Уха!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение+1
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеобаче на БФБ сме останали само корави парчета и това не важи за нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеБоя се, че ще трябва нещо по-силничко като стимулант. Не е препоръка за търговия .... и за ползване на забранени стимуланти.
Коментар
-
в Европа днес ще е по-оакано от вчера...поне в началото на сесията, а ако следобед хамериканците не изкарат нещо позитивно (добри данни NFP) ни чака петък , който определено ще се запомни в историята на борсата...
обаче на БФБ сме останали само корави парчета и това не важи за настова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеНай-готино е да купуваш при паника и продаваш при еуфория. Борсата е за пердета, които могат да правят трезва преценка на ситуацията.
Например, ръстта в САЩ през последната година беше малко пресилен и нормално сега нещата се връщат по местата си. Това се очакваше да се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнениеСпоко и под 0.55 лв ще паднат !
Не е препоръка!
Например, ръстта в САЩ през последната година беше малко пресилен и нормално сега нещата се връщат по местата си. Това се очакваше да се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАми.. Каквито сме тупани очаквам, почти нулев оборот и спад в рамките на 2%.. Ни е сме уникална държава.. Всеки втори идиот къта по някоя акция дето я мисли за безценна, а си чака заплата на кредитен експерт в Булбанк и рупа хлеб и сирене...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениене мисля, че в момента има много какво да се бута на БФБ, защото вносните капитали са малко на изчезване... но пазара е пазар, защото е непредвидим... при всички положение днес няма да е ден наситен с оптимизъм ... днес съм на сладолед,кола и торта, че да имам енергия за позитивна мисъл
успех и не се коркайтеCustodite sortem vestram
Коментар
-
не мисля, че в момента има много какво да се бута на БФБ, защото вносните капитали са малко на изчезване... но пазара е пазар, защото е непредвидим... при всички положение днес няма да е ден наситен с оптимизъм ... днес съм на сладолед,кола и торта, че да имам енергия за позитивна мисъл
успех и не се коркайтетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеАко искаш БРЕФ-а ти го купувам за 0.55. И така сам си прерязвам гърлото, ама айде от мен да мине. Ти и без това си го купил най-много на 40 ст. Това са си 15 ст. профит на акция. Навит ли си?
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеДнешната касапница на БФБ ще е един чуден ден за всички купувачи.
Дали ще видим СОФИКС под 390?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеПонеже казваш. че си кеш......ако стана утре........навреме.......мога да ти продам .....................към 20 К броя.може и повече...на 0.63 БРЕФ.остана ми и малко ЦКБ ....ама днес избих всичко на ванка............ако искаш............може да се разберем
Коментар
Коментар