IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
    Ами като има някой който е готов да продаде след години държане на цена 1/10 от тази която е платил преди 5 г. - естествено че ще е балъшка работа

ако институационалните инвеститори бяха сериозни и поддръжаваха една стабилност в цените - щеше да е друго
    Много ясно, че ще продават. За какво да ги държат още, че след време да ги продават на 1/100 от цената ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
      Не е мръсна, а балъшка
      Ами като има някой който е готов да продаде след години държане на цена 1/10 от тази която е платил преди 5 г. - естествено че ще е балъшка работа

ако институационалните инвеститори бяха сериозни и поддръжаваха една стабилност в цените - щеше да е друго
      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение

Да притежаваш акции не е мръсна работа
        Не е мръсна, а балъшка

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
          http://www.karoll.net/bg/index.php?s...article&id=132

Някои мисли ли да отиде ......аз лично се записах и ще ми е интересно да чуя какво имат да кажат ........
          ПС:моля да ми бъде изтрито мнението,ако се смята за вид реклама....
          Браво на Карол. Това е начина

Да притежаваш акции не е мръсна работа, дано да успеят да убедят хората

Това , че БФБ се превърна в мръсна работа е друга тема - за мен виновници са ДФ и ПФ с тяхното безотговорно поведение
          There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

E за какво си мислиш, че се организира тоя семинар - белким се излъже некой да си извади парите от депозида и да си ги нашмуля на "пазара"
            Колега, ти в какво инвестираш? В депозити ли? Или и ти си купуваш злато и си го заравяш в земята ?
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

E за какво си мислиш, че се организира тоя семинар - белким се излъже некой да си извади парите от депозида и да си ги нашмуля на "пазара"
              точно,затова ми стана интересно и се записах да видя,как ще успеят да убедят хората да го направят

Коментар

с този ликвиден пазар започвам да ги мисля

Коментар

E какво толкова си мислиш, че могат да ти кажат на един семинар на тема "Как да прибираме комисионни от балъци, които са решили да си потрошат парите на БФБ"
                  не,не далеч съм от мисълта да ми кажат "вълшебната и формула"......искам да й чуя какво ще преподават с цел образоване на народа в капиталовия пазар .....а за комисионите е ясно,хората така се изхранват,макар,че в момента с този ликвиден пазар започвам да ги мисля

Коментар

http://www.karoll.net/bg/index.php?s...article&id=132

Някои мисли ли да отиде ......аз лично се записах и ще ми е интересно да чуя какво имат да кажат ........
                    E какво толкова си мислиш, че могат да ти кажат на един семинар на тема "Как да прибираме комисионни от балъци, които са решили да си потрошат парите на БФБ"

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Ха-Ха нещо все критикуваш а не казваш кои са ти фаворитите
                      Компании за които съм убеден, че се управляват за да са лидери на БФБ и след 10-20 г.
                      Това е много трудна задача за всяка една компания

Препочъчвам в момента са се купуват само холдинги, понеже това на най-стабилните ЮЛ и най-слабо уязвими като цяло, отделно най-ликвидни са, отделно именно те правят политиката в дъщерните..много важно е да не са печатали много акции също..много важно и да да позиционирани в правилните сектори на икономиката, където могат да имат конкурентно предимство и след 10 - 20 г..според мен , да не се гледа много БаСе маркета - а само това което е останало на основния пазар предимно , премиума - с много резерви да се купува

Коментар

• http://www.karoll.net/bg/index.php?s...article&id=132

Коментар

• Ха-Ха нещо все критикуваш а не казваш кои са ти фаворитите

Коментар

Кажи си сега за акциите, а Пепи също следеше много показателите и им вярваше докато..- наистина е добро момче
                            какви показатели при ИХЛБЛ и Патките - знаеш ли колко беше 2007 на неконослидирана база П/Б при Патките и Дебт то собствен капитал отношение - какви показатели гледа

Аре ИХЛБЛ как да е

Коментар

• Кажи си сега за акциите, а Пепи също следеше много показателите и им вярваше докато..- наистина е добро момче

Коментар

Много още ще плачеш момче- и моя приятел Пепи такива ги пишеше..
                                Пепи сигурно не е лошо момче , ами кофти корпоративни и такива на посредници защитаваше - димек беше си марионетка - та една марионетка нали знаеш - прав, не прав говори това което са и казали

Коментар

Working...
                                X