Първоначално изпратено от ivan.b
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеСамо от спекулативен капитал мисля ще има ефект от х3,4 пъти сегашните цени
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениекакво мислите че ще стане след продажбата на БФБ.There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЧе ние на БФБ не я ли направихме корекцийката ?
Я виж какво чудесно скиорско склонче имаме, цяла годинка. И какво готино 4 месечно дънце се заформи. Рай за новобранци като мене дето довнасят кеш и купуват редовно на месечна база.
Аз не се оплаквам, от оптимистите съм. Даже още 2 месеца поне същото дънце ми се ще да си седи.
После ще катерим ,споко.Положителни новини взеха да идват вече.
Не е за подценяване борсата с всичките си кусури и некадърници дето я управляват. Предусеща поне с 5-6 месеца напред нещата и то правилно май. Забеляза ли новината днес за износа ? Годината няма да е лека. Калкулирано е вече.
Според мене може да и се вярва понеже синтезира очакванията на шепата хазартните спекуланти (по Мавродиев), главно те останаха май ,но за разлика от разните псевдофондове харчат собствени пари и на тях по-може да им се има доверие.
И е хубаво политиците да и хвърлят едно око какво им казва - ма де толкоз пипе у тях..There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеСпоред мен, защото август и септември си направиха доволна корекция, и понеже трендът от 2010 насам при тях е вече бичи - и ще е така следващите 3-4 г. според мен
Я виж какво чудесно скиорско склонче имаме, цяла годинка. И какво готино 4 месечно дънце се заформи. Рай за новобранци като мене дето довнасят кеш и купуват редовно на месечна база.
Аз не се оплаквам, от оптимистите съм. Даже още 2 месеца поне същото дънце ми се ще да си седи.
После ще катерим ,споко.Положителни новини взеха да идват вече.
Не е за подценяване борсата с всичките си кусури и некадърници дето я управляват. Предусеща поне с 5-6 месеца напред нещата и то правилно май. Забеляза ли новината днес за износа ? Годината няма да е лека. Калкулирано е вече.
Според мене може да и се вярва понеже синтезира очакванията на шепата хазартните спекуланти (по Мавродиев), главно те останаха май ,но за разлика от разните псевдофондове харчат собствени пари и на тях по-може да им се има доверие.
И е хубаво политиците да и хвърлят едно око какво им казва - ма де толкоз пипе у тях..
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи имаш ли отговор, защо борсите в САЩ се вдигат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи имаш ли отговор, защо борсите в САЩ се вдигат?There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеДа,
1. Дау вече над 13К, скоро и Дакс над 7К - две финансови кризи вече са заличени на графиките
2. За 3-4 г. от БФБ се изнесе маса народ и чужденци
3. Излезе новина, че СФ щял да инвестира и нещо на БФБ
4. Излезе и новина, че и БФБ щели да я продават
Що ли съм от малкото останали оптимисти, сред масата от може би 99% песимисти
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеДа,
1. Дау вече над 13К, скоро и Дакс над 7К - две финансови кризи вече са заличени на графиките
Що ли съм от малкото останали оптимисти, сред масата от може би 99% песимисти
Коментар
-
Да,
Що ли съм от малкото останали оптимисти, сред масата от може би 99% песимистиThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениено не бих инвестирал и 1 стинка в предложенията му.
А иначе даване и вземане на акции на депозит, това е пътя да се правят къси продажби! По-добре да се намери един човек да запали една свещ в една тъмна стая отколкото 100 човека само да се оплакват че в стаята е тъмно и да стоят със скръстени ръце!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеСредносрочно и дългосрочно това е отлична новина! Говорим за ръстове познати и от края на 2004-2005, когато основни позиции правеха по 4-5 пъти.
А защо не го сториха по рано ?
А най доброто е ,че боклука Мавродиев и сие няма да вземат бонуси за нищо неправенето си.
Но с различни хватки може и да забавят с години реалната приватизация на борсата.
Което поставя на дневен ред предложението на забравих кой беше тука да си гласуваме и отчитаме собствен индекс междувременно, тъй като сегашните са пълен та=ак както спомена Наивника.
Къде е мечката, навит ли е да събира мнения ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАми направи си ги, кой ти пречи? Хората са ти предоставили платформа за покупко-продажби. Ти щом си по-умен надграждай я и печели!
Ако имаш предвид предложенията на Acta - да му дадеш акциите си назаем, пък той да ти ги върнел с лихва - на него и 1 стинка не бих дал. Е бих му подарил 10 стинки, ей така от съчувствие, но не бих инвестирал и 1 стинка в предложенията му.Не е препоръка
Коментар
Коментар