Първоначално изпратено от dido_yord
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Много на ангро го карат с изписването на дивидента, - за първи път виждам такова отношение към точната сметка!
."в общ размер на 5971846.83 лв. Размер на дивидента за една акция бруто - 0.45 лв( 0,4535906 поне да бяха го закръглили). Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.43 лв."( 0,43091 поне)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Champion Разгледай мнениеНа ОСА казаха, че Клиър Екс по скоро от 2026 г. ще заработи. И да не забравяме, че БФБ държи 40% от Клиър Екс.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
За последно, с мен трудно ще ти е - старая се да правя нещата предварително, а не средварително!
Продавх при алчноста на пазара до и седмица след НГ. до безплатност на акциите и с+ дори, а след това купувах и ги докарах до това което ти показа
Тк че играта ми е уин уин, щом захвана с някоя позиция, а тази разработвам от началото на 21летоdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Според мен поне 0.60 през август. Ти? Не те ли плаши поне малко идеята Клиър Екс да почне да работи Q3 като си се назобил толкова много в една позиция? Или гледаме само дивидента, нищо че няма да е вечен? Бях смятал P/E към 15-18x без тарикатския номер с депозитите, което е ок ама не е нещо специално
За последно, с мен трудно ще ти е - старая се да правя нещата предварително, а не средварително!
Продавх при алчноста на пазара до и седмица след НГ. до безплатност на акциите и с+ дори, а след това купувах и ги докарах до това което ти показа
Тк че играта ми е уин уин, щом захвана с някоя позиция, а тази разработвам от началото на 21лето
- 1 like
Коментар
-
Той и аз затова я оставям сред основните позиции, ама тука съакционерите се правят че не са ми чули въпроса
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Не е за подценяване, но едва ли ще стане преди 2026 въпреки заявките.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Според мен поне 0.60 през август. Ти? Не те ли плаши поне малко идеята Клиър Екс да почне да работи Q3 като си се назобил толкова много в една позиция? Или гледаме само дивидента, нищо че няма да е вечен? Бях смятал P/E към 15-18x без тарикатския номер с депозитите, което е ок ама не е нещо специално
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение. В тази връзка към 31.03.2025 г. Групата е признала провизия за задължения по тези дела в размер на 643 х.лв. със експертната помощ от страна на нейни правни консултанти по делата (31.12.2024 г.: 643 х.лв.). малко са подценили разхода*3 излиза, но да видим 31,08, какво ще ни покажат...
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
. В тази връзка към 31.03.2025 г. Групата е признала провизия за задължения по тези дела в размер на 643 х.лв. със експертната помощ от страна на нейни правни консултанти по делата (31.12.2024 г.: 643 х.лв.). малко са подценили разхода*3 излиза, но да видим 31,08, какво ще ни покажат...
Last edited by inta53; 28.06.2025, 23:43.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеА я си представете, че държавата реши да си прибере “дивидента” през глоби за бнеб, вместо да дели с миноритарите? Тази “хипотенуза” как е, реална ли е?
Ти си гледай твоя вектор, че и за триъгълник намаш, пак на чужда манджа мирудия!
Седянката ти в полите на подвитоша 4годишна забравии сега като охлюв след дъж припълзяваж да олигавиш нассякъде!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеА я си представете, че държавата реши да си прибере “дивидента” през глоби за бнеб, вместо да дели с миноритарите? Тази “хипотенуза” как е, реална ли е?Last edited by Fil67; 28.06.2025, 20:53.
Коментар
Коментар