Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RSS Разгледай мнениеИзвинете ме моля, за лаишкия въпрос. Имам няколко акции от БФБ. Сега прочетох че се увеличава капитала и ще се разпределят акции 1:1( ако правило съм разбрал). Трябва ли да се предприемат някакви действия, или всичко е работа на инвестиционния посредник? Акциите при посредника ли ще се "появят", или ще са записани в депозитара и трябва да му ги прехвърлям?. Благодаря за отделеното време.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RSS Разгледай мнениеИзвинете ме моля, за лаишкия въпрос. Имам няколко акции от БФБ. Сега прочетох че се увеличава капитала и ще се разпределят акции 1:1( ако правило съм разбрал). Трябва ли да се предприемат някакви действия, или всичко е работа на инвестиционния посредник? Акциите при посредника ли ще се "появят", или ще са записани в депозитара и трябва да му ги прехвърлям?. Благодаря за отделеното време.
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Извинете ме моля, за лаишкия въпрос. Имам няколко акции от БФБ. Сега прочетох че се увеличава капитала и ще се разпределят акции 1:1( ако правило съм разбрал). Трябва ли да се предприемат някакви действия, или всичко е работа на инвестиционния посредник? Акциите при посредника ли ще се "появят", или ще са записани в депозитара и трябва да му ги прехвърлям?. Благодаря за отделеното време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Абсолютно ! Да разпределят всичко, а не Моравенов да мисли разни схеми !
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеНай-добре е да се плати максимален дивидент. Какво ще ми развалят десет лева на два по пет?
- 3 Харесвания
Коментар
-
"Ганев се позова на анализ на служителите на Фискалния съвет, които отбелязват, че има малка вероятност да се стигне до годишен дефицит от 12 млрд. лв. „По-скоро те виждат 7 млрд. лв. Три процента са 5,5 млрд. лв. За тези допълнителни милиард и половина, примерно, една от мерките е целият дивидент от държавните предприятия да бъде взет като приход. Това са около 850 млн. лв. Само с това решение изминахме половината път до 3-те процента“, изтъкна депутатът, добавяйки: „Подозирам, че няма да бъде много трудно да се измине и останалата половина“.
https://www.investor.bg/a/540-danats...-predpriyatiya
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Браво! Купуваш със сериозна премия пред посоката на пазара!
-Размер на капитала след увеличението (лева): 13 165 720 (при консервативен резултат от БНЕБ от 7мил. див. към БСЕ за 2023г. - в най лошия случай си 2акц* 0,40/ на сегашната ти покупка за акция- НАЙ КОНСЕРВАТИВНО)!
Ланшната ми маневра от целия ХЕС в БСЕ-75%;- само до тук е с над 2 500лв.+( ланшните 0,4682 са сторнирани още тогава от цена на придобиване), и ще повторя че тук нещата са в развитие за мен, дори и да бъде атакувано увеличението- то не променя нищо!
+25% в 11С - чертежа предстои да го дооцени...
-Само подкрепа и субективно предположение свързано с въображение вероятно,- без препоръка!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/538-pazari...chava-kapitala
Вчера и днес натоварих още 600 тук, за сметка на Доверие. След Атерата, тази я измести като фаворит.
Браво! Купуваш със сериозна премия пред посоката на пазара!
-Размер на капитала след увеличението (лева): 13 165 720 (при консервативен резултат от БНЕБ от 7мил. див. към БСЕ за 2023г. - в най лошия случай си 2акц* 0,40/ на сегашната ти покупка за акция- НАЙ КОНСЕРВАТИВНО)!
Ланшната ми маневра от целия ХЕС в БСЕ-75%;- само до тук е с над 2 500лв.+( ланшните 0,4682 са сторнирани още тогава от цена на придобиване), и ще повторя че тук нещата са в развитие за мен, дори и да бъде атакувано увеличението- то не променя нищо!
+25% в 11С - чертежа предстои да го дооцени...
-Само подкрепа и субективно предположение свързано с въображение вероятно,- без препоръка!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/538-pazari...chava-kapitala
Вчера и днес натоварих още 600 тук, за сметка на Доверие. След Атерата, тази я измести като фаворит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеУ сенките се прокрадва пророкуване за съдбата на БНЕБ, ама да вземат врачките да се осведомят поради що чини тука БНЕБ.
Не напразно е "диагностициран" от някои по прозорливи колеги!
Въпросния чиновник,- бие комбана за кумунистически такива! Забравя основната работа на Държавата!
Не ни остава нищо друго, освен да си го приемем с "бремето- или болейката".
Тук сме на пода на справедливите оценки, -рано или по късно следите се чертаят и оставят Дълбока Диря!!!
Коментар
Коментар