IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днешната касапница на БФБ ще е един чуден ден за всички купувачи.
    Дали ще видим СОФИКС под 390?

Коментар

• Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнение
      Ами те крепят някаква както каза един рекпамна доходност от едни 7-8 позиции на БФБто. По тях така и не видяхме селл-офф, ама докога?
      До момента до който някой реши че му е омръзнало да е колекционер на "хартия"... Нашата борса загуби своята притегателност... Факт. Нито пада нито се вдига. Мъртва работа. Наистина не разбирам защо хората продължават да държат губещи с по 80% позиции с надеждата че видиш ли ще се вдигнат някога... Това е самоубийство. За да се вдигне някоя позиция най малкото требе да има сделки по нея... Като ония дето се молил на бог да спечели от тотото и бог разтворил облаците и казал "Иди пусни един фиш бе идиот...".. Та и прои нас така.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        Те фондовете с този спад по световните пазари в последните дни доходността им ще отиде подяволите тази година... така че за да я закърпят току виж се сетили за БФБ-то щото няма от къде другаде...
        п.п. не е препоръка
        Ами те крепят някаква както каза един рекпамна доходност от едни 7-8 позиции на БФБто. По тях така и не видяхме селл-офф, ама докога?

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнение
          Защото, големи играчи като фондовете за пенсии и други такива, в такива случай са от страната на купувачите, а не на продавачите.
          Те фондовете с този спад по световните пазари в последните дни доходността им ще отиде подяволите тази година... така че за да я закърпят току виж се сетили за БФБ-то щото няма от къде другаде...
          п.п. не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            Днеска ми се струва че ще има падение на БФБ-то
            Ми то на БФБ всеки ден е селл-офф последните 3-4 месеца...

Така че умната тези дето продават Ние си имахме това дето сега гледате по другите борси

Коментар

• Днеска ми се струва че ще има падение на БФБ-то

Коментар

Аз съм ОК с кеш за БФБ, но не виждам кой чак толкова ще се втурне утре да продава като луд, че да намажем това онова
                В смисъл, че имам ордери тук там, но не вярвам, освен в първите 10-20 минути, да има някакво движение по сериозно надолу. Или бъркам? Гърците ли останаха, или пък други влезнаха на тяхно място?
                За съжаление, БФБ е нещо като курса на евр/ долар в последно време тук там мръдне нагоре надолу, но нищо драматично, без значение кой какво прогнозира, анализира и врачува

То, верно, че и нагоре на ходи БФБ с другите, на определено и надолу няма да мръдне скоро.В смисъл, сериозно мърдане.

Разбира се, ако това което се случва в САЩ продължи и другата седмица, и ДАУ падне и под 11К, не е лошо да се излезе и от БФБ, но засега все още е рано.Поне за мен де, да не го мисли някой за някаква препоръка
                То зависи от стратегията на всеки и ако човек е с малко пари/акции на БФБ, и е инвестирал в сравнително ликвидни акции, може и да излезе спокойно тези дни и да види дали ще има натиск за надолу и тогава да търси да се закачи.Но, заради спецификата на пазара, трябва да се търси къде има най-много спекуланти.Защото, големи играчи като фондовете за пенсии и други такива, в такива случай са от страната на купувачите, а не на продавачите.Та може и да има тук там движение, но те затова са и ордерите поставени

Наздраве за хубавият ден днес

Миналата седмица в петък удължих американските индекси, после загуби малко имаше ...или не чак толкова малко, вчера скъсих и днес малко рано излезнах от позиции, но определено има повод за отлежали питиета

Хайде, бай от мен и нека апокалиптичното писане да започне сега
                Привет Корки ! Както обичаше да казва чичко паричко. Ну, как дела ?
                Не разбрах, след толкова много написано, какво по-точно искаше да кажеш ?
                Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                  Аз не се базикам..и за снимките с Бафет...........
                  Търси снимки със Сорос. Бъффет не е много актуален тези дни.....

Buffett Can’t Get Analysts to Say Buy Berkshire

Warren Buffett’s Berkshire Hathaway Inc. (BRK/A) can’t get a buy recommendation from equity analysts, even as it trades in New York at the cheapest price relative to book value since March 2009............

http://www.bloomberg.com/news/2011-0...s-decline.html

Коментар

• Аз не се базикам..и за снимките с Бафет...........

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                      Понеже казваш. че си кеш......ако стана утре........навреме.......мога да ти продам .....................към 20 К броя.може и повече...на 0.63 БРЕФ.остана ми и малко ЦКБ ....ама днес избих всичко на ванка............ако искаш............може да се разберем
                      Може и малко да го поебеш - той винаги е откъм печелившата страна и ще остане доволен.

Коментар

Аз съм ОК с кеш за БФБ, но не виждам кой чак толкова ще се втурне утре да продава като луд, че да намажем това онова
                        В смисъл, че имам ордери тук там, но не вярвам, освен в първите 10-20 минути, да има някакво движение по сериозно надолу. Или бъркам? Гърците ли останаха, или пък други влезнаха на тяхно място?
                        За съжаление, БФБ е нещо като курса на евр/ долар в последно време тук там мръдне нагоре надолу, но нищо драматично, без значение кой какво прогнозира, анализира и врачува

То, верно, че и нагоре на ходи БФБ с другите, на определено и надолу няма да мръдне скоро.В смисъл, сериозно мърдане.

Разбира се, ако това което се случва в САЩ продължи и другата седмица, и ДАУ падне и под 11К, не е лошо да се излезе и от БФБ, но засега все още е рано.Поне за мен де, да не го мисли някой за някаква препоръка
                        То зависи от стратегията на всеки и ако човек е с малко пари/акции на БФБ, и е инвестирал в сравнително ликвидни акции, може и да излезе спокойно тези дни и да види дали ще има натиск за надолу и тогава да търси да се закачи.Но, заради спецификата на пазара, трябва да се търси къде има най-много спекуланти.Защото, големи играчи като фондовете за пенсии и други такива, в такива случай са от страната на купувачите, а не на продавачите.Та може и да има тук там движение, но те затова са и ордерите поставени

Миналата седмица в петък удължих американските индекси, после загуби малко имаше ...или не чак толкова малко, вчера скъсих и днес малко рано излезнах от позиции, но определено има повод за отлежали питиета

Понеже казваш. че си кеш......ако стана утре........навреме.......мога да ти продам .....................към 20 К броя.може и повече...на 0.63 БРЕФ.остана ми и малко ЦКБ ....ама днес избих всичко на ванка............ако искаш............може да се разберем

Коментар

• Аз съм ОК с кеш за БФБ, но не виждам кой чак толкова ще се втурне утре да продава като луд, че да намажем това онова

"Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                            Nasdaq = (-)5,08 %.Янките са се паникьосали и вече са в истерия.Не вярвам да ги последваме със същите темпове.
                            Да Генерале, и аз така мисля. Не е препоръка
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Утре , максимално бързо си махнете БИДОВЕТЕ и оставете тия на мажоритарите и големите ИП-та.....Така ще си спестите кеш - и нека тоя път каскетите да отнесат яко плувката , вместо вас ..

ПС : И оставете го това БФБ най-накрая да умре на спокойствие - стига се е мъчило ,че и вие покрай него .
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                                Nasdaq = (-)5,08 %.Янките са се паникьосали и вече са в истерия.Не вярвам да ги последваме със същите темпове.
                                Поредната гавра на световната финансова мафия

Коментар

Working...
                                X