Първоначално изпратено от Fiscalist
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЕвропа ........почервеня.....за съжаление.............Все пакима време .......ама като гледам и ф-сите на ДАУ......
Нали ви казах......А пък и Бъфет ми каза........Утре ще е ..........сигурно и турците на са каали както утре ще се колят......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеМежду другото спадът се задълбочи и при трите основни индекса.Dow стана (-)3,96 %.Това вече не добре.Особено за останалите без кеш.Last edited by Fiscalist; 04.08.2011, 23:02.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТова е много страшно. Не се наемам да прогнозирам спад от 30% както прогнозират някои водещи икономисти.... Но определено подобни дни ни връщат поне година назад като психология и пазарни очаквания.. Дано Азия след няколко часа не реагира сляпо... че тогава утре ще е кървава баня.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеВ момента Dow е (-) 3,69 %.Другите 2 индекса са над минус 4 %.Утре ще проверим теорията за корелацията.Добре,че лекарството е достъпно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНякой гледа ли в САЩ каво става? Такъв апокалипсис не бяхме гледасли от бая време... Сега не разбрах какво става?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеКак така, а ЦЦБ, нима и тях ... ще забравиш !?!?!?Добре, че нямам ццб
)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеГенерале, питам се, кога ще се яви един Козолуп и ще каже: "Бог да прости патката"
....
" Не пей ми се. И защо ли да пея
в тез години аз в каквито живея!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеУтре ще е .лош ден за нашата борса........За съжаление.......Добре,че имам маялко акции тук........Забравям нещата тук
Не е препоръка за нищоДобре, че нямам ццб
)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеСофикс батко. ... пореден ден чисто удоволоствие!Не е препоръка.
Коментар
Коментар