IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Направо....не ми се говори....теб наистина те няма....Пълен пример за деградирала личност.Абе ....вземи пини,,....белким се успокоиш...и ка ше им продаваш...на късо ли....като нямаш и една акция...И кои схте ти я даде "на заем"...за да я продадеш...и с какво ще яя гарантираш....Петре,вече се притеснявам сериозно за Теб
    той Петър само си говори, акции няма, а и шубето го издува, за да играе късо, (то и емисиите, разрешени за къси се брояха на трите пръста, а понякога изобщо и не се броят).
    Притеснявай се за новия ти кумир, който преди не можеше да понасяш. Знаем защо. Защото докато ви говори сладки приказки, ви шитка и си прибира профита а вие оставате с отворена уста, до следващия черен петър
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      .. Какво става с генерала, какви ги върши ! ..
      На лов за муфлони е и едновременно с това в дълбок размисъл относно отиграването на дъната под 230 около март - април .
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan20 Разгледай мнение
        Знаеш ли какво съм замислил. Да пусна за продажба всякакви шитове емитирани на на БФБ в сайтовете за колективно пазаруване. Така докато изтече офертата и цената ще е паднала с 20%. После ми остава само да ги връча на ГОРДИТЕ нови акционери и да си касирам профита от 20%
        Така хем ще влея "свежа кръв" на супер дългосрочни инФеститори, хем те ще се чувстват че са на далавера ( и как не като им предложа Шитове на Фонд Имоти АДСИЦ на цена от едва 0.08лв спрямо 2.30 което си е намаление от 96.2% спрямо първоначалната "оферта" на емитента ), хем и на такива мушмороци като теб ще им стане някак си по-леко, че все повече баламурници са се овъртели в кИреча (любима дума на идолът ти Батя)

Ама как само съм го замислил, а ?
        Има си начин да се печели и от шитове. Аз не съм голям фен, но ако човек се пусне на 300 шита с по 0,3% от активите си във всеки има огромна вероятност едно 5 пък и 10 от тях да се окажат ракети с печалба от по хиляди проценти още 20-30 да се излезе с печалба от от няколко десетки проценти и всико останало да мине на 0. В крайна сметка при добра преценка на риска от шитове може да се спечели много. Въпреки многото нули.

Ако някой търси само сигурни компании ще печели със сигурност по-малко от пазара като цяло. Ако някой слага само в шитове но инвестира без да приема че са шитове има голяма вероятност да глътне вода.

Но при всички положения даването на примери с малък на брой силно рискови компании е абсурдно. това каква стратегия си е избрал някой за целия си портфейл е много различно от това дали купува или продава някаква конкретна компания.

Коментар

Знаеш ли какво съм замислил. Да пусна за продажба всякакви шитове емитирани на на БФБ в сайтовете за колективно пазаруване. Така докато изтече офертата и цената ще е паднала с 20%. После ми остава само да ги връча на ГОРДИТЕ нови акционери и да си касирам профита от 20%
          Така хем ще влея "свежа кръв" на супер дългосрочни инФеститори, хем те ще се чувстват че са на далавера ( и как не като им предложа Шитове на Фонд Имоти АДСИЦ на цена от едва 0.08лв спрямо 2.30 което си е намаление от 96.2% спрямо първоначалната "оферта" на емитента ), хем и на такива мушмороци като теб ще им стане някак си по-леко, че все повече баламурници са се овъртели в кИреча (любима дума на идолът ти Батя)

Направо....не ми се говори....теб наистина те няма....Пълен пример за деградирала личност.Абе ....вземи пини,,....белким се успокоиш...и ка ше им продаваш...на късо ли....като нямаш и една акция...И кои схте ти я даде "на заем"...за да я продадеш...и с какво ще яя гарантираш....Петре,вече се притеснявам сериозно за Теб

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Мечтите на един фалирал глупак.

www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
              Изобщо не отстъпваш на Алън.
              От една порода сте.
              И снегът няма да загаси туй що не гасне! ( Някъде го бях прочел)
              Не сме изобщо от една порода. Ние сме с генералa от една порода. Не е описана в дебелите книги. Уникалността й, я отрича
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Смяна на сентимента! И заради сигналите за изчерпване на мечите сили у нас, и заради този ключ към решението на кризата, както писах още преди два дни.
                Ефекта на фондовете е слаб все още, и не е по-основните позиции направили ръста.

Имаш да учиш доста още, но си упорит и може да успееш. Препоръка - прекалено много пишеш и влизаш в лични конфликти - това е ненужно губене на време и енергия.

В тоя ред на мисли да питам и равновесие и останалите дето гледам че са творили доста в темата днес - Абе пичове при такива интересни сесии на БФБ как ви остава време да драскате тук, не търгувате ли?
                Не, днес не съм направил и една сделка, аз пиша след като съм купил или след като съм продал

Коментар

К'во Ви става бе хора? За 24ч. втори ми се моли да ставам оптимист !?!
                  Не на мен , а на Господ трябва да се молите за ум и разум да ви дарява, да сте обективни и безпристрастни в анализите и оценките си.
                  А на св.Нагъзаки (да се свети името Му) и да се молите и да не се молите е все тая - той е машина.

Петре...Наистина вече си мисля.че си изперкал....честно....или ,че някой не знам кой те е опънал...

Дано греша....И дано се оправиш....

