IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    И аз търся кеш, мастъре. Случайно да ти се намира ?
    Да, намира ми се. Само че трябва да го поискаш от банките, където съм дал депозити.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Не виждам нищо интересно в това, когато толкова много фирми търсят кеш под дърво и камък!
      И аз търся кеш, мастъре. Случайно да ти се намира ?
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
        Интересно ми е как ще реагира въобще, ако ще реагира борсата от избора на "Избори 2011"г.
        Привет Кашпировский ! Кажи някоя читава акция. С какво си се нагушил, хитрецо ?
        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          С остър спад и бягство на последните останали "инвеститори" в БГ :

ПС : 2011.10.25 10:55:03 Roubini Warns Of Double-Dip Recession
          http://articles.businessinsider.com/...ouriel-roubini

Не е препоръка, както казват на БФБ-ту

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            2011.10.25 10:55:03 Roubini Warns Of Double-Dip Recession
            В заглавие мернах - 50:50.

Коментар

Интересно ми е как ще реагира въобще, ако ще реагира борсата от избора на "Избори 2011"г.
              С остър спад и бягство на последните останали "инвеститори" в БГ :

ПС : 2011.10.25 10:55:03 Roubini Warns Of Double-Dip Recession
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

На Борсата в Слатина Компирите ще поевтинеят, щото ще има свръхпроизводство подпомогнато от студентите.
                За сметка на това бананите, краставиците и морковите - рязко ще поскъпнат. Мога да обясня защо, но ще изгубим детската аудитория на сайта

Коментар

• Интересно ми е как ще реагира въобще, ако ще реагира борсата от избора на "Избори 2011"г.

Коментар

Не виждам нищо интересно в това, когато толкова много фирми търсят кеш под дърво и камък!
                    забравил си за тлъстата лихва да споменеш в този си пост ........................ да не си развалил депозита?

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                      Много ипо-та се задават, предстоят интересни месеци
                      Ъъъъъ това не е ли по скоро зле в нашия случай ....... т.е. ще набират капитал да си плащат лихвите към банките........ а дръвцето после ще гризне най глупавия инвеститор.

Коментар

ЧЕ в идеологията ти включва ли se инвестиране.Нали идва апокалипсиса и разпад на капитализма....... хаха
                        Днес дали ще ти се стори интересен "green shoot"-a a ?

Коментар

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

И любителите на коркови тапи също се радваха така, за Ипо-то на Херти. Не се чува тази фирма, какво стана с нея ?
                            Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Защото за разлика от нас, те не са глупави..
                                Ако са глупави и си го знаят, слушат армия от консултанти, адвокати и тролове ....
                                Сега доят стадото.......То е панирано, тича напред- назад, блее и продава на загуба...щото специта казват, че ще фалираме, ще се пуснам по пързалката, ще дълбаем тинята и т.н.
                                И когато си изпълнят мизата и напълнят торбата, ще гледаме с празна купа и ще се питаме......А къде е млякото ????
                                М даа.... Дано не сме от наблюдаващите

Коментар

Working...
                                X