IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Истината, както винаги ти се губи... Дай примерче за българска фирма листната на бфб-то, която е станала по-силна през последните 4-5 години?
    софарма, М+C, БРЕФ, Атера

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      И ти Мастъре,като знаеше ,че се печатат толкова пари очакваше спад на индексите ли.Ми сам казваш,какво поскъпване има....противоречиш си...или просто се мъчиш да спориш.

Здрасти Монти....че кога казваш да очакваме корекцията....То ти от Нова година постоянно го говориш това....ама кажи кога да шортим де......или да чакаме вече ДАУ на 14к....Айде Спорен ден...
      Чакам я и не от Нова година а от началото на февруари.Купувам и продавам АДСИЦ и Алианц и сие и я чакам що ти кеш ли изкара от качването ....Не съм къс не съм дълъг и нямам акции на ДАУ и ДАХ имам долари но и те се качват учудващо при качващ се индекс това да ти говори нещо....

До 1,5 на Еларг и 40 на БТН дали ще ги глътне индексният за това може да пишем или дали днес ССВ ще удари 70 стинки или ХИМ 1,2 лв....
      Не е препоръка...
      Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
        На БФБ и другите борси има много силни корпорации, които не само не са заплашени от фалит ами стават и все по силни - до нива, че са по силни и от самите държави в които оперират - там е истината
        Истината, както винаги ти се губи... Дай примерче за българска фирма листната на бфб-то, която е станала по-силна през последните 4-5 години?
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Фори, има голямо противоречие. От миналия август златото падна около 20 процента в долари, а DJIA скочи с около 25.

Коментар

Няма противоречие, бобанко. Иска ти се да има, но няма. Дългосрочен спад на фондовия пазар съм очаквал за последно преди 2 години. Печатането на пари обаче не спира, а се усилва. Ето защо спад никъде няма да има. Въпросът е, че акциите ще са най-бавно покачващите се активи заедно с НИ. Всичко друго като храни, суровини, горива, благородни метали ще се покачват много по-бързо! Плюс това, в такава икономическа среда фалитът на компанията, чийто акции си купил ще е много по-вероятен!
            На БФБ и другите борси има много силни корпорации, които не само не са заплашени от фалит ами стават и все по силни - до нива, че са по силни и от самите държави в които оперират - там е истината
            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Кой ще ни купува?

Коментар

И ти Мастъре,като знаеше ,че се печатат толкова пари очакваше спад на индексите ли.Ми сам казваш,какво поскъпване има....противоречиш си..
                Няма противоречие, бобанко. Иска ти се да има, но няма. Дългосрочен спад на фондовия пазар съм очаквал за последно преди 2 години. Печатането на пари обаче не спира, а се усилва. Ето защо спад никъде няма да има. Въпросът е, че акциите ще са най-бавно покачващите се активи заедно с НИ. Всичко друго като храни, суровини, горива, благородни метали ще се покачват много по-бързо! Плюс това, в такава икономическа среда фалитът на компанията, чийто акции си купил ще е много по-вероятен!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

А то какво?... Нищо не се е променило. Нещата са си същите както са от 4 години насам. Все повече печатане на пари, все по-рекордни бюджетни дефицити и все по-голяма безработица в тъй наречените развити държави! Всички статистически данни се боядисват с голямата розова четка и така ще е докато не минат изборите в САЩ, Франция и Германия.

Яйцата станали 40 стотинки, а бензина наближава 3 лева... Ами как няма да станат като се напечатаха планини от пари по света!
                  И ти Мастъре,като знаеше ,че се печатат толкова пари очакваше спад на индексите ли.Ми сам казваш,какво поскъпване има....противоречиш си...или просто се мъчиш да спориш.

Здрасти Монти....че кога казваш да очакваме корекцията....То ти от Нова година постоянно го говориш това....ама кажи кога да шортим де......или да чакаме вече ДАУ на 14к....Айде Спорен ден...

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                    Много си прав тук, напълно подкрепям

ще видиш и как примерно Насдак сталал 4000, Дау 15000, Хима 5 лв., ЦКБ 2.50 и т.н.
                    Може, може... Само че преди това бензина ще е по 5 лева литъра, златото ще е над 3000, среброто над 100, а яйцата ще са по левче!

Коментар

А то какво?... Нищо не се е променило. Нещата са си същите както са от 4 години насам. Все повече печатане на пари, все по-рекордни бюджетни дефицити и все по-голяма безработица в тъй наречените развити държави! Всички статистически данни се боядисват с голямата розова четка и така ще е докато не минат изборите в САЩ, Франция и Германия.

Яйцата станали 40 стотинки, а бензина наближава 3 лева... Ами как няма да станат като се напечатаха планини от пари по света!
                      Много си прав тук, напълно подкрепям

ще видиш и как примерно Насдак сталал 4000, Дау 15000, Хима 5 лв., ЦКБ 2.50 и т.н.

та така, само парите по депозитите ще си стоят едни и същи олихвени с някакви мизерни лихвички само
                      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Ако утре не сме 2% нагоре, ще игнорирам тази тема за 6 месеца.....
                        Недей на мен ще ми липсва иронията ...

Коментар

....а то....

Коментар

• Добро Утро....Стоя и пиейки си кафето разсъждавам....Някои хора очакваха от преди 3месеца корекции на чуждите пазари,други вещаеха направо апокалипсис....а то....

Nasdaq затвори над 3 000 за първи път от 2000 г. насам в най-добрия за борсата ден тази година

http://www.investor.bg/sasht/337/a/f...treet-,131558/

Затова УМНАТА....че ако сте скъсявали ....сигурно щяхте да сте много назад.Ама си мисля,чв твзи хора едва ли са го направили в действителност(да скъсяват).Само търкат столовете и бюрцата ....и просто чакат да им изтече раб.време и да си тръгнат от учреждението.Така си е...Няма да им цитирам никовете.Те си знаят....Имаше едно ереме един детски рефрен.....Не правете като тях ,да не станете за смях

Успешен ден

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Е как бе чичо, аз така съм се наточил в ниското на Елхима, Гагарин, газта и Фармата, че не мърдам и йота.
                              Ама обещавам по 2-3 други да дигна с 2%,ще ги избия с дивидентите после
                              утре със сигурност ще сме около 0

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Ако утре не сме 2% нагоре, ще игнорирам тази тема за 6 месеца.....
                                Е как бе чичо, аз така съм се наточил в ниското на Елхима, Гагарин, газта и Фармата, че не мърдам и йота.
                                Ама обещавам по 2-3 други да дигна с 2%,ще ги избия с дивидентите после

Коментар

Working...
                                X