If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Утре ще започне здраво сурвакане. Пъво поПИБ, после и по кремиковци до колкото все още се търгува де, а след това сурвачката ще заиграе по гърба на всички по вериагата. Така, че приготвяйте кинти за сурвакаря св.Нагъзаки ( да се свети името Му) !
Стига стрес Алъне ! Хората искат да разпускат и да излязат на шопинг -терапия а ти мислиш, че ги плашиш със секс-терапия !?
Утре ще започне здраво сурвакане. Пъво поПИБ, после и по кремиковци до колкото все още се търгува де, а след това сурвачката ще заиграе по гърба на всички по вериагата. Така, че приготвяйте кинти за сурвакаря св.Нагъзаки ( да се свети името Му) !
Имаш да учиш доста още, но си упорит и може да успееш.
Понеже ценя твоето мнение искам да те питам дали се сещаш за конкретни мои мисли, коментари, тема или въобще нещо, което те е накарало да ме смяташ за незнаещ достатъчно.
Дано не остана отново неразбран и да разбера къде мисля в погрешна според теб посока.
пише го - с малки букви !!! Време е да проумеем, че истината лекува !!
Ти ми дай надежда че ще се набалончваме, друго не ми трябва. Че имам доста артии !! Затова казвам че е не е препоръка !!!
Няма да ти дам, което не ти пречи да си препоръчваш на воля и респективно съвестта ми е чиста, че не ти спъвам бизнеса
Сигурен бях, че е такъв случая, не че не го пише на „слоугъна” ти
пише го - с малки букви !!! Време е да проумеем, че истината лекува !!
Ти ми дай надежда че ще се набалончваме, друго не ми трябва. Че имам доста артии !! Затова казвам че е не е препоръка !!!
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Препоръка - прекалено много пишеш и влизаш в лични конфликти - това е ненужно губене на време и енергия.
Съгласен съм с теб. Малко излиза като оправдание, но аз никога не търся конфликти /може да го провериш/, просто или оставам недоразбран, или 3-4 човека просто живеят, за да се заяждат. Към никого например не се обръщам с неуважение или да съм му измислил някакакъв обиден прякор и да бъзикам.
Тъй като съм съгласен и с това, че имам какво да уча се мъча да задавам актуални за мен въпроси и да провокирам някакъв вид обмен на мнения, за съжаление почети винаги без успех.
Благодаря ти за смисления отговор и поздрави за "покупката" при един АДСИЦ.
Батя, да те питам на какво се дължат тези ръстове последните 2 дни според теб. По-скоро на фондовете или намираш връзка с 500 млрд. Евро? Ако имаш и 3то предположение ще се радвам да го споделиш.
Смяна на сентимента! И заради сигналите за изчерпване на мечите сили у нас, и заради този ключ към решението на кризата, както писах още преди два дни.
Ефекта на фондовете е слаб все още, и не е по-основните позиции направили ръста.
Имаш да учиш доста още, но си упорит и може да успееш. Препоръка - прекалено много пишеш и влизаш в лични конфликти - това е ненужно губене на време и енергия.
В тоя ред на мисли да питам и равновесие и останалите дето гледам че са творили доста в темата днес - Абе пичове при такива интересни сесии на БФБ как ви остава време да драскате тук, не търгувате ли?
Че ти на кой от моите въпроси си отговорил, че да ми искаш сметка !? А номера на сутиена ...!?
Все едно да те питам без всякаква връзка - Е ти, за какво се бориш !?
Справедливост за всички и пълни сметки, е моето мото.
Твоето ми е интересно, не ти търся сметка, а и да я намеря едва ли ще е голям кяр
Вчера и днес сме най-яките бици в ЦИЕ
Сега е наред румънци и останали да ни позавидят малко, толкова време бяхме в киреча докато те рипаха, малко да вземем въздух и ние
Батя, да те питам на какво се дължат тези ръстове последните 2 дни според теб. По-скоро на фондовете или намираш връзка с 500 млрд. Евро? Ако имаш и 3то предположение ще се радвам да го споделиш.
Коментар