IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    .... цар кеш или не кеш !?
    Цар Кеш или цар леш ? - туй е правилния въпрос . Но май тук масово залагат на второто ....
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
      Със сигурност, монетата винаги има две страни.
      Петре, верно ли, че при покупката на два чифта светещи връзки за обувки има бонус управление на активи до 1 милион лв. без комисионна и такса за обслужване?
      От как свят светува хората са били скъпи на триците и евтини на брашното !
      www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan20 Разгледай мнение
        Кой знае ? Покрай коледния дух мнозина може и да го издухат? Други пък да бъдат "сдухани" от дъха на св.Нагъзаки (да се свети името Му) във врата си !
        Със сигурност, монетата винаги има две страни.
        Петре, верно ли, че при покупката на два чифта светещи връзки за обувки има бонус управление на активи до 1 милион лв. без комисионна и такса за обслужване?

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          Гледам цените на повечето акции които притежавам, днес са се повишили с около 10 % и си мисля какви добри хора има на тоя свят ..... донесоха коледния дух утре може би ще се повишат с още 10 % Весели празници!

http://www.youtube.com/watch?v=mWQZ_jG0Wq4
          Кой знае ? Покрай коледния дух мнозина може и да го издухат? Други пък да бъдат "сдухани" от дъха на св.Нагъзаки (да се свети името Му) във врата си !
          www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Във форума горе през контролен панел - нежелани потребители, можеш да си въведеш на кои никове не искаш да виждаш коментарите. Чудесна работа върши, разтоварва те от глупости на парчета като алън, прецаканата и пр. "форумни герои" от които нищо положително не можеш да научиш или да обмениш като инфо, само губиш енергия и се подлъгваш да им падаш на ниво. Така че ползвай го това.
            Това го пише човек който очевидо НЕ използва БУТОНА
            www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Това го казах във връзка че толкова време го раздаваш оптимист и се изумяваш на безумния спад и мизерни цени на качествени акции на БФБ и в следващия момент само след 2 дни на ръст, споделяш че си продал.
              Това е типична грешка на начинаещ - "Търпят се големи загуби и малки печалби".
              Та имаш да учиш за "характера на БФБ", как лесно пада но и лесно расте, ниската ликвидност действа и в двете посоки. Да се научиш как при нужда да режеш загуби и да оставяш печалби да растат.
              Аз примерно нямам скруполи да продам една акция дори с 50% загуба, ако виждам по-добра инвест. алтернатива, от която ще изкарам по-добра печалба при подобен риск и ликвидност, спрямо това сляпо да стискам първата.
              Но това е трудно и се учи бавно и с подобаващата доза съпътсвтащи шамари
              Успех момци.
              Аз утре пътувам за Боровец за Коледа, да не изпуснете БФБ-то без мен, ще ви наглеждам... че както хубаво е тръгнало

Браво! Всичко при мен е точно както го казваш /засега/, а аз се надявам тези ми грешки да се дължат на липсата ми на опит, а не на мозък . Има само 1 нещо - и аз продавам с големи загуби, но само в позиции, където съм влезнал спекулативно. Там ми е лесно и прежалвам поражения. При други компании обаче /в чието дългосрочно бъдеще вярвам/, просто осреднявам при спад с надеждата да се окажа прав за успехите им. По ирония на съдбата днес излезнах на лек плюс при спекулативните и ги продадох /грешка/, а читавите нещо се бавят ............
              Приятно изкарване на празниците!

Коментар

• Гледам цените на повечето акции които притежавам, днес са се повишили с около 10 % и си мисля какви добри хора има на тоя свят ..... донесоха коледния дух утре може би ще се повишат с още 10 % Весели празници!

http://www.youtube.com/watch?v=mWQZ_jG0Wq4

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                  Няма да е много май, ако не си честен със себе си, да не говорим за другите

