If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гъбаркайте се вий, то си е ясно - утре пак ще сме си с кирките в окопите и ще се дебнем кого да е==м, as usual....
Ех, измряха отдавна ония нашенци от преди век дето превземаха всичко на нож.
Онзи който най-добре се сражава преди всичко прави себе си непобедим и в това състояние изчаква кога може да победи противника. Непобедимостта е в самия теб, възможността за победа е в противника.
Иска му се...нормално ..сам каза,че декември е разпродал всичко ,понеже се е панирал от страх,....Да продадеш на дъното си е ...направо...велика каръщина...А иначе може да ти обясни колко гадни са Мажоритарите и как ако фалира Италия ще падне Борда в БГ...
Че аз отново се върнах веднага след като ЕЦБ наля първите 500 милиарда, горе долу някъде около коледа Пак съм си в акции, пък и долара поскъпваше през декември, та от цялата работа всъщност излязох на печалба, малка но от сърце
Иска му се...нормално ..сам каза,че декември е разпродал всичко ,понеже се е панирал от страх,....Да продадеш на дъното си е ...направо...велика каръщина...А иначе може да ти обясни колко гадни са Мажоритарите и как ако фалира Италия ще падне Борда в БГ...
Едно хубаво осеверяване на посоката, разгръщане на тактическата формация и мощно поемане на юг
Гъбаркайте се вий, то си е ясно - утре пак ще сме си с кирките в окопите и ще се дебнем кого да е==м, as usual....
Ех, измряха отдавна ония нашенци от преди век дето превземаха всичко на нож.
Разкарване на всякакви кухи изчадия,избушковци и лъжливи овчарчета.
Строги и ясни правила и налагането им. Може да стане само с правилния инвеститор. Външен !
Далеч съм от мисълта че ще цъфнем и вържем.
Но поне до братята ръмънци малко да се приближим - се файда ще е. Нали и без туй все с тях ни сравняват.
По зле наистина не виждам накъде...
Коментар