Първоначално изпратено от G.Gekko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от smirenoto Разгледай мнениеЗлатото ми се струва умрял актив (стара слава), среброто ми изглежда волатилно, въпреки, че се ползва от индустрията, но психологическата връзка със златото не ми харесва, а и на тези цени малко рискови. Интересно ми беше дали е останало нещо незасегнато на бфб. Иначе наблюдаваме, как психопатите се мятат от позиция на позиция, търсещи някакво странно пепрпетомобиле. Минаха през еврохолд, ццб и др. Според мен, сега се канализират в синергон, но и него ще разлюбят след известно време
Не е препоръка
2007 всички бяха на БФБ все тарикати, сега на цени 1/20 сме били психопати
Айде няма нужда да се месите в това как някой си инвестира парите
Това, че сте на кеш и се чудите какво да правите си е ваш проблемThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНа бфб-то са останали само психопати... А иначе, може да си купуваш инвестиционно злато и сребро.
Не е препоръкаНе е препоръка ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от smirenoto Разгледай мнениеКажете някоя читава инвестиция, необременена от спекуланти-психопати, хитреещи за стинка профит !? Има ли такова чудо на бфбСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Кире, те лихвите по депозитите са пряко свързани с тези по кредитите. Ама за лихвите по кредитите нищо не се казва. Явно само в БГ тази корелация не съществува ?
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеФорексов ами сега
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-padat,132123/
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНа БФБ днес ври и кипи
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTAЕ ха да им е честито на КФН - явно все повече ще дрънчат "орУжия" и брбата ще става все по-безмилостна и жестокаLast edited by X_Y; 23.03.2012, 14:44.Не е препоръка
Коментар
-
Стихове
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Споко Генерале...Ще цъфнат налъмите и ние ще вържем.......
и животът ти станал е лек,
О, братко, тогаз ще извикаме:
„Маймуната стана човек!“"/Вл.Ножаров/
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеПривет Генерал ! Отдавна не съм ви засичал в темата! Има ли промени в психологичната обстановка, (по вашия метод) или пак ще се влачим по корем до лятото...
Коментар
Коментар