Първоначално изпратено от ceneto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеОптимизма зависи от умствения напредък на индивида.
Аз бих била оптимист, ако знам най-добрия ИП на БФБ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеОптимизма зависи от умствения напредък на индивида.
и тогава ни обясни за най добрия ИП“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
И това как го измисли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗдравей,
засега ми стратегия е правилна ,към края на на март Алианц и тримесечието а за април ще помисля върху твоето мнение....
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМонти,според мен ще се купуват основно ликвидни позиции.
Предполагам основно акции от СОФИКС.
А някои хора вещаеха срив до 80.....
ще видим "обичайните заподозрени"...........не ми се мисли ако се налеят 200милиона на нашата борса
Монти ,пускай останалия кеш....и колкото и да тие мъчно,купувай ликвидни позиции а не дивидентни....Нали знаеш кои
....ще дойдете вие на моята приказка,ама дано не ви е късноАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМонти,според мен ще се купуват основно ликвидни позиции.
ще видим "обичайните заподозрени"...........не ми се мисли ако се налеят 200милиона на нашата борса
Монти ,пускай останалия кеш....и колкото и да тие мъчно,купувай ликвидни позиции а не дивидентни....Нали знаеш кои
....ще дойдете вие на моята приказка,ама дано не ви е късно
засега ми стратегия е правилна ,към края на на март Алианц и тримесечието а за април ще помисля върху твоето мнение....
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи се шегуваш .... ако търси по един процент в Корп , БТН , ХИМ и ЗХБГ ще ни направи милионери ....за теб и равновесие ще включа и Синергон и ИХБГ....
Донев не , той е враг.....
....ще дойдете вие на моята приказка,ама дано не ви е късно
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение20 М преди Нова година вдигнаха индексите само за 1 седмица с 7-8%.
Даже и 5% от СФ - 100-150М са достатъчни за Софикс 500. Ще увлекат и други.
Без външни пари. С тях - над 1000
Не така обаче е примерно с един Синергон, както бях писал до 2 лв. явните бяха 30 хил., колкото и да са в засада от 60-70 ст. до 2 лв. си е бая %.
Вече друг е въпроса къде ще се вложат тия средства. Проблема е, че ме гложди да не е по стар български обичай - в наш'те момчета. Сиреч ще почне сега едно изброяване кой кой е и какво му се полага от баницата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениес 1,6 милиона влезли в ихлбл цената като нищо ще удари 3 лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТака е...
Но по интересното е при ДАУ . Маркета е раздвоен от да разпродаде веднага пред уикенда или да завърши над 13К че може да няма друга възможност другата седмица ....
Коментар
-
мдаа, покачването при дижея
е инсайдърско
т.е. да си скъсят от малко
по-високо, юнаците
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТака е...
Но по интересното е при ДАУ . Маркета е раздвоен от да разпродаде веднага пред уикенда или да завърши над 13К че може да няма друга възможност другата седмица ....
Коментар
Коментар