IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
    Айде да не се обиждаме

2007 всички бяха на БФБ все тарикати, сега на цени 1/20 сме били психопати

Айде няма нужда да се месите в това как някой си инвестира парите

Това, че сте на кеш и се чудите какво да правите си е ваш проблем
    Че кой ти е казал нещо на тебе, явно се чувстваш в множеството на изброените. Гузното само се обажда, не че имах съмнения
    Не е препоръка ...

Коментар

• Първоначално изпратено от smirenoto Разгледай мнение
      Златото ми се струва умрял актив (стара слава), среброто ми изглежда волатилно, въпреки, че се ползва от индустрията, но психологическата връзка със златото не ми харесва, а и на тези цени малко рискови. Интересно ми беше дали е останало нещо незасегнато на бфб. Иначе наблюдаваме, как психопатите се мятат от позиция на позиция, търсещи някакво странно пепрпетомобиле. Минаха през еврохолд, ццб и др. Според мен, сега се канализират в синергон, но и него ще разлюбят след известно време
      Не е препоръка
      Айде да не се обиждаме

2007 всички бяха на БФБ все тарикати, сега на цени 1/20 сме били психопати

Айде няма нужда да се месите в това как някой си инвестира парите

Това, че сте на кеш и се чудите какво да правите си е ваш проблем
      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        На бфб-то са останали само психопати... А иначе, може да си купуваш инвестиционно злато и сребро.
        Златото ми се струва умрял актив (стара слава), среброто ми изглежда волатилно, въпреки, че се ползва от индустрията, но психологическата връзка със златото не ми харесва, а и на тези цени малко рискови. Интересно ми беше дали е останало нещо незасегнато на бфб. Иначе наблюдаваме, как психопатите се мятат от позиция на позиция, търсещи някакво странно пепрпетомобиле. Минаха през еврохолд, ццб и др. Според мен, сега се канализират в синергон, но и него ще разлюбят след известно време
        Не е препоръка
        Не е препоръка ...

Коментар

• Първоначално изпратено от smirenoto Разгледай мнение
          Кажете някоя читава инвестиция, необременена от спекуланти-психопати, хитреещи за стинка профит !? Има ли такова чудо на бфб
          На бфб-то са останали само психопати... А иначе, може да си купуваш инвестиционно злато и сребро.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...emchivi_mladi/

Коментар

• Кажете някоя читава инвестиция, необременена от спекуланти-психопати, хитреещи за стинка профит !? Има ли такова чудо на бфб
              Не е препоръка ...

Коментар

• Да това е друга бира- там има да избиват милионите кредити на олигарсите

Коментар

• Кире, те лихвите по депозитите са пряко свързани с тези по кредитите. Ама за лихвите по кредитите нищо не се казва. Явно само в БГ тази корелация не съществува ?

Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

Коментар

• Форексов ами сега
                    http://www.investor.bg/novini-i-anal...-padat,132123/

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      На БФБ днес ври и кипи
                      Направо, до обяд има 50 000 евро оборот

Коментар

• На БФБ днес ври и кипи

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/kompani...iznosa_na_tok/

http://dnes.dir.bg/news/zaplati-bozh...-10816497?nt=6

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA
                            Е ха да им е честито на КФН - явно все повече ще дрънчат "орУжия" и брбата ще става все по-безмилостна и жестока
                            Бате Петьо, на тази снимка си като изпаднал германец. Имаш нужда от тотална промяна, за да не плашиш последователите.
                            Last edited by X_Y; 23.03.2012, 14:44.
                            Не е препоръка

Коментар

• Стихове

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Споко Генерале...Ще цъфнат налъмите и ние ще вържем.......
                              "Когато ти цъфнат налъмите
                              и животът ти станал е лек,
                              О, братко, тогаз ще извикаме:
                              „Маймуната стана човек!“"/Вл.Ножаров/
                              Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                                Привет Генерал ! Отдавна не съм ви засичал в темата! Има ли промени в психологичната обстановка, (по вашия метод) или пак ще се влачим по корем до лятото...
                                Привет и на теб.Продължавам да твърдя,че не си струва усилията човек да се вживява в борсата.Както казваш,ще сме по корем,с добавка,че някой ще ни яха.Потвърдено е от методиката.Пътищата не водят за никъде.Освен към един предизвестен тест."Кто опоздал,тот не (ни е) ебал".
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X