все сте един дето гледате с 2 месеца напред. Той нека да започне да има портфейл на БФБ - независимо че ще са нови компании или каквито и да било, казват трябва да са - идексни компании, НЕКА да се институционализира като участник на пазара, те тогава средносрочно и дългосрочно ще има ефект за цените и на БФБ акциите - все пак нов участник
                There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнение
                  на страницата на мин. на финансите в графа пректи за закони.

Коментар

Честно казано предпочитам Сребърния Фонд да го дадат на ТИМ, вместо в БГ ДЦК. Ама честно мисля ще е по добре, като говорим за крадене.
                    Отново имаш отличаващо се с креативността си решение, твърде модернистично за моят капацитет за разбиране. Аз лично предпочитам да го вкарат в малко на брой нисколиквидни компании, като така подпомогнат и българския дребен бизнес представен на борсата като обаче огласят предварително - поне един месец, кои точно ще бъдат те. Мисля че по този начин се получава оптимален баланс между обществения интерес, бъдещата доходност и развитието на българския капиталов пазар.

Коментар

• Мерси видях го - е как може за БГ емитенти до 10%, за ЕС емитенти до 40% ? Не били трябвало да е обратнотото - все пак парите да се инвестират в БГ?

Коментар

Къде го чете това?
                        на страницата на мин. на финансите в графа пректи за закони.

Коментар

Аз предлагам да има обществена дискусия в кои точно акции и решението преди инвестирането да бъде огласено публично, за да не поражда съмнение за това как точно е взет избора.

Айде като ще се краде сребърния фонд поне и ние да намажем
                          Честно казано предпочитам Сребърния Фонд да го дадат на ТИМ, вместо в БГ ДЦК. Ама честно мисля ще е по добре, като говорим за крадене.

Коментар

Къде го чете това?
                            http://www.minfin.bg/bg/page/578

Коментар

Айде честито ! - Дянков предлага до 10 % от Сребърния фонд в БГ акции !
                              Къде го чете това?

Коментар

Айде честито ! - Дянков предлага до 10 % от Сребърния фонд в БГ акции !
                                Аз предлагам да има обществена дискусия в кои точно акции и решението преди инвестирането да бъде огласено публично, за да не поражда съмнение за това как точно е взет избора.

Айде като ще се краде сребърния фонд поне и ние да намажем

Коментар

Working...
                                X