Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеЗа да изгубиш парите на хората а НЕЕЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеГ. Тонев: Време е търговията на БФБ да се раздвижи
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСофрама приходи 2008 475 милиона печалба 17 милиона 2011 приходи 656 милиона печалба 38 милионаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБез да го чета мога и аз да кажа защо ще се раздвижи. Преоценките на ПФ и ДФ в края на тримесечието и новите и излизащите в Софикс....едните ще се качват ,другите ще падат...
Майка му стара как няма кой да ми плаща за управител на ИП или менинджър на ПФМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДа, време е за проба на ниво 250...
Време е за проба на ниво 100.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеГ. Тонев: Време е търговията на БФБ да се раздвижи
Майка му стара как няма кой да ми плаща за управител на ИП или менинджър на ПФ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСигурно си се съсредоточил в много къс отрязък от време, затова ти се привиждат разни неща? Гледай голямата картинка!
М+С съответно за 2008 82 милиона приходи и 6,6 милиона печалба за 2011 92 милиона и 14 милиона
не ми изглежда като да съм се съсредоточил върху нещо дребно
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеГ. Тонев: Време е търговията на БФБ да се раздвижиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИстината, както винаги ти се губи... Дай примерче за българска фирма листната на бфб-то, която е станала по-силна през последните 4-5 години?There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИскаш да кажеш че твоята действителност е по-различна. Аз това което виждам е ръст на приходи, ръст на печалби, ръст на дивидентиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова са твоите розови сънища, равновесенов! Дийствителноста е съвсем различна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениесофарма, М+C, БРЕФ, АтераСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеОт миналия август златото падна около 20 процента в долари, а DJIA скочи с около 25.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар