Първоначално изпратено от G.Gekko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеНе е мръсна, а балъшка
ако институационалните инвеститори бяха сериозни и поддръжаваха една стабилност в цените - щеше да е другоThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
Да притежаваш акции не е мръсна работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнениеhttp://www.karoll.net/bg/index.php?s...article&id=132
Някои мисли ли да отиде ......аз лично се записах и ще ми е интересно да чуя какво имат да кажат ........
ПС:моля да ми бъде изтрито мнението,ако се смята за вид реклама....
Да притежаваш акции не е мръсна работа, дано да успеят да убедят хората
Това , че БФБ се превърна в мръсна работа е друга тема - за мен виновници са ДФ и ПФ с тяхното безотговорно поведениеThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеE за какво си мислиш, че се организира тоя семинар - белким се излъже некой да си извади парите от депозида и да си ги нашмуля на "пазара"Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеE за какво си мислиш, че се организира тоя семинар - белким се излъже некой да си извади парите от депозида и да си ги нашмуля на "пазара"
Коментар
-
Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнениес този ликвиден пазар започвам да ги мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеE какво толкова си мислиш, че могат да ти кажат на един семинар на тема "Как да прибираме комисионни от балъци, които са решили да си потрошат парите на БФБ"
Коментар
-
Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнениеhttp://www.karoll.net/bg/index.php?s...article&id=132
Някои мисли ли да отиде ......аз лично се записах и ще ми е интересно да чуя какво имат да кажат ........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХа-Ха нещо все критикуваш а не казваш кои са ти фаворитите
Това е много трудна задача за всяка една компания
Препочъчвам в момента са се купуват само холдинги, понеже това на най-стабилните ЮЛ и най-слабо уязвими като цяло, отделно най-ликвидни са, отделно именно те правят политиката в дъщерните..много важно е да не са печатали много акции също..много важно и да да позиционирани в правилните сектори на икономиката, където могат да имат конкурентно предимство и след 10 - 20 г..според мен , да не се гледа много БаСе маркета - а само това което е останало на основния пазар предимно , премиума - с много резерви да се купуваThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
http://www.karoll.net/bg/index.php?s...article&id=132
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКажи си сега за акциите, а Пепи също следеше много показателите и им вярваше докато..- наистина е добро момче
Аре ИХЛБЛ как да еThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМного още ще плачеш момче- и моя приятел Пепи такива ги пишеше..There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
Коментар