Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНаселението е увеличило спестяванията си със 393 млн. лв. само през януари 2012 г.
В края на месеца населението държи на депозит в банките рекордните 32,3 млрд. лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениекакво се улях - живял съм и в Европа - твърдя че БГ е държавата в света с най-много джипове от глава на населението
Никъде в Европа няма толкова жипове да джиткат така - в София всяко 3то МПС е джип, а всеки 2ри от тези джипове е за над 100К, всеки 5ти за над 200К - няма друга такава държава в EU
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениее тука се оля вече..
Никъде в Европа няма толкова жипове да джиткат така - в София всяко 3то МПС е джип, а всеки 2ри от тези джипове е за над 100К, всеки 5ти за над 200К - няма друга такава държава в EUThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЧе то има ли Жипове под 50К бря? Кажи някоя марка. Не ми минавай с мейд ин Ловеч
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеКъде го гледате това бе в България - в кой град, квартал или село?
Аз съм в един квартал на София, ами като изляза на улицата ми става от джипове дето джиткат с по 80-100 в кварталните улици - от 3 - 2 са джипа за по над 50К лева - хората (тези които работят здраво) няма какво да си правят парите - това е което аз забелязвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеКъде го гледате това бе в България - в кой град, квартал или село?
Аз съм в един квартал на София, ами като изляза на улицата ми става от джипове дето джиткат с по 80-100 в кварталните улици - от 3 - 2 са джипа за по над 50К лева - хората (тези които работят здраво) няма какво да си правят парите - това е което аз забелязвам
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеМоля, какво подобрение на икономиката и какво излизане от кризата имаш предвид. Хората ръфат огризки. Не могат да си заредят колите с нафта, за да ги подкарат по безумните нови магистрали ... Или ни вземаш за мезе или се бъзикаш.
Аз съм в един квартал на София, ами като изляза на улицата ми става от джипове дето джиткат с по 80-100 в кварталните улици - от 3 - 2 са джипа за по над 50К лева - хората (тези които работят здраво) няма какво да си правят парите - това е което аз забелязвамThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеBase Market
Аре да си поиграем с думичките
Base
noun
база
основа
фундамент
поставка
бас
плацдарм
черта
verb
базирам
основавам
обосновавам
adjective
долен
низък
нисък
подъл
простонароден
Тва от гугълският преводач
Демек кво ще да значи Base Market????
Дайте да му шаткаме име и да си знаем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе може целия борсов свят да отчита излизане от кризата, подобрение в икономиката, а ние тук на БФБ , най-големите умници на света да предвиждаме само крах и фалити!
Коментар
-
тия пък поне един линк да бяха сложили освен премиум и стандарт сегмента,
можеха да сложат и линк към бейс маркета + разяснения на кратко (кой сегмент какви акции може да включва)
http://www.bse-sofia.bg/?page=MarketAndSegments“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
Коментар