IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
    Само не разбрах как продавачите изведнъж изчезнаха в суматохата?
    Липсата ми на опит е много кофти, както не вярвах на спадовете, така сега не мога да проумея ръстовете. Продадох днес 2 акции, но май доста избързах и няма да мога да си ги възтановя под цените, на които продадох . Сега плача за песимизъм на БФБ
    бягай в другата тема да плачеш ....................... тази тема е "москва не вярва на сълзи'"
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Само не разбрах как продавачите изведнъж изчезнаха в суматохата?
      Липсата ми на опит е много кофти, както не вярвах на спадовете, така сега не мога да проумея ръстовете. Продадох днес 2 акции, но май доста избързах и няма да мога да си ги възтановя под цените, на които продадох . Сега плача за песимизъм на БФБ

Коментар

• Голямо напрежение за песимистите!
        Да не ги споменавам за кой, но ще напомня ( депозитни, които нямат акции,чакаши в ниското и т.н.).
        Отивам да рина сняг и ше си свиркам.
        Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Гледам че депозит мастъра и вчера е сипел жупел и апокалипсис
          Чакай бе пич, нали еврозоната щеше да се разпада Ноември?? А златото да е 2 800 долара?? чЕкай първо тия прогнози да ти се сбъднат и тогава нареждай новите!

равновесен, бързо ти се сменя равновесието от едно настроение на друго
          Но така е и по пазарите, не ти се сърдим, настроенията се променят бързо. Важното е човек да може да осъзнава ситуацията и да си променя възгледите според нея, а не само като кон с капаци. Нито е добре да си болен оптимист като мен, нито да си болен песимист като депозит мастъра и пешката
          Аз мисля че съм го казвал и преди, но за мен най-големия грях на участващите на пазарите е твърдата последователност в представите им.

Коментар

• Гледам че депозит мастъра и вчера е сипел жупел и апокалипсис
            Чакай бе пич, нали еврозоната щеше да се разпада Ноември?? А златото да е 2 800 долара?? чЕкай първо тия прогнози да ти се сбъднат и тогава нареждай новите!

равновесен, бързо ти се сменя равновесието от едно настроение на друго
            Но така е и по пазарите, не ти се сърдим, настроенията се променят бързо. Важното е човек да може да осъзнава ситуацията и да си променя възгледите според нея, а не само като кон с капаци. Нито е добре да си болен оптимист като мен, нито да си болен песимист като депозит мастъра и пешката

Коментар

• Дано днес да сме на Зелено!
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan20 Разгледай мнение
                Хахахаха.......много смЕх.......ех......
                Това което може да ми дадеш като инфо, аз го знам от години. Така, че нЕма нуждА !
                Такива пазарлъци може да правиш с брокера си, щото скоро и на това ще се радвате, само и само дейност на БФБ да се отчита.
                Но мерси за предложението все пак - Отхвърля се !
                петре...няма проблем...ДДано има повече балъци за да им продаваш...Успех:0

Коментар

• Хахахаха.......много смЕх.......ех......
                  Това което може да ми дадеш като инфо, аз го знам от години. Така, че нЕма нуждА !
                  Такива пазарлъци може да правиш с брокера си, щото скоро и на това ще се радвате, само и само дейност на БФБ да се отчита.
                  Но мерси за предложението все пак - Отхвърля се !

Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                  Петре....дадоха ми ....един китайски сайт....които продават само на едро...И е в повечето случаи с безплатен шипинг....освен ако не искаш бързо да ти дойде стоката.Понеже виждам,че искаш да се изявяваш в тази сфера...в което няма нищо лошо....ще ти го дам....

....ама при едно условие....

Да не пишеш повече щуротии и измишлотини....и да си подкрепяш мнениетто само с цифри.А ии забравих...свети нагазаки го забравяш

Правя го за твое добро...Да не се излагаш повече...Нищо лошо не съм видял от теб....даже съм се учил едно време...в далечната 2003-2004.... от теб и Кукувицата

Затов а ако кажеш....ще ти дам сайта....Дано изкараш някой лев...Даже мога да ти дам и аз пари....САМО НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ ПОВЕчЕ...

Ти си на ход
                  www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan20 Разгледай мнение
                    Ех.......мечти........

Петре....дадоха ми ....един китайски сайт....които продават само на едро...И е в повечето случаи с безплатен шипинг....освен ако не искаш бързо да ти дойде стоката.Понеже виждам,че искаш да се изявяваш в тази сфера...в което няма нищо лошо....ще ти го дам....

....ама при едно условие....

Да не пишеш повече щуротии и измишлотини....и да си подкрепяш мнениетто само с цифри.А ии забравих...свети нагазаки го забравяш

Правя го за твое добро...Да не се излагаш повече...Нищо лошо не съм видял от теб....даже съм се учил едно време...в далечната 2003-2004.... от теб и Кукувицата

Затов а ако кажеш....ще ти дам сайта....Дано изкараш някой лев...Даже мога да ти дам и аз пари....САМО НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ ПОВЕчЕ...

Ти си на ход

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      завъртай колелото на бизнеса, че скоро ще разбереш "кво" им е на тези 500 милярда, а ще има и още.

успех
                      Ех.......мечти........
                      www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                        Не може да бъдеш сигурен.В нищо!Подобни пророкувания се появяват неизменно след всеки подскок,предшестван от дълъг спад.А очакванията за експлозия граничат с абсурд.Поне от 4 години е така.Тъжна история.
                        http://www.youtube.com/watch?v=-5O-J...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          E, какво са 500 мириарда? Може и 500 пъти по 500 милиарда. Какво му има, това са само няколко щракания на клавиатурата...
                          завъртай колелото на бизнеса, че скоро ще разбереш "кво" им е на тези 500 милярда, а ще има и още.

успех
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Хаха... Абе вие още ли вярвате на официалната стъкмистика? Не знаете ли че в Щатите като минат 9 месеца спират му помощите и статистиката спира да го брои за безработен. Сменени са методологиите, сменени са базите. Всичко е направено така че да спуснат перденцата на влака и пътниците да си мислят че пътуват а те отвън само го клатят а той си стои на място... По методиката от 80-те години използвана в САЩ сега тамошната безработица трябва да е над 20%!

http://www.shadowstats.com/

Свалете си розовите очила, разтъркайте сънливите гуреливи очички и ууууубаво се огледайте... Кога за последно сте пътували с градски транспорт?
                            Преди 18 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                              Марк Мобиус: Европейската криза не е толкова дълбока, колкото се смята

Мобиус, който чрез Emerging Markets Group на Franklin Templeton управлява 50 млрд. долара, заяви, че инвеститорите надценяват ефекта от кризата.

http://www.investor.bg/news/article/127890/334.html

Ма сега кат се замисля.....къв е тоя бе...50млрд...ако ги беше сложил на ДЕПОЗИТ.....ехееееййй....какви ТЛЪСТИ ЛИХВИ щЕшЕ ДА ЛАПА

Нал така бе Майсторе....Аре наздраве....
                              колега, разбира се , че нема как да се сравнява моето аматьорско мнение с това на некой който управлява инвестиционен фонд. щом човека казва че ке има Силен ръст – купувай. кой съм аз , че да те карам да чекаш да попреминат веселите и щастливи коледни и новогодишни празници…. та и малко след това…..

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                А 500 милиарда ще налееш ли в банките ?
                                E, какво са 500 мириарда? Може и 500 пъти по 500 милиарда. Какво му има, това са само няколко щракания на клавиатурата...
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X