Приятна
                  Може да е и нула дори !!! Tрагично. Толкова., че дори би било беда и за човешкия род Най-лошото е, че не може да се промени към момента Гавра на времето може би, но какво значение е причината, като резултата спрямо истината може да е нулев, ако всеки си я разбира както си знае !!
                  Ето, сам казваш - да си честен- ок честно си казвам, че смятам, че е времето на цар кеш. Затова казах, че според мен умните хора - кешират !!! Ето - дори Дянков го показва, като продава нещо което е струвало над 4000 лв преди години, а сега въпреки огромните добавени инвестиции го продава за под 2000 !? Е попитах те и преди - каква е истината според теб - цар кеш или не кеш !?
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                    Съгласен съм с теб. Малко излиза като оправдание, но аз никога не търся конфликти /може да го провериш/, просто или оставам недоразбран, или 3-4 човека просто живеят, за да се заяждат. Към никого например не се обръщам с неуважение или да съм му измислил някакакъв обиден прякор и да бъзикам.
                    Тъй като съм съгласен и с това, че имам какво да уча се мъча да задавам актуални за мен въпроси и да провокирам някакъв вид обмен на мнения, за съжаление почети винаги без успех.
                    Благодаря ти за смисления отговор и поздрави за "покупката" при един АДСИЦ.
                    Във форума горе през контролен панел - нежелани потребители, можеш да си въведеш на кои никове не искаш да виждаш коментарите. Чудесна работа върши, разтоварва те от глупости на парчета като алън, прецаканата и пр. "форумни герои" от които нищо положително не можеш да научиш или да обмениш като инфо, само губиш енергия и се подлъгваш да им падаш на ниво. Така че ползвай го това.
                    Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                    Понеже ценя твоето мнение искам да те питам дали се сещаш за конкретни мои мисли, коментари, тема или въобще нещо, което те е накарало да ме смяташ за незнаещ достатъчно.
                    Дано не остана отново неразбран и да разбера къде мисля в погрешна според теб посока.
                    Това го казах във връзка че толкова време го раздаваш оптимист и се изумяваш на безумния спад и мизерни цени на качествени акции на БФБ и в следващия момент само след 2 дни на ръст, споделяш че си продал.
                    Това е типична грешка на начинаещ - "Търпят се големи загуби и малки печалби".
                    Та имаш да учиш за "характера на БФБ", как лесно пада но и лесно расте, ниската ликвидност действа и в двете посоки. Да се научиш как при нужда да режеш загуби и да оставяш печалби да растат.
                    Аз примерно нямам скруполи да продам една акция дори с 50% загуба, ако виждам по-добра инвест. алтернатива, от която ще изкарам по-добра печалба при подобен риск и ликвидност, спрямо това сляпо да стискам първата.
                    Но това е трудно и се учи бавно и с подобаващата доза съпътсвтащи шамари
                    Успех момци.
                    Аз утре пътувам за Боровец за Коледа, да не изпуснете БФБ-то без мен, ще ви наглеждам... че както хубаво е тръгнало

Коментар

Стига стрес Алъне ! Хората искат да разпускат и да излязат на шопинг -терапия а ти мислиш, че ги плашиш със секс-терапия !?
                      Е именно де. Нали я знаеш старата българска поговорка - "Ти му думаш куме Иване, оно търчи за ку.а да те фане".

Точно в такива моменти на екзалтирана радост около трапеза с малко мръфки се поднасят "благите вести" на българският народ. Че да не може в краките мигове на опианение да сФане за к'о иде реч, а после като пита, управляващите да му отговорят - "че ние нали още миналата година ви казахме"
                      www.finance5.bg

Коментар

Какво значи "да изкарам"? Да прецакам някой друг ли? Както ти написах: истината лекува (Респективно съвестта ми е чиста, че не ти спъвам бизнеса) За мен не е важно какво ще изкарам, а какво ще мога да взема с мен, като се преселя на "оня" свят когато му дойде времето
                        Няма да е много май, ако не си честен със себе си, да не говорим за другите

Приятна

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                          Е, това не знам От каквото мислиш че ще изкараш, предполагам. Сектора със светещи връзки за обувки май е зает, но като цяло има разнообразни възможности.
                          Какво значи "да изкарам"? Да прецакам някой друг ли? Както ти написах: истината лекува (Респективно съвестта ми е чиста, че не ти спъвам бизнеса) За мен не е важно какво ще изкарам, а какво ще мога да взема с мен, като се преселя на "оня" свят когато му дойде времето
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Утре ще започне здраво сурвакане. Пъво по ПИБ, после и по кремиковци до колкото все още се търгува де, а след това сурвачката ще заиграе по гърба на всички по вериагата. Така, че приготвяйте кинти за сурвакаря св.Нагъзаки ( да се свети името Му) !
                            Че кво и е на ПИБ бре Петре. Днес що не я сурвакаха?
                            Fitch Places First Investment Bank on Rating Watch Negative
                            Wednesday, December 21, 2011 4:39 PM

Виж от кога е новината.

Почвам вече да се ядосвам че новините за нас ги пропускат по големите новинарници. Никой не ни бръсне за слива. Ей тва съвсем съм го пропуснал:
                            Fitch Lowers Bulgaria Credit Outlook to Stable
                            Last edited by X_Y; 22.12.2011, 21:46.

Коментар

Утре ще започне здраво сурвакане. Пъво поПИБ, после и по кремиковци до колкото все още се търгува де, а след това сурвачката ще заиграе по гърба на всички по вериагата. Така, че приготвяйте кинти за сурвакаря св.Нагъзаки ( да се свети името Му) !
                              Ти се превърна във втори Форекс Мастър бе.

Как не ви омръзна като латерни едно и също да повтаряте. Излезте малко на чист въздух, че да ви се проветри малко главата.

Какъв ти е проблема не знам, пари ли си загубил или жените не ти пускат, че такава злоба има в тебе? Егати жалкото човече си.
                              Last edited by X_Y; 22.12.2011, 21:49.
                              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Какво да препоръчвам !?
                                Е, това не знам От каквото мислиш че ще изкараш, предполагам. Сектора със светещи връзки за обувки май е зает, но като цяло има разнообразни възможности.

Коментар

Working...
                                X