Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
И ти ако имаше акъл, нямаше да ни изтезаваш с логореята си
Поне не го цитирай тоя ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеМного интересно.
Борса няма но акциите на Борсата скачат.
Пазар няма но Пазар на т.н. Растежни, Стартъп, Розови Ангели има.
Ако имаше нещо като акъл, морал, икономическа логика, тази цените тук шяха да са под номинал, а не на 9 лв!!!!Нямаш акции, но борса и борсови компании коментираш !
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеМного интересно.
Борса няма но акциите на Борсата скачат.
Пазар няма но Пазар на т.н. Растежни, Стартъп, Розови Ангели има.
Ако имаше нещо като акъл, морал, икономическа логика, тази цените тук шяха да са под номинал, а не на 9 лв!!!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да, но въпреки това не се отпушва това затапване около 9 лв.
Цени и количества 04-10.09
Prices (BGN/MWh) 195.69 184.31 189.51 226.17 225.23 231.05 272.03 Volume (MWh) 65 397.50 63 410.50 70 344.40 74 318.80 73 552.50 75 144.40 77 468.50 Last edited by Yori; 09.09.2021, 14:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеГолеми кюфтета втори ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеИнсайдърите купуваха сериозно тук до 8 преди новината за дивидента.
След новината сериозни обеми минаха до 9.
Да не би да се очаква точка за промяна на параметрите на обратното изкупуване в предстоящото ИОСА както при Телелинк?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Акцията расте, защото акционер е ДЪРЖАВАТА. Или по точно Мин на Финансите, където в момента както и на Икономиката имаме двама много силни министри! Които вдъхват доверие. Когато те са зад нещо, очевидно ще расте!
Шефа на Борсата е най-слабият който някога я е ръководил. Най-големият му провал ще е т.н. Бийн пазар, както и Софиск с нагласените служебни дружества, които никой няма да иска да купува.
МСимов, жалък си с новото си кръщелно;- въстанови си старото,- бе с по стойностни кваливикации!
А и по уважаван бе, макар и защитаващ отдавна изгубени каузи!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМного приятно съм изненадан от промените, които прави новия Шеф!
Публично му се Извинявам!!! ,
- както публично го критикувах и кръщавах, докато бе начело на "честната игра"!!!
Явно не е била негова заслугата за покриването на резултатите там, то се и видя нагледно как томошните собственици продължават...
Пожелавам му все така за напред да намира сили, да отхвърля нещата , които не са по неговата воля, както и да правива и постига, това което желае!!!
Здраве и Успехи Г-н Маньо МУРАВЕНОВ!!!
Шефа на Борсата е най-слабият който някога я е ръководил. Най-големият му провал ще е т.н. Бийн пазар, както и Софиск с нагласените служебни дружества, които никой няма да иска да купува.
- 1 like
Коментар
-
Много приятно съм изненадан от промените, които прави новия Шеф!
Публично му се Извинявам!!! ,
- както публично го критикувах и кръщавах, докато бе начело на "честната игра"!!!
Явно не е била негова заслугата за покриването на резултатите там, то се и видя нагледно как томошните собственици продължават...
Пожелавам му все така за напред да намира сили, да отхвърля нещата , които не са по неговата воля, както и да правива и постига, това което желае!!!
Здраве и Успехи Г-н Маню МУРАВЕНОВ!!!Last edited by inta53; 02.09.2021, 16:20.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Аз няма да бързам. Средната ми е 6,11 лв., и с дивидентите които прибирам за година, мисля че дабъла е постижим
- 1 like
Коментар
Коментар