IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
    ти първо проучи какво се търгува на БФБ
    и тогава ни обясни за най добрия ИП
    артии се търгуват, какво да е друго
    Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от proect Разгледай мнение
      Оптимизма зависи от умствения напредък на индивида.
      Аз бих била оптимист, ако знам най-добрия ИП на БФБ!

Коментар

ти първо проучи какво се търгува на БФБ
        и тогава ни обясни за най добрия ИП
        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

И това как го измисли?

Коментар

• Оптимизма зависи от умствения напредък на индивида.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Здравей,
              засега ми стратегия е правилна ,към края на на март Алианц и тримесечието а за април ще помисля върху твоето мнение....
              Поздрави!
              Ок Монти...ти си знаеш...ако тръгне борсата нагоре обаче,ще е лавинообразно..Просто ще изкара парите на много хора на тезгяха.Не знам как ще се пазари тогава....

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                Монти,според мен ще се купуват основно ликвидни позиции.
                Предполагам основно акции от СОФИКС.
                А някои хора вещаеха срив до 80.....

ще видим "обичайните заподозрени"...........не ми се мисли ако се налеят 200милиона на нашата борса

Монти ,пускай останалия кеш....и колкото и да тие мъчно,купувай ликвидни позиции а не дивидентни....Нали знаеш кои

....ще дойдете вие на моята приказка,ама дано не ви е късно
                Е то аз като гледам оборотите напоследък май ликвидните и дивидентните са едни и същи
                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

ще видим "обичайните заподозрени"...........не ми се мисли ако се налеят 200милиона на нашата борса

Монти ,пускай останалия кеш....и колкото и да тие мъчно,купувай ликвидни позиции а не дивидентни....Нали знаеш кои

Здравей,
                  засега ми стратегия е правилна ,към края на на март Алианц и тримесечието а за април ще помисля върху твоето мнение....
                  Поздрави!

Коментар

Ти се шегуваш .... ако търси по един процент в Корп , БТН , ХИМ и ЗХБГ ще ни направи милионери ....за теб и равновесие ще включа и Синергон и ИХБГ....
                    Донев не , той е враг.....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      20 М преди Нова година вдигнаха индексите само за 1 седмица с 7-8%.
                      Даже и 5% от СФ - 100-150М са достатъчни за Софикс 500. Ще увлекат и други.
                      Без външни пари. С тях - над 1000
                      Има такива със относително големи обеми и да кажем още някои от засада - та тях криво-ляво няма да ги усетим толкова.
                      Не така обаче е примерно с един Синергон, както бях писал до 2 лв. явните бяха 30 хил., колкото и да са в засада от 60-70 ст. до 2 лв. си е бая %.
                      Вече друг е въпроса къде ще се вложат тия средства. Проблема е, че ме гложди да не е по стар български обичай - в наш'те момчета. Сиреч ще почне сега едно изброяване кой кой е и какво му се полага от баницата.

Коментар

• 20 М преди Нова година вдигнаха индексите само за 1 седмица с 7-8%.
                        Даже и 5% от СФ - 100-150М са достатъчни за Софикс 500. Ще увлекат и други.
                        Без външни пари. С тях - над 1000

Коментар

• БГ акции до 10 %.
                          Дори 1 % да е, са си 20 млн.
                          Прекалено мечтателски ми идва да ги умножа по 10.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            с 1,6 милиона влезли в ихлбл цената като нищо ще удари 3 лева
                            А след това какво да последва, може би едно "Бог да прости" за притежателите на горещия картоф... в ихлбл ...!??

Коментар

Така е...
                              Но по интересното е при ДАУ . Маркета е раздвоен от да разпродаде веднага пред уикенда или да завърши над 13К че може да няма друга възможност другата седмица ....
                              Или ще падне или ще продължи да расте, всеки рейднж рано или късно се замества с тренд.

Коментар

• мдаа, покачването при дижея
                                е инсайдърско
                                т.е. да си скъсят от малко
                                по-високо, юнаците
                                Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Така е...
                                Но по интересното е при ДАУ . Маркета е раздвоен от да разпродаде веднага пред уикенда или да завърши над 13К че може да няма друга възможност другата седмица ....

Коментар

Working...
                                X