Първоначално изпратено от mechka uteshitelka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе виждам нищо интересно в това, когато толкова много фирми търсят кеш под дърво и камък!Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнениеИнтересно ми е как ще реагира въобще, ако ще реагира борсата от избора на "Избори 2011"г.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеС остър спади бягство на последните останали "инвеститори" в БГ
:
ПС : 2011.10.25 10:55:03 Roubini Warns Of Double-Dip Recession
Не е препоръка, както казват на БФБ-ту
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение2011.10.25 10:55:03 Roubini Warns Of Double-Dip Recession
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнениеИнтересно ми е как ще реагира въобще, ако ще реагира борсата от избора на "Избори 2011"г.и бягство на последните останали "инвеститори" в БГ
:
ПС : 2011.10.25 10:55:03 Roubini Warns Of Double-Dip RecessionДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнениеИнтересно ми е как ще реагира въобще, ако ще реагира борсата от избора на "Избори 2011"г.
За сметка на това бананите, краставиците и морковите - рязко ще поскъпнат. Мога да обясня защо, но ще изгубим детската аудитория на сайта
Коментар
-
SoKoLoV
Интересно ми е как ще реагира въобще, ако ще реагира борсата от избора на "Избори 2011"г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе виждам нищо интересно в това, когато толкова много фирми търсят кеш под дърво и камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМного ипо-та се задават, предстоят интересни месеци....... т.е. ще набират капитал да си плащат лихвите към банките........ а дръвцето после ще гризне най глупавия инвеститор.
Коментар
-
SoKoLoV
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе виждам нищо интересно в това, когато толкова много фирми търсят кеш под дърво и камък!
Днес дали ще ти се стори интересен "green shoot"-a a ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМного ипо-та се задават, предстоят интересни месециСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМного ипо-та се задават, предстоят интересни месециРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗащото за разлика от нас, те не са глупави..
Ако са глупави и си го знаят, слушат армия от консултанти, адвокати и тролове ....
Сега доят стадото.......То е панирано, тича напред- назад, блее и продава на загуба...щото специта казват, че ще фалираме, ще се пуснам по пързалката, ще дълбаем тинята и т.н.
И когато си изпълнят мизата и напълнят торбата, ще гледаме с празна купа и ще се питаме......А къде е млякото ????
Коментар
Коментар