IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Декс

Това са неща които някои от нас вече много добре сме осмислили какво означават

Масата - тъплата, ще разбере за тези неща чак когато ги види в цените на акциите в едни +100-200%.

Всички знам на каква база са сегашните цени - когато има някой да продава и се отдръпва, това става и с офертите купува, димек цената много повече отколкото би било нормално

Така ще стане и сега когато се появи някой да купува - а такива вече се появиха и според мен виждат голям зор в купуването - нормално на тези цени все пак -
    There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• http://www.investor.bg/evropa/334/a/...i-pari,130780/

ЕЦБ отново се готви да наводни пазарите с евтини пари

Коментар

• В акции, издадени от емитенти от Република България, и които са включени в индекс на регулиран пазар на ценни книжа, Сребърният фонд ще може да инвестира не повече от 10 на сто от активите си.
        Last edited by dex; 27.02.2012, 12:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Наблюдавам проблясъци при теб....
          Бъркаш се, в общи линии линия не следвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
            Оптимистът винаги може да каже, че в един момент ще наблюдаваме обратното движение.
            А не бе, ша са тръшкам и ша се прекръстя на Рубини
            Наблюдавам проблясъци при теб....
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Оптимистът винаги може да каже, че в един момент ще наблюдаваме обратното движение.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                щом и дългосрочните намаляват акциите - не е добре работата!!!
                Работата винаги е добра за една от страните. Т.е. или не е добра за продажби, или не е добра за покупки. Въпрос на решение и възможности е да стане добра работата

Коментар

• щом и дългосрочните намаляват акциите - не е добре работата!!!

Коментар

• Пенсионните фондове заместиха акции и депозити с държавен дълг

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Навън оценяват риска на БГ все по-ниско.
                      Пък Миленчо и компания тръгнали да пискат и за комисионни от евробондове да се натискат

http://www.bloomberg.com/quote/CBULG1U5:IND
                      Тези - Миленчо и малкия мук опитват да мародерстват. Дано не им стане играта. По този начин правят заявка да ги наричаме буклуци.
                      Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

20 милиарда долара и нямаше да има криза на ликвидността и доверието между банките....
                        После дадоха 1000 по 20....
                        В моменат съм бил на акции и си гледам постовете , много оптимистични за това което стана ....

така си е ама знае ли човек - друг можеше да изгърми!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          гледате ли БНТ - дават за Леман

20 милиарда долара и нямаше да има криза на ликвидността и доверието между банките....
                          После дадоха 1000 по 20....
                          В моменат съм бил на акции и си гледам постовете , много оптимистични за това което стана ....

Коментар

• гледате ли БНТ - дават за Леман

Коментар

• Навън оценяват риска на БГ все по-ниско.
                              Пък Миленчо и компания тръгнали да пискат и за комисионни от евробондове да се натискат

http://www.bloomberg.com/quote/CBULG1U5:IND

Коментар

• Първоначално изпратено от proect Разгледай мнение
                                Оптимизма зависи от умствения напредък на индивида.
                                Аз бих била оптимист, ако знам най-добрия ИП на БФБ!
                                а ТОИ Е .... не не ми казваи...сега ще се сетя...... и победител е тръпна в очакване).... наи....добрия.... ИП за всички времена е .... ТОИ е глобал маркет и т.н.

Което значи , че ти си голям оптимист.....честито на победителите

Коментар

Working...
                                X