аз пък си купих, да подкрепим бфбто АМИ парите от еларга за 15 дена ги профуках, тия дет са ги зели от мене дано ги управляват по-добре
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениеИмам един въпрос, комисионната която отива за БФБ при всяка сключена сделка не е ли 1,20 ( + 0.6 за ЦД ), без значение от размера на сделката, тоест според мен ако е така не би трябвало да има връзка нарастването на изтъргуваният обем с печалбата на борсата. По скоро увеличаването на броят сделки само би имало ефект.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениеИмам един въпрос, комисионната която отива за БФБ при всяка сключена сделка не е ли 1,20 ( + 0.6 за ЦД ), без значение от размера на сделката, тоест според мен ако е така не би трябвало да има връзка нарастването на изтъргуваният обем с печалбата на борсата. По скоро увеличаването на броят сделки само би имало ефект.
При сделка над 1300 лева 1,20 с ДДС + %
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Коментар
-
Имам един въпрос, комисионната която отива за БФБ при всяка сключена сделка не е ли 1,20 ( + 0.6 за ЦД ), без значение от размера на сделката, тоест според мен ако е така не би трябвало да има връзка нарастването на изтъргуваният обем с печалбата на борсата. По скоро увеличаването на броят сделки само би имало ефект.Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !
Коментар
-
Първоначално изпратено от наука Разгледай мнениеЧестно казано учудва ме, че цената се държи след провалената приватизация.
Защото рисковете са големи. Бюджетът ще се продънва все повече и монополното право на БФБ на което се крепи и без това символичната й търговия ще изчезне. Тогава не я виждам.
То дори австрийската борса клекна и иска да се слее с Варшавската.
За българската съм предпазлив песимист, докато държваата й подарява пазар с данъка. След това не я виждам.
Коментар
-
Честно казано учудва ме, че цената се държи след провалената приватизация.
Защото рисковете са големи. Бюджетът ще се продънва все повече и монополното право на БФБ на което се крепи и без това символичната й търговия ще изчезне. Тогава не я виждам.
То дори австрийската борса клекна и иска да се слее с Варшавската.
За българската съм предпазлив песимист, докато държваата й подарява пазар с данъка. След това не я виждам.
Коментар
-
Проект за решение – Реализираната печалба за 2012 г. след облагане с данъци е в размер на 603 180 лева. Общото събрание приема предложението на Съвета на директорите 80 % от нетната печалба за 2012 г., в размер на 482 544 ( четиристотин осемдесет и две хиляди петстотин четиридесет и четири) лева да се разпредели като дивидент на акционерите или по 0.733 лв. на всяка акция. Останалите 20 % да се отнесат към фонд „Резеревен”.
В съответствие с Правилника на Централен депозитар АД, дивидентът ще се изплаща както следва: за акционерите, имащи открити клиентски сметки при инвестиционни посредници – чрез съответния инвестиционен посредник; за акционерите без сметки при инвестиционни посредници – чрез клоновете на ”Банка ДСК” ЕАД в страната. Изплащането на дивидента ще започне в тримесечен срок от датата на провеждане на Общото събрание, на което е взето решението за изплащане на дивидент.
май има изпусната една нула, ама доста важна нула
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Във фирмения регистър е същото
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеАз ли нещо не довиждам,к"во е т"ва предложение за 0.73лв. дивидент,не е ли 0.073лв.
"...6. Приемане на решение за разпределяне на печалбата на „Българска фондова борса – София” АД, реализирана през 2012 г.
Проект за решение – Реализираната печалба за 2012 г. след облагане с данъци е в размер на 603 180 лева. Общото събрание приема предложението на Съвета на директорите 80 % от нетната печалба за 2012 г., в размер на 482 544 ( четиристотин осемдесет и две хиляди петстотин четиридесет и четири) лева да се разпредели като дивидент на акционерите или по 0.733 лв. на всяка акция. Останалите 20 % да се отнесат към фонд „Резеревен”....."
http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=030412611
Във фирмения регистър е същото
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеАз ли нещо не довиждам,к"во е т"ва предложение за 0.73лв. дивидент,не е ли 0.073лв.
"...6. Приемане на решение за разпределяне на печалбата на „Българска фондова борса – София” АД, реализирана през 2012 г.
Проект за решение – Реализираната печалба за 2012 г. след облагане с данъци е в размер на 603 180 лева. Общото събрание приема предложението на Съвета на директорите 80 % от нетната печалба за 2012 г., в размер на 482 544 ( четиристотин осемдесет и две хиляди петстотин четиридесет и четири) лева да се разпредели като дивидент на акционерите или по 0.733 лв. на всяка акция. Останалите 20 % да се отнесат към фонд „Резеревен”....."
Коментар
-
Аз ли нещо не довиждам,к"во е т"ва предложение за 0.73лв. дивидент,не е ли 0.073лв.
Коментар
Коментар