Като си спомня какъв сериозен беше едно време...Направо ми е мъчно

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Кеша си е кеш. Много по-трудно се държиш дисциплиниран в кеш отколкото в акции. Батката нека си разправя глупости и да зарибява с първосигнални мурафети новопрохождащите. С големи движения нагоре, надолу и т.н. Още щом разберат, как им е напълнил кошницата с шитове и ще се вразумят от самите себе си!
                    Не е препоръка, полковник. Какво става с генерала, какви ги върши ! Не е ли видял нов маркер. Например, че инкубатора за пушечно месо пак се е включил в края на месеца !?
                    Изобщо не отстъпваш на Алън.
                    От една порода сте.
                    И снегът няма да загаси туй що не гасне! ( Някъде го бях прочел)

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                      Те жените бягат от Алън , първо съпругата му после Спаска а и други предполагам . Това обаче е само половината от проблема при него ,другата половина е че и мъжете от предаването бягат . Предполагам че това се дължи на контактите със св.Нагъзаки .Тоест ,станал е безполезен за първите и опасен за вторите . Алъне бий му шута на светията , стани нормален , стани оптимист и всичко ще си дойде на място .
                      К'во Ви става бе хора? За 24ч. втори ми се моли да ставам оптимист !?!
                      Не на мен , а на Господ трябва да се молите за ум и разум да ви дарява, да сте обективни и безпристрастни в анализите и оценките си.
                      А на св.Нагъзаки (да се свети името Му) и да се молите и да не се молите е все тая - той е машина.
                      www.finance5.bg

Коментар

Утре ще започне здраво сурвакане. Пъво поПИБ, после и по кремиковци до колкото все още се търгува де, а след това сурвачката ще заиграе по гърба на всички по вериагата. Така, че приготвяйте кинти за сурвакаря св.Нагъзаки ( да се свети името Му) !

Мечтите на един фалирал .
                        Last edited by X_Y; 23.12.2011, 09:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          Цар Кеш или цар леш ? - туй е правилния въпрос . Но май тук масово залагат на второто ....
                          Кеша си е кеш. Много по-трудно се държиш дисциплиниран в кеш отколкото в акции. Батката нека си разправя глупости и да зарибява с първосигнални мурафети новопрохождащите. С големи движения нагоре, надолу и т.н. Още щом разберат, как им е напълнил кошницата с шитове и ще се вразумят от самите себе си!
                          Не е препоръка, полковник. Какво става с генерала, какви ги върши ! Не е ли видял нов маркер. Например, че инкубатора за пушечно месо пак се е включил в края на месеца !?
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                            Те жените бягат от Алън , първо съпругата му после Спаска а и други предполагам . Това обаче е само половината от проблема при него ,другата половина е че и мъжете от предаването бягат . Предполагам че това се дължи на контактите със св.Нагъзаки .Тоест ,станал е безполезен за първите и опасен за вторите . Алъне бий му шута на светията , стани нормален , стани оптимист и всичко ще си дойде на място .

няма да разбере, какво му пишеш.
                            Last edited by X_Y; 23.12.2011, 09:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Във форума горе през контролен панел - нежелани потребители, можеш да си въведеш на кои никове не искаш да виждаш коментарите. Чудесна работа върши, разтоварва те от глупости на парчета като алън, прецаканата и пр. "форумни герои" от които нищо положително не можеш да научиш или да обмениш като инфо, само губиш енергия и се подлъгваш да им падаш на ниво. Така че ползвай го това.

Това го казах във връзка че толкова време го раздаваш оптимист и се изумяваш на безумния спад и мизерни цени на качествени акции на БФБ и в следващия момент само след 2 дни на ръст, споделяш че си продал.
                              Това е типична грешка на начинаещ - "Търпят се големи загуби и малки печалби".
                              Та имаш да учиш за "характера на БФБ", как лесно пада но и лесно расте, ниската ликвидност действа и в двете посоки. Да се научиш как при нужда да режеш загуби и да оставяш печалби да растат.
                              Аз примерно нямам скруполи да продам една акция дори с 50% загуба, ако виждам по-добра инвест. алтернатива, от която ще изкарам по-добра печалба при подобен риск и ликвидност, спрямо това сляпо да стискам първата.
                              Но това е трудно и се учи бавно и с подобаващата доза съпътсвтащи шамари
                              Успех момци.
                              Аз утре пътувам за Боровец за Коледа, да не изпуснете БФБ-то без мен, ще ви наглеждам... че както хубаво е тръгнало

Това наистина е ...като Отче наш за нашата борса.С Батя смв се карали...и сме се плиули....може да съм пианде....ана разсъждавам като него......

Усещам ,че сме от една Порода

Хайде ...готина Кледа на всички....и аз утре тръгвам....амаза Трявна....и да сиостанат под камък лошите приказки...които аз съм изррекал...или чул.....Идва Нова година....нов късмет....На всички най-готиното ви желая....и НаздравЕ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                                Ти се превърна във втори Форекс Мастър бе.

Как не ви омръзна като латерни едно и също да повтаряте. Излезте малко на чист въздух, че да ви се проветри малко главата.

Какъв ти е проблема не знам, пари ли си загубил или жените не ти пускат, че такава злоба има в тебе? Егати жалкото човече си.
                                Предполагам че това се дължи на контактите със св.Нагъзаки .Тоест ,станал е безполезен за първите и опасен за вторите . Алъне бий му шута на светията , стани нормален , стани оптимист и всичко ще си дойде на място .
                                Last edited by X_Y; 23.12.2011, 09:28.

Коментар

Working...
                                X