Ха сега кажи кои са добрите компании според твоите критерии
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБоже- Боже еи такива търсят маджовците за да им го набиват до откат. Значи обичаш да те клатят а. Честито за Бедо- купи сега при Банев и ТИМ
вече на никой Мажо не вярвам чак толкова, та вече купувам само с добра риск премия, която за мен е П/Б 0.25 и под това - поне аз така смятам риск премията
А при Банев, Захариев, Божков - там ти трябва да знаеш, няма опит там
Пак повтарям - отношение към компанията и отношение към миноритари са различни неща - за мен специално отношение към миноритари не трябва да има и не е нормално, за това такива компании избягвамThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТи си бил по голям пророк и от Мохамед бе- защо не си купиш при Банев , Бедо и ТИМ или защото си се набутал там се правиш на интересен- ха-ха
аз не гледам как Мажо гледа към миноритарите, понеже за мен няма мажоритарни и миноритарни акции, има само един клас акции, и аз гледам единствено отношението на Мажо към компания . Не харсвам Мажовци които имат някакво специално отношение към миноритарите - не би трябвало да има такова според мен, както и не би трябвало да се мисли, че всяка компания трябва има за стартегия и цел да се източва чрез дивидентиThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТи си бил по голям пророк и от Мохамед бе- защо не си купиш при Банев , Бедо и ТИМ или защото си се набутал там се правиш на интересен- ха-хаНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Много ми е интересно как си подбирате Мажовците, как възхвалявате някои
може да ми се смеете, ама според мен, ако не дойдат нови компании за това време, Бедо и ТИМ ще са най-добрите мажовци след 10 г. - ще трябва време да се разберете това понеже само миналото и времето напред може да покаже товаThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕ то добре, че и тройка открои от цели шест емитента.Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТова не може да бъде истина....
С 10 акции на Софарма от минус две стана плюс 2% и индекса Софикс от 0,50% на плюс 0,06 ...
В момента имам Корп и с една акция ако тресна на 76 ще падне 3 %.....индекса...
Ne e preporykaНе е препоръка
Коментар
Коментар