If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравей,
засега ми стратегия е правилна ,към края на на март Алианц и тримесечието а за април ще помисля върху твоето мнение....
Поздрави!
Ок Монти...ти си знаеш...ако тръгне борсата нагоре обаче,ще е лавинообразно..Просто ще изкара парите на много хора на тезгяха.Не знам как ще се пазари тогава....
Ти се шегуваш .... ако търси по един процент в Корп , БТН , ХИМ и ЗХБГ ще ни направи милионери ....за теб и равновесие ще включа и Синергон и ИХБГ....
Донев не , той е враг.....
Монти,според мен ще се купуват основно ликвидни позиции.
Предполагам основно акции от СОФИКС.
А някои хора вещаеха срив до 80.....
ще видим "обичайните заподозрени"...........не ми се мисли ако се налеят 200милиона на нашата борса
Монти ,пускай останалия кеш....и колкото и да тие мъчно,купувай ликвидни позиции а не дивидентни....Нали знаеш кои
....ще дойдете вие на моята приказка,ама дано не ви е късно
20 М преди Нова година вдигнаха индексите само за 1 седмица с 7-8%.
Даже и 5% от СФ - 100-150М са достатъчни за Софикс 500. Ще увлекат и други.
Без външни пари. С тях - над 1000
Има такива със относително големи обеми и да кажем още някои от засада - та тях криво-ляво няма да ги усетим толкова.
Не така обаче е примерно с един Синергон, както бях писал до 2 лв. явните бяха 30 хил., колкото и да са в засада от 60-70 ст. до 2 лв. си е бая %.
Вече друг е въпроса къде ще се вложат тия средства. Проблема е, че ме гложди да не е по стар български обичай - в наш'те момчета. Сиреч ще почне сега едно изброяване кой кой е и какво му се полага от баницата.
20 М преди Нова година вдигнаха индексите само за 1 седмица с 7-8%.
Даже и 5% от СФ - 100-150М са достатъчни за Софикс 500. Ще увлекат и други.
Без външни пари. С тях - над 1000
Така е...
Но по интересното е при ДАУ . Маркета е раздвоен от да разпродаде веднага пред уикенда или да завърши над 13К че може да няма друга възможност другата седмица ....
Или ще падне или ще продължи да расте, всеки рейднж рано или късно се замества с тренд.
Така е...
Но по интересното е при ДАУ . Маркета е раздвоен от да разпродаде веднага пред уикенда или да завърши над 13К че може да няма друга възможност другата седмица ....
Коментар