IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• аз пък си купих, да подкрепим бфбто АМИ парите от еларга за 15 дена ги профуках, тия дет са ги зели от мене дано ги управляват по-добре

Коментар

• Кой така душмански продава

Коментар

• ясно, мерси
        Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

• Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнение
          Имам един въпрос, комисионната която отива за БФБ при всяка сключена сделка не е ли 1,20 ( + 0.6 за ЦД ), без значение от размера на сделката, тоест според мен ако е така не би трябвало да има връзка нарастването на изтъргуваният обем с печалбата на борсата. По скоро увеличаването на броят сделки само би имало ефект.
          Прегледай тарифата на БФБ. Това, което си написал е абсурдно.

Коментар

Имам един въпрос, комисионната която отива за БФБ при всяка сключена сделка не е ли 1,20 ( + 0.6 за ЦД ), без значение от размера на сделката, тоест според мен ако е така не би трябвало да има връзка нарастването на изтъргуваният обем с печалбата на борсата. По скоро увеличаването на броят сделки само би имало ефект.
            При сделка под 1300 лева 1,20 с ДДС.
            При сделка над 1300 лева 1,20 с ДДС + %

Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

май до 1300 лева е фиксирана, после е процент, нещо от сорта на 0.001

Коментар

• Имам един въпрос, комисионната която отива за БФБ при всяка сключена сделка не е ли 1,20 ( + 0.6 за ЦД ), без значение от размера на сделката, тоест според мен ако е така не би трябвало да има връзка нарастването на изтъргуваният обем с печалбата на борсата. По скоро увеличаването на броят сделки само би имало ефект.
                Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

• Първоначално изпратено от наука Разгледай мнение
                  Честно казано учудва ме, че цената се държи след провалената приватизация.

Защото рисковете са големи. Бюджетът ще се продънва все повече и монополното право на БФБ на което се крепи и без това символичната й търговия ще изчезне. Тогава не я виждам.

То дори австрийската борса клекна и иска да се слее с Варшавската.

За българската съм предпазлив песимист, докато държваата й подарява пазар с данъка. След това не я виждам.
                  Рано или късно ще има приватизация.

Коментар

• Честно казано учудва ме, че цената се държи след провалената приватизация.

Защото рисковете са големи. Бюджетът ще се продънва все повече и монополното право на БФБ на което се крепи и без това символичната й търговия ще изчезне. Тогава не я виждам.

То дори австрийската борса клекна и иска да се слее с Варшавската.

За българската съм предпазлив песимист, докато държваата й подарява пазар с данъка. След това не я виждам.

Коментар

• Проект за решение – Реализираната печалба за 2012 г. след облагане с данъци е в размер на 603 180 лева. Общото събрание приема предложението на Съвета на директорите 80 % от нетната печалба за 2012 г., в размер на 482 544 ( четиристотин осемдесет и две хиляди петстотин четиридесет и четири) лева да се разпредели като дивидент на акционерите или по 0.733 лв. на всяка акция. Останалите 20 % да се отнесат към фонд „Резеревен”.
                      В съответствие с Правилника на Централен депозитар АД, дивидентът ще се изплаща както следва: за акционерите, имащи открити клиентски сметки при инвестиционни посредници – чрез съответния инвестиционен посредник; за акционерите без сметки при инвестиционни посредници – чрез клоновете на ”Банка ДСК” ЕАД в страната. Изплащането на дивидента ще започне в тримесечен срок от датата на провеждане на Общото събрание, на което е взето решението за изплащане на дивидент.

май има изпусната една нула, ама доста важна нула

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Във фирмения регистър е същото
                        То не е за смях. Просто трагедия. После ще искат някой да ги купи.

Коментар

• Пазарна манипулация

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                            Аз ли нещо не довиждам,к"во е т"ва предложение за 0.73лв. дивидент,не е ли 0.073лв.

"...6. Приемане на решение за разпределяне на печалбата на „Българска фондова борса – София” АД, реализирана през 2012 г.
                            Проект за решение – Реализираната печалба за 2012 г. след облагане с данъци е в размер на 603 180 лева. Общото събрание приема предложението на Съвета на директорите 80 % от нетната печалба за 2012 г., в размер на 482 544 ( четиристотин осемдесет и две хиляди петстотин четиридесет и четири) лева да се разпредели като дивидент на акционерите или по 0.733 лв. на всяка акция. Останалите 20 % да се отнесат към фонд „Резеревен”....."

http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=030412611

Във фирмения регистър е същото

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                              Аз ли нещо не довиждам,к"во е т"ва предложение за 0.73лв. дивидент,не е ли 0.073лв.

"...6. Приемане на решение за разпределяне на печалбата на „Българска фондова борса – София” АД, реализирана през 2012 г.
                              Проект за решение – Реализираната печалба за 2012 г. след облагане с данъци е в размер на 603 180 лева. Общото събрание приема предложението на Съвета на директорите 80 % от нетната печалба за 2012 г., в размер на 482 544 ( четиристотин осемдесет и две хиляди петстотин четиридесет и четири) лева да се разпредели като дивидент на акционерите или по 0.733 лв. на всяка акция. Останалите 20 % да се отнесат към фонд „Резеревен”....."

Колега има грешка. Дивидентът трябва да бъде 0,0733 стотинки на акция (482,544.00/6,852,860.00). Явно в нашата фондова борса не могат да смятат. Да видим кога ще си поправят грешката.

Коментар

• Аз ли нещо не довиждам,к"во е т"ва предложение за 0.73лв. дивидент,не е ли 0.073лв.

Коментар

Working...
                                X