Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
И аз се надявам, малко над 3к
намалил съм ги от лани с 25%.на средна 8,61, но па са твоите 3*15
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение
Силно се надявам ,не е препоръка имам 10к.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
мани това, по-важното е дали ще има междинен. сещаш ли се за някоя друга публична държавна компания?
https://www.economic.bg/bg/a/view/pr...nite-drujestva
Публичните дружества (например компании, чиито акции се търгуват на борсата) ще могат да изплащат и междинен 6-месечен дивидент, ако отговарят на законовите условия. В този случай крайният срок за внасяне е 15 декември 2025 г.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение
Колеги ,как мислите дали на ОС представителите на държавата няма да повдигнат въпроса за 100%.
Не че има голямо значение 90-100% , но ако всички държавни дружества си оставят по 10% от печалбата , това не е ли нарушение на наредбата на Фин. Министър.
https://www.economic.bg/bg/a/view/pr...nite-drujestva
Публичните дружества (например компании, чиито акции се търгуват на борсата) ще могат да изплащат и междинен 6-месечен дивидент, ако отговарят на законовите условия. В този случай крайният срок за внасяне е 15 декември 2025 г.Last edited by Black and white cat-foot; 24.05.2025, 08:33.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеЕ то ако тази година не направи поне 11 ще е срамота. Има продавач/чи и докато не свършат...
Не че има голямо значение 90-100% , но ако всички държавни дружества си оставят по 10% от печалбата , това не е ли нарушение на наредбата на Фин. Министър.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от m_nedev Разгледай мнение
Какво имаш предвид? Не те грабва идеята да има дружество с такава цел или не те грабва идеята да инвестираш в него? Било то при първоначалното публично предлагане или на по-късен етап.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеМнения за ИПО Растеж? Нещо не ме грабва
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Таргет към 30.05.2026 11-12 лв ;-)
Според мен няма кой да я оцени подобаващо!
https://www.investing.com/equities/b...stock-exchangedestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
Таргет цена?
Според мен няма кой да я оцени подобаващо!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Това га чакам от близо 2 год. ;-)
Очаквам ръст на таксите на БНЕБ между 35-50 %, и подобен ръст при печалбата от основна дейност.
Запазване на финансовите приходи на нива около 1,2-1,3 милиона месечно. ;-)
Има потенциал за сериозен "подскок" :-))))Last edited by Black and white cat-foot; 19.05.2025, 17:35.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар