If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само не разбрах как продавачите изведнъж изчезнаха в суматохата?
Липсата ми на опит е много кофти, както не вярвах на спадовете, така сега не мога да проумея ръстовете. Продадох днес 2 акции, но май доста избързах и няма да мога да си ги възтановя под цените, на които продадох . Сега плача за песимизъм на БФБ
бягай в другата тема да плачеш ....................... тази тема е "москва не вярва на сълзи'"
Само не разбрах как продавачите изведнъж изчезнаха в суматохата?
Липсата ми на опит е много кофти, както не вярвах на спадовете, така сега не мога да проумея ръстовете. Продадох днес 2 акции, но май доста избързах и няма да мога да си ги възтановя под цените, на които продадох . Сега плача за песимизъм на БФБ
Голямо напрежение за песимистите!
Да не ги споменавам за кой, но ще напомня ( депозитни, които нямат акции,чакаши в ниското и т.н.).
Отивам да рина сняг и ше си свиркам.
Гледам че депозит мастъра и вчера е сипел жупел и апокалипсис
Чакай бе пич, нали еврозоната щеше да се разпада Ноември?? А златото да е 2 800 долара?? чЕкай първо тия прогнози да ти се сбъднат и тогава нареждай новите!
равновесен, бързо ти се сменя равновесието от едно настроение на друго
Но така е и по пазарите, не ти се сърдим, настроенията се променят бързо. Важното е човек да може да осъзнава ситуацията и да си променя възгледите според нея, а не само като кон с капаци. Нито е добре да си болен оптимист като мен, нито да си болен песимист като депозит мастъра и пешката
Аз мисля че съм го казвал и преди, но за мен най-големия грях на участващите на пазарите е твърдата последователност в представите им.
Гледам че депозит мастъра и вчера е сипел жупел и апокалипсис
Чакай бе пич, нали еврозоната щеше да се разпада Ноември?? А златото да е 2 800 долара?? чЕкай първо тия прогнози да ти се сбъднат и тогава нареждай новите!
равновесен, бързо ти се сменя равновесието от едно настроение на друго
Но така е и по пазарите, не ти се сърдим, настроенията се променят бързо. Важното е човек да може да осъзнава ситуацията и да си променя възгледите според нея, а не само като кон с капаци. Нито е добре да си болен оптимист като мен, нито да си болен песимист като депозит мастъра и пешката
Хахахаха.......много смЕх.......ех......
Това което може да ми дадеш като инфо, аз го знам от години. Така, че нЕма нуждА !
Такива пазарлъци може да правиш с брокера си, щото скоро и на това ще се радвате, само и само дейност на БФБ да се отчита.
Но мерси за предложението все пак - Отхвърля се !
петре...няма проблем...ДДано има повече балъци за да им продаваш...Успех:0
Хахахаха.......много смЕх.......ех......
Това което може да ми дадеш като инфо, аз го знам от години. Така, че нЕма нуждА !
Такива пазарлъци може да правиш с брокера си, щото скоро и на това ще се радвате, само и само дейност на БФБ да се отчита.
Но мерси за предложението все пак - Отхвърля се !
Петре....дадоха ми ....един китайски сайт....които продават само на едро...И е в повечето случаи с безплатен шипинг....освен ако не искаш бързо да ти дойде стоката.Понеже виждам,че искаш да се изявяваш в тази сфера...в което няма нищо лошо....ще ти го дам....
....ама при едно условие....
Да не пишеш повече щуротии и измишлотини....и да си подкрепяш мнениетто само с цифри.А ии забравих...свети нагазаки го забравяш
Правя го за твое добро...Да не се излагаш повече...Нищо лошо не съм видял от теб....даже съм се учил едно време...в далечната 2003-2004.... от теб и Кукувицата
Затов а ако кажеш....ще ти дам сайта....Дано изкараш някой лев...Даже мога да ти дам и аз пари....САМО НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ ПОВЕчЕ...
Петре....дадоха ми ....един китайски сайт....които продават само на едро...И е в повечето случаи с безплатен шипинг....освен ако не искаш бързо да ти дойде стоката.Понеже виждам,че искаш да се изявяваш в тази сфера...в което няма нищо лошо....ще ти го дам....
....ама при едно условие....
Да не пишеш повече щуротии и измишлотини....и да си подкрепяш мнениетто само с цифри.А ии забравих...свети нагазаки го забравяш
Правя го за твое добро...Да не се излагаш повече...Нищо лошо не съм видял от теб....даже съм се учил едно време...в далечната 2003-2004.... от теб и Кукувицата
Затов а ако кажеш....ще ти дам сайта....Дано изкараш някой лев...Даже мога да ти дам и аз пари....САМО НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ ПОВЕчЕ...
Не може да бъдеш сигурен.В нищо!Подобни пророкувания се появяват неизменно след всеки подскок,предшестван от дълъг спад.А очакванията за експлозия граничат с абсурд.Поне от 4 години е така.Тъжна история.
Хаха... Абе вие още ли вярвате на официалната стъкмистика? Не знаете ли че в Щатите като минат 9 месеца спират му помощите и статистиката спира да го брои за безработен. Сменени са методологиите, сменени са базите. Всичко е направено така че да спуснат перденцата на влака и пътниците да си мислят че пътуват а те отвън само го клатят а той си стои на място... По методиката от 80-те години използвана в САЩ сега тамошната безработица трябва да е над 20%!
Ма сега кат се замисля.....къв е тоя бе...50млрд...ако ги беше сложил на ДЕПОЗИТ.....ехееееййй....какви ТЛЪСТИ ЛИХВИ щЕшЕ ДА ЛАПА
Нал така бе Майсторе....Аре наздраве....
колега, разбира се , че нема как да се сравнява моето аматьорско мнение с това на некой който управлява инвестиционен фонд. щом човека казва че ке има Силен ръст – купувай. кой съм аз , че да те карам да чекаш да попреминат веселите и щастливи коледни и новогодишни празници…. та и малко след това…..
Коментар