Първоначално изпратено от RInvestor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Няма как да е над 8, тук, както и в други позиции имаме упорит продавач с дълбоки джобове, а пазарът ни е много тънък. Импулс ще има, ако дивидента не е според очакванията, а по-височък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от m_nedev Разгледай мнениеНе знам дали пропускам нещо, или другите грешат, но за мен тук цената отдавна трябваше да е над 8 лв. Хубавото е, че доста си накупих тук, а лошото, че нямам кеш да добавя. Да видим другия месец какво ще предложат консолидираните отчети и поканата за общо събрание.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнениеИма ли други потребители, на които страниците на бфб или х3 не им се отварят? Последните дни не мога да влезна в тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Кво ще икономиса!
На босия цървулите ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение
Най-вероятно клиент на Карол, който гони брой сделки и среден размер, за да получи по 0.50 лв. на сделка отстъпка от комисиона. Не помня какви точно бяха условията - никога не съм имал нерви да се занимавам с тези 50 ст., но имаше нещо такова в тарифата им.
На босия цървулите ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от angelgarba Разгледай мнениеСтранна поредица от 8 сделки по 112 парчета..?!
Ама добре оборота върви разчистваме тапата към върха ;-))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение
Елана имат още 10-12к за разпродаване ,после ще видим на къде
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение
Елана имат още 10-12к за разпродаване ,после ще видим на къде
- 1 like
Коментар
Коментар