Днес как върви търговията или ....пак нещо....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеВече трети ден не са в състояние да предоставят нормална търговия.
Трябваше да се подготвят отдалеч още преди уийкенда, а не след понеделник сутрин тепъъъъърва да се учат да се скачват.
Кой ли трябва да е наказан за нехайство? Никой ли?IM d best
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Добре е че сметките са точни, -верно изписването и изчезването на първите оферти след сделка си е стресиращо, но новости какво да се прави!
Дай Боже напред и нагоре!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Погледнах търговията в последните 30 минути днес - Бой с негри в тъмна нощ !!!!
Дали е от новата платформа ,БФБ или ИП-то не знам ,но е пълна лудница.
Добре е че сметките са точни, -верно изписването и изчезването на първите оферти след сделка си е стресиращо, но новости какво да се прави!
Дай Боже напред и нагоре!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
аз не си отварям платформата имам позиции, добрече е форума да се информирам, какви развития и нововъведения се случват на бфб-то
Дали е от новата платформа ,БФБ или ИП-то не знам ,но е пълна лудница.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеНе че нещо ама само аз ли не виждам кой знае какъв проблем с това забавяне? Ако бяха избързали с пускането, можеше да има по-големи издънки и изгубени/неизпълнени сделки например. Не че се заяждам или защитавам някой, ама щом толкова ви се търгува, търгувайте днес. Днеска като гледам оборота пак сме цъфнали и вързали. Направете си сделките, коментиращите, да дръпнем малко“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 1 like
Коментар
-
Не че нещо ама само аз ли не виждам кой знае какъв проблем с това забавяне? Ако бяха избързали с пускането, можеше да има по-големи издънки и изгубени/неизпълнени сделки например. Не че се заяждам или защитавам някой, ама щом толкова ви се търгува, търгувайте днес. Днеска като гледам оборота пак сме цъфнали и вързали. Направете си сделките, коментиращите, да дръпнем малкоМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДнес май пак проблеми се очакват......
Каквато и система да въведат, тук всичко побългарясва!
На карол е като снимки от стара лента, и опресняване не помага,
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеДокато чаках да пуснат БФБ бях на пазара и там една жена разправя че,
ББ разбрал че ЦЦ щял да уреди АХ да вземе Ч.З много се ядосал че прескачат него ДП и АД.
Натирил го щот не може на редника да е по голям ТОКа от на старшината АД.. и сега АХ се чуди що да стори.
Абе големи простотии гълчат тея жени.
Коментар
-
Докато чаках да пуснат БФБ бях на пазара и там една жена разправя че,
ББ разбрал че ЦЦ щял да уреди АХ да вземе Ч.З много се ядосал че прескачат него ДП и АД.
Натирил го щот не може на редника да е по голям ТОКа от на старшината АД.. и сега АХ се чуди що да стори.
Абе големи простотии гълчат тея жени.Last edited by superexpert; 24.06.2019, 15:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
В интерес на истината, явно вече проблемът е отсранен при тях. Най-вероятно сега ИП-тата се борят. Виждам, че някой е пробил. Така като гледам, може би е Елана, ама съм си забравил паролите там.
Мислиш ли , че в Германия са изживели същия преход?
Котировки се виждат, а поръчки не влизат и те твае в следстивие на ангажираните получаващи заплати точно от нас
- 1 like
Коментар
Коментар