Някой ще ме просветли ли кога е дата на изплащане на дивидента?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениене разбрах) що някой разпродаде
при отчет без значение
)
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениене разбрах) що някой разпродаде
при отчет без значение
)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение1,42 млн. лв. дивидент от БНЕБ към 30 юни 2023 г., което най-вероятно е малка част от печалбата на дъщерната компания, което значи, че има накъде още
В междинния доклад пише:
Значи, 2,841 млн. лв. х 2 = 5,682 млн. лв. -> обосновано предположение за нетната печалба на БНЕБ.
П.П. Не е препоръка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
1,42 млн. лв. дивидент от БНЕБ към 30 юни 2023 г., което най-вероятно е малка част от печалбата на дъщерната компания, което значи, че има накъде още
В междинния доклад пише:
Дивидентът от БНЕБ ЕАД в размер на 2,841 хил. лв. е начислен, но не е изплатен.
П.П. Не е препоръка.
- 7 Харесвания
Коментар
-
пп-сори;- пак загуба е на индивидуална;
-"Към 30.06.2022 г. е реализирана загуба от оперативна дейност в размер на 347 хил. лв., а през текущия период оперативната загуба е на стойност 499 хил. лв. Загубата от оперативна дейност нараства спрямо съпоставимия период на 2022 г. със 152 хил. лв. или с 44%"Last edited by inta53; 27.07.2023, 19:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Я се почеши зад вратъ и се сети от кога си промени картинките на първо време,- защото тя историята ти е отзад!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Чакаш междинен дивидент още есента ли ?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Нищо не е ясно, тази година не е свършила
бюджета трябва да се пълни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеНа акордиониста това му е най-тежката позиция в портфейла. Аз разбирам, че те е яд на акордеониста защото е по-добър в прогнозите от теб, но няма нужда да го споменаваш във всеки твой постПросто човека си е много добро техничарче
Я се почеши зад вратъ и се сети от кога си промени картинките на първо време,- защото тя историята ти е отзад!!!
- 1 like
Коментар
-
За тази година стана ясно, а за догодина имаш ли прогнози ? Аз и на 50% разпределение ще съм доволен, а всичко отгоре би било бонус !
Кораба се е насочил към 11сти пояс, може и без препятствия да го прескочи в 12стия, но това само мечти след добро позициониране във времето на заралийски мечки, под съпровода на ХакардеонистиLast edited by X_Y; 24.07.2023, 11:41.
- 2 Харесвания
Коментар
-
За тази година стана ясно
Нищо не е ясно, тази година не е свършила
бюджета трябва да се пълни
- 1 like
Коментар
Коментар