IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Населението е увеличило спестяванията си със 393 млн. лв. само през януари 2012 г.

В края на месеца населението държи на депозит в банките рекордните 32,3 млрд. лв.
    Държи и ще продължава да държи. Може и 10 г. да държи - като гледат хората какви простотии им се сервират. Не е препоръка

Коментар

• http://www.usdebtclock.org/world-debt-clock.html

на брояча на Гърция му греят лагерите...

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        Населението е увеличило спестяванията си със 393 млн. лв. само през януари 2012 г.

В края на месеца населението държи на депозит в банките рекордните 32,3 млрд. лв.
        Хихих, а колко от тези кинти са на Маляки има ли някакво инфо?

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
          какво се улях - живял съм и в Европа - твърдя че БГ е държавата в света с най-много джипове от глава на населението

Никъде в Европа няма толкова жипове да джиткат така - в София всяко 3то МПС е джип, а всеки 2ри от тези джипове е за над 100К, всеки 5ти за над 200К - няма друга такава държава в EU
          Пак бъркаш София със страната, в страната не е така, примерът ти за България е неподходящ, България не се описва със София.. Джиповете не са критерий за успех, искаш ли да ти пратя оферти за джипове за по 3-5 хиляди лева, карат ги последните селтаци и чалгуни..от такива икономически ръст не чакай..

Коментар

• Населението е увеличило спестяванията си със 393 млн. лв. само през януари 2012 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
              е тука се оля вече..
              какво се улях - живял съм и в Европа - твърдя че БГ е държавата в света с най-много джипове от глава на населението

Никъде в Европа няма толкова жипове да джиткат така - в София всяко 3то МПС е джип, а всеки 2ри от тези джипове е за над 100К, всеки 5ти за над 200К - няма друга такава държава в EU
              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Че то има ли Жипове под 50К бря? Кажи някоя марка. Не ми минавай с мейд ин Ловеч
                Тоя даже не живее в София, не му се вързвайте толкова. Тва е някаква объркана майна, за която "новотела" е всичкото чудо на света

Коментар

Къде го гледате това бе в България - в кой град, квартал или село?

Аз съм в един квартал на София, ами като изляза на улицата ми става от джипове дето джиткат с по 80-100 в кварталните улици - от 3 - 2 са джипа за по над 50К лева - хората (тези които работят здраво) няма какво да си правят парите - това е което аз забелязвам
                  Че то има ли Жипове под 50К бря? Кажи някоя марка. Не ми минавай с мейд ин Ловеч

Коментар

Аз съм в един квартал на София, ами като изляза на улицата ми става от джипове дето джиткат с по 80-100 в кварталните улици - от 3 - 2 са джипа за по над 50К лева - хората (тези които работят здраво) няма какво да си правят парите - това е което аз забелязвам
                    Шматко, София не е България, а по-скоро друга "България", Време ти е вече да си го разбрал това

Коментар

е тука се оля вече..

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                        Моля, какво подобрение на икономиката и какво излизане от кризата имаш предвид. Хората ръфат огризки. Не могат да си заредят колите с нафта, за да ги подкарат по безумните нови магистрали ... Или ни вземаш за мезе или се бъзикаш.

There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Base Market

Аре да си поиграем с думичките

Base
                          noun
                          база
                          основа
                          фундамент
                          поставка
                          бас
                          плацдарм
                          черта
                          verb
                          базирам
                          основавам
                          обосновавам
                          adjective
                          долен
                          низък
                          нисък
                          подъл
                          простонароден

Тва от гугълският преводач

Демек кво ще да значи Base Market????
                          Дайте да му шаткаме име и да си знаем
                          ми то си е казано Base, си е най -близо до ебасе и маркета !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Не може целия борсов свят да отчита излизане от кризата, подобрение в икономиката, а ние тук на БФБ , най-големите умници на света да предвиждаме само крах и фалити!
                            Моля, какво подобрение на икономиката и какво излизане от кризата имаш предвид. Хората ръфат огризки. Не могат да си заредят колите с нафта, за да ги подкарат по безумните нови магистрали ... Или ни вземаш за мезе или се бъзикаш.

Коментар

• тия пък поне един линк да бяха сложили освен премиум и стандарт сегмента,
                              можеха да сложат и линк към бейс маркета + разяснения на кратко (кой сегмент какви акции може да включва)
                              http://www.bse-sofia.bg/?page=MarketAndSegments
                              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• К'ъв е тоя оптимизъм днеска? Да не е паднало правителството?
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X