IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    но докато не се възстановят западните пазари на БФБ няма да има голяма възстановяване.

Монти, Dow се възстанови от 6600 на 12000... както по-голямо възстановяване очакваш... То възстановяването на БФБ ако зависеше от корелацията с чуждите пазари, досега са сме избичили 1500 на софикса.
    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Ами мъча се да бъда реалист.
      Щом една акция автомобилна акция в ДАХ днес нямаше подкрепа и по едно време падна с 15 % , как искате да вдигне борсата някой голям инвеститор при нас като вижда , какви сини чипове горят на ДАХ и е слушал от напатили ли се колко е лесно излизането при нас .Днес познавам поне 4 човека който влезнаха на борсите в европа и никой на нашата.
      Такава е действителността за съжаление.
      Действителността е че има 5% умни хора 60% посредствени и 35% идиоти. И на борсата съотношението е същото. И никой с акъла си няма да купува акциите на някой паниран идиот скъпо само за да може последния да губи по-малко.

Коментар

• Е.ах тяхната майка, само зяпам, ама се побъркаха по асансьора.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Ама ти по природа ли си такъв черноглед или напоследък не ти се отразяват добре пазарите. Някой мъдри хора са казали очаквай най-доброто, подготвяй се за най-лошото.

А не очаквай лошото и се подготвяй за доброто

Ами мъча се да бъда реалист.
          Щом една акция автомобилна акция в ДАХ днес нямаше подкрепа и по едно време падна с 15 % , как искате да вдигне борсата някой голям инвеститор при нас като вижда , какви сини чипове горят на ДАХ и е слушал от напатили ли се колко е лесно излизането при нас .Днес познавам поне 4 човека който влезнаха на борсите в европа и никой на нашата.
          Такава е действителността за съжаление.

Коментар

Не искам да ви развалям радостта от ДАУ , аз също приемам с успокоение тези почти 4 % нагоре.
            Имам акции ,но докато не се възстановят западните пазари на БФБ няма да има голяма възстановяване.Всички сме без кеш а нови няма да дойдат докато поне не извадят кеш от западните пазари/ДФ и ПФ/
            Но поне няма да има още пропадане.
            Бъркаш кеш има, няма доверие в нашата борса и това което се случи е положително за нас, виж колко паднаха румънците и колко ние.

Коментар

Не искам да ви развалям радостта от ДАУ , аз също приемам с успокоение тези почти 4 % нагоре.
              Имам акции ,но докато не се възстановят западните пазари на БФБ няма да има голяма възстановяване.Всички сме без кеш а нови няма да дойдат докато поне не извадят кеш от западните пазари/ДФ и ПФ/
              Ама ти по природа ли си такъв черноглед или напоследък не ти се отразяват добре пазарите. Някой мъдри хора са казали очаквай най-доброто, подготвяй се за най-лошото.

А не очаквай лошото и се подготвяй за доброто

Коментар

• Не искам да ви развалям радостта от ДАУ , аз също приемам с успокоение тези почти 4 % нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                  DOW +3,33%

Охх, заЮ заЮ... Разпродадохте ми днеска и вчера Софкома ... Ами утре какво правиме...
                  Утре ще се прави това, което на всички е по приятно, ще се купува скъпо. Мразим да купуваме евтино и продаваме скъпо - това е извода от оборота и движенията на борсата ни. А и не само на нашата. пълно е с алтруисти на пазарите, пък не се разбира от хората.

Коментар

• Утре ще ви кажат ) ще има с нищо нещо )

Коментар

• DOW +3,82%

Охх, заЮ заЮ... Разпродадохте ми днеска и вчера Софкома ... Ами утре какво правиме...
                      Last edited by Мажоритаря; 09.08.2011, 23:00.
                      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                        Малко преди да затворят...

Dow 11,078.83 +268.98 +2.49%
                        Nasdaq 2,440.99 +83.30 +3.53%
                        S&P 500 1,154.77 +35.31 +3.15%
                        10 Yr Bond(%) 2.1820% -0.1570
                        Oil 79.26 -2.05 -2.52% - 80.60 в момента
                        Gold 1,760.30 +50.10 +2.93% - 1723.50 в момента
                        Колко бързо се обръща палачинката, а !

Коментар

• За новобранеца да поясня-при дядо Jones 30 зелени от 30 възможни.

Коментар

• Малко преди да затворят...

Dow 11,133.70 +323.85 +3.00%
                            Nasdaq 2,457.20 +99.51 +4.22%
                            S&P 500 1,160.50 +41.04 +3.67%
                            10 Yr Bond(%) 2.1820% -0.1570
                            Oil 79.26 -2.05 -2.52%
                            Gold 1,760.30 +50.10 +2.93%

Защо ли съм сигурен, че утре БФБ няма да направи същите проценти, и ще се влачи пак по корем като пияница след запой...
                            Last edited by Eon; 09.08.2011, 22:56.
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                              Не знам защо става така.....ама такива дневни движения съм виждал само при екзотичните валути....Добре,че само гледам......
                              То ако участваш шизофренията ще те е подпукала тотално само от днешна търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                                За боговете незнам, ама св.Нагъзаки (да се свети името му навеки) е изперкал тотално
                                М да, а тебе те нема в цялата схема

Коментар

Working...
                                X