Първоначално изпратено от Чърчил
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеА ти колко дължиш на момчето за консултацията, колко ти е инвестицията, колко е цената на правата ти, сравнена с цената на консултацията. Голем си, нема спор!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеА гарантираш ли курса на котвата, 1,95583
Ние да 81 месеца кораб няма да имаме , ти за котва ми пишеш.....
Кой ще ти даде да набуташ ЕЦБ с 20 млрд евра.......Много е лесно да са 10..или даже 5......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
До 81 месеца е (евентуално) гарантирано....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениеПослушах вашата препоръка за търговия със ценни книжа и днес купих. Ако до 18 месеца не видим 8лв ще си търся правата - снимал съм сайта със заверка при нотариус.
До 81 месеца е (евентуално) гарантирано....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениеПослушах вашата препоръка за търговия със ценни книжа и днес купих. Ако до 18 месеца не видим 8лв ще си търся правата - снимал съм сайта със заверка при нотариус.
А ти нали знаеш, че когато време оно в Ялта тримата големи са писали по салфетките, пазарили са се за Крим и Сталин им показал палец, показалец и среден и казал, че който познае кой е средния пръст негов е Крим
Коментар
-
Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнениедо 18 месеца тука ще имаме цена 8-10 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от e500 Разгледай мнениеКак ще ми го гарантираш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнениедо 18 месеца тука ще имаме цена 8-10 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНищо не казвате за дивидентната доходност. Може би не ви е приятно да говорите за такива неща?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНали някой каза, че когато държавата е мажоритар, щяла да раздава мин. 80%?
А и ако ги приватизират скоро, защо не раздадат целия кеш?Е ТЕ СИ ГО И РАЗПРЕДЕЛЯТ ПО МЕСЕЧНО , ТРИМЕСЕЧНО и КОЛЕДНО
Коментар
Коментар