IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Нали разбираш, че това е следствие от източване бюджета на Здравната каса чрез раздути цени на лекарствата и съответните корупционни схеми? Тая вече свърши! Първо, защото вече стана политически проблем и второ, защото Здравната каса вече е ошушкана.
    Нали разбираш че това по медиите на Цветан Василев е лична заигравка с Оги Донев.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      За да изгубиш парите на хората а НЕЕЕ
      И за това се иска майсторлък особенно хем да им ги губиш хем и те да са доволни и щастливи....Като гледам има няколко мажоритара с тези качества.... ТИМ ,БЕДО , Захариев,Банев ,Черепа също ....

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        Г. Тонев: Време е търговията на БФБ да се раздвижи
        Този пичага яко се е панирал

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Софрама приходи 2008 475 милиона печалба 17 милиона 2011 приходи 656 милиона печалба 38 милиона
          Нали разбираш, че това е следствие от източване бюджета на Здравната каса чрез раздути цени на лекарствата и съответните корупционни схеми? Тая вече свърши! Първо, защото вече стана политически проблем и второ, защото Здравната каса вече е ошушкана.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Без да го чета мога и аз да кажа защо ще се раздвижи. Преоценките на ПФ и ДФ в края на тримесечието и новите и излизащите в Софикс....едните ще се качват ,другите ще падат...
            Майка му стара как няма кой да ми плаща за управител на ИП или менинджър на ПФ
            За да изгубиш парите на хората а НЕЕЕ
            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Да, време е за проба на ниво 250...
              Оптимист

Време е за проба на ниво 100.
              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Без да го чета мога и аз да кажа защо ще се раздвижи. Преоценките на ПФ и ДФ в края на тримесечието и новите и излизащите в Софикс....едните ще се качват ,другите ще падат...
                Майка му стара как няма кой да ми плаща за управител на ИП или менинджър на ПФ

Коментар

Сигурно си се съсредоточил в много къс отрязък от време, затова ти се привиждат разни неща? Гледай голямата картинка!
                  Софрама приходи 2008 475 милиона печалба 17 милиона 2011 приходи 656 милиона печалба 38 милиона
                  М+С съответно за 2008 82 милиона приходи и 6,6 милиона печалба за 2011 92 милиона и 14 милиона

не ми изглежда като да съм се съсредоточил върху нещо дребно

Коментар

Да, време е за проба на ниво 250...
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Истината, както винаги ти се губи... Дай примерче за българска фирма листната на бфб-то, която е станала по-силна през последните 4-5 години?
                      Само холдинги има такива - Химимпорт, според мен, според баланса си може би е по-ликвидна от на Дянков баланса
                      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Искаш да кажеш че твоята действителност е по-различна. Аз това което виждам е ръст на приходи, ръст на печалби, ръст на дивиденти
                        Сигурно си се съсредоточил в много къс отрязък от време, затова ти се привиждат разни неща? Гледай голямата картинка!

Коментар

• Г. Тонев: Време е търговията на БФБ да се раздвижи

Коментар

Това са твоите розови сънища, равновесенов! Дийствителноста е съвсем различна!
                            Искаш да кажеш че твоята действителност е по-различна. Аз това което виждам е ръст на приходи, ръст на печалби, ръст на дивиденти

Коментар

софарма, М+C, БРЕФ, Атера
                              Това са твоите розови сънища, равновесенов! Дийствителноста е съвсем различна!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                От миналия август златото падна около 20 процента в долари, а DJIA скочи с около 25.
                                dedovia, я си отвори една графика на Джиата и на златото от 2000 г. досега и уууууубаво ги разгледай! Сигурен съм, че след това което ще видиш няма да говориш повече глупости!

Коментар

Working...
                                X