IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Уха!

Коментар

• За първите пет минути минус 2% Софикса >>> интересен старт
      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Подкрепите при Софикс за днес са 398 **** 388 и 372 По надолу мисля ,че е невъзможно за днес да се случи >>> тоест няма да видим дневен спад в никакъв случай по-голям от 10 %
        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          +1
          под корав да се разбира тъп, но упорит
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            обаче на БФБ сме останали само корави парчета и това не важи за нас
            +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Боя се, че ще трябва нещо по-силничко като стимулант. Не е препоръка за търговия .... и за ползване на забранени стимуланти.
              Marie Brizard,с удивително изумруден цвят,за да не го забравяме/цвета/.Действа освежително при горещините.А днес не само слънцето ще ни подгрее.

Коментар

• в Европа днес ще е по-оакано от вчера...поне в началото на сесията, а ако следобед хамериканците не изкарат нещо позитивно (добри данни NFP) ни чака петък , който определено ще се запомни в историята на борсата...

обаче на БФБ сме останали само корави парчета и това не важи за нас

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                  Най-готино е да купуваш при паника и продаваш при еуфория. Борсата е за пердета, които могат да правят трезва преценка на ситуацията.

Например, ръстта в САЩ през последната година беше малко пресилен и нормално сега нещата се връщат по местата си. Това се очакваше да се случи.
                  Паниката сега е пресилена, не ръстът...при толкова пари които се пачатат и такива силни резултати от корпоративна Америка ръстът хич не е пресилен....

Коментар

• Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнение
                    Споко и под 0.55 лв ще паднат !

Не е препоръка!
                    Най-готино е да купуваш при паника и продаваш при еуфория. Борсата е за пердета, които могат да правят трезва преценка на ситуацията.

Например, ръстта в САЩ през последната година беше малко пресилен и нормално сега нещата се връщат по местата си. Това се очакваше да се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                      Ами.. Каквито сме тупани очаквам, почти нулев оборот и спад в рамките на 2%.. Ни е сме уникална държава.. Всеки втори идиот къта по някоя акция дето я мисли за безценна, а си чака заплата на кредитен експерт в Булбанк и рупа хлеб и сирене...
                      Не може така да обобщаваш. Това че ти си продал и цените още не са паднали колкото ти се ще не значи нищо. Има и акции, които донесоха по 30%, 40% от началото на годината и имат още потенциал. Защо ми е да ги продавам, като преценявам, че ще донесат още доходност?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        не мисля, че в момента има много какво да се бута на БФБ, защото вносните капитали са малко на изчезване... но пазара е пазар, защото е непредвидим... при всички положение днес няма да е ден наситен с оптимизъм ... днес съм на сладолед,кола и торта, че да имам енергия за позитивна мисъл

успех и не се коркайте
                        Боя се, че ще трябва нещо по-силничко като стимулант. Не е препоръка за търговия .... и за ползване на забранени стимуланти.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• не мисля, че в момента има много какво да се бута на БФБ, защото вносните капитали са малко на изчезване... но пазара е пазар, защото е непредвидим... при всички положение днес няма да е ден наситен с оптимизъм ... днес съм на сладолед,кола и торта, че да имам енергия за позитивна мисъл

успех и не се коркайте

Коментар

Ако искаш БРЕФ-а ти го купувам за 0.55. И така сам си прерязвам гърлото, ама айде от мен да мине. Ти и без това си го купил най-много на 40 ст. Това са си 15 ст. профит на акция. Навит ли си?
                            Споко и под 0.55 лв ще паднат !

Не е препоръка!

Коментар

Днешната касапница на БФБ ще е един чуден ден за всички купувачи.
                              Дали ще видим СОФИКС под 390?
                              Ами.. Каквито сме тупани очаквам, почти нулев оборот и спад в рамките на 2%.. Ни е сме уникална държава.. Всеки втори идиот къта по някоя акция дето я мисли за безценна, а си чака заплата на кредитен експерт в Булбанк и рупа хлеб и сирене...

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Понеже казваш. че си кеш......ако стана утре........навреме.......мога да ти продам .....................към 20 К броя.може и повече...на 0.63 БРЕФ.остана ми и малко ЦКБ ....ама днес избих всичко на ванка............ако искаш............може да се разберем
                                Ако искаш БРЕФ-а ти го купувам за 0.55. И така сам си прерязвам гърлото, ама айде от мен да мине. Ти и без това си го купил най-много на 40 ст. Това са си 15 ст. профит на акция. Навит ли си?

Коментар

Working...
                                X