IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнение
    какво мислите че ще стане след продажбата на БФБ.
    Ще ви вдигнат таксите и комисионните, какво друго да стане? Друго няма какво...
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
      Само от спекулативен капитал мисля ще има ефект от х3,4 пъти сегашните цени

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнение
        какво мислите че ще стане след продажбата на БФБ.
        Само от спекулативен капитал мисля ще има ефект от х3,4 пъти сегашните цени
        There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• По добре ще е защото по лошо от това няма накъде

Коментар

• какво мислите че ще стане след продажбата на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Че ние на БФБ не я ли направихме корекцийката ?
              Я виж какво чудесно скиорско склонче имаме, цяла годинка. И какво готино 4 месечно дънце се заформи. Рай за новобранци като мене дето довнасят кеш и купуват редовно на месечна база.
              Аз не се оплаквам, от оптимистите съм. Даже още 2 месеца поне същото дънце ми се ще да си седи.
              После ще катерим ,споко.Положителни новини взеха да идват вече.

Не е за подценяване борсата с всичките си кусури и некадърници дето я управляват. Предусеща поне с 5-6 месеца напред нещата и то правилно май. Забеляза ли новината днес за износа ? Годината няма да е лека. Калкулирано е вече.
              Според мене може да и се вярва понеже синтезира очакванията на шепата хазартните спекуланти (по Мавродиев), главно те останаха май ,но за разлика от разните псевдофондове харчат собствени пари и на тях по-може да им се има доверие.
              И е хубаво политиците да и хвърлят едно око какво им казва - ма де толкоз пипе у тях..
              Така е, в момента спекуланите са единствените разумни играчи на пазара - парите нямат свръшване, нооо акциите имат
              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Според мен, защото август и септември си направиха доволна корекция, и понеже трендът от 2010 насам при тях е вече бичи - и ще е така следващите 3-4 г. според мен
                Че ние на БФБ не я ли направихме корекцийката ?
                Я виж какво чудесно скиорско склонче имаме, цяла годинка. И какво готино 4 месечно дънце се заформи. Рай за новобранци като мене дето довнасят кеш и купуват редовно на месечна база.
                Аз не се оплаквам, от оптимистите съм. Даже още 2 месеца поне същото дънце ми се ще да си седи.
                После ще катерим ,споко.Положителни новини взеха да идват вече.

Не е за подценяване борсата с всичките си кусури и некадърници дето я управляват. Предусеща поне с 5-6 месеца напред нещата и то правилно май. Забеляза ли новината днес за износа ? Годината няма да е лека. Калкулирано е вече.
                Според мене може да и се вярва понеже синтезира очакванията на шепата хазартните спекуланти (по Мавродиев), главно те останаха май ,но за разлика от разните псевдофондове харчат собствени пари и на тях по-може да им се има доверие.
                И е хубаво политиците да и хвърлят едно око какво им казва - ма де толкоз пипе у тях..

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Ти имаш ли отговор, защо борсите в САЩ се вдигат?
                  За да хакнат стоповете на мечките

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Според мен, защото август и септември си направиха доволна корекция, и понеже трендът от 2010 насам при тях е вече бичи - и ще е така следващите 3-4 г. според мен

Коментар

Да,

1. Дау вече над 13К, скоро и Дакс над 7К - две финансови кризи вече са заличени на графиките
                      2. За 3-4 г. от БФБ се изнесе маса народ и чужденци
                      3. Излезе новина, че СФ щял да инвестира и нещо на БФБ
                      4. Излезе и новина, че и БФБ щели да я продават

Що ли съм от малкото останали оптимисти, сред масата от може би 99% песимисти

Коментар

Да,

1. Дау вече над 13К, скоро и Дакс над 7К - две финансови кризи вече са заличени на графиките

Щом сме двама страшно няма

Коментар

• Да,

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                            но не бих инвестирал и 1 стинка в предложенията му.
                            Намери някой на който вярваш тогава... и действай! Ще свалиш цените. Ще направиш борсата ликвидна. Ще печелиш и хората ще са ти благодарни... Не става само с мрънкане!

А иначе даване и вземане на акции на депозит, това е пътя да се правят къси продажби! По-добре да се намери един човек да запали една свещ в една тъмна стая отколкото 100 човека само да се оплакват че в стаята е тъмно и да стоят със скръстени ръце!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Средносрочно и дългосрочно това е отлична новина! Говорим за ръстове познати и от края на 2004-2005, когато основни позиции правеха по 4-5 пъти.
                              Тя ,новината че е добра, добра е. По зле оттук няма накъде.
                              А защо не го сториха по рано ?
                              А най доброто е ,че боклука Мавродиев и сие няма да вземат бонуси за нищо неправенето си.
                              Но с различни хватки може и да забавят с години реалната приватизация на борсата.
                              Което поставя на дневен ред предложението на забравих кой беше тука да си гласуваме и отчитаме собствен индекс междувременно, тъй като сегашните са пълен та=ак както спомена Наивника.
                              Къде е мечката, навит ли е да събира мнения ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Ами направи си ги, кой ти пречи? Хората са ти предоставили платформа за покупко-продажби. Ти щом си по-умен надграждай я и печели!
                                Как ще я надграждаш, като само за едни котировки ще ти искат хилки месечно. Не е занимавка за индивидуални играчори
                                Ако имаш предвид предложенията на Acta - да му дадеш акциите си назаем, пък той да ти ги върнел с лихва - на него и 1 стинка не бих дал. Е бих му подарил 10 стинки, ей така от съчувствие, но не бих инвестирал и 1 стинка в предложенията му.
                                Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X