IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• г-н Такев айде де, като сте казали датата - спазвайте я! Вие трябва да сте образецът!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      клъвна ли Монти?
      взех и при БСО и лри Петрол....
      Пък да видим...

Коментар

• клъвна ли Монти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Правителството ще изкара повече отколкото си мислиш....
          .
          Възможно е! Не бива да се изключва и най-песимистичния вариант ...

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
            Монти, че те комунягите, с тези 5 месеца на власт, дори нямат достатъчно време да я прееватизират качествено. Освен ако не е за под масата и по бързата процедура. Кой знае, може и затова да ни облъчват, че няма да е скъпо, сиреч, пак за без пари...
            Не е препоръка
            Правителството ще изкара повече отколкото си мислиш....
            Избори може да има само ако БСП ,ДПС и Атака имат катастрофални резултати на Евроизборите....
            Те ще са мерилото на вота на хората...
            Само ,че някой ги е страх ,че дотогава много кълбета ще се разплетат....

Коментар

Ами те искат да е ефтино....
              Да си чул купувач ,който иска да купува скъпо и на всяка цена.....и да го заяви публично....
              Цената ще рипне ,когато почне процедурата и се обясни как ще стане...
              Нямало е случай ,цената да е по ниска от моментната на над 50 фирми приватизирани от изминалите години...
              Виж Каолин....,Медия груп ,Инвестор.......само тази година..
              Монти, че те комунягите, с тези 5 месеца на власт, дори нямат достатъчно време да я прееватизират качествено. Освен ако не е за под масата и по бързата процедура. Кой знае, може и затова да ни облъчват, че няма да е скъпо, сиреч, пак за без пари...
              Не е препоръка

Коментар

Да си чул купувач ,който иска да купува скъпо и на всяка цена.....и да го заяви публично....
                Нямало е случай ,цената да е по ниска от моментната на над 50 фирми приватизирани от изминалите години...
                А и да не ме обвини някой ,че правя кампания и в същото време продавам ,ако някой продаде поз 3,16 ще съм и аз купувач... .....,
                Обикновено държа поръчки отгоре и отдолу ,но смятам ,че не е такъв случа...за отгоре още..
                Не е препоръка...

Коментар

Не ми се вярва, онези скръндзи да се изръсят толкова. Освен това си мисля, че е по-добре да не се приватизира сега, а държавата да си прибира дивидентите и печалбите, вместо да пълни гушите на чужденци.
                  Когато се вдигнат цените и се появят пак кандидати, които да не говорят още в началото, че искат да е евтино - тогава да се мисли за продажба. За едно е права вицето - сега няма да се вземат кой знае какви приходи за държавата. Сега хем ще я дадем евтино, а после и ще ни нахакат новите такси...
                  Не е препоръка

Коментар

• айде бе г-н Такев, заплатата от 10бона ли си броите - пуснете го тоя отчет да ви видим какви сте ги натворили?

Коментар

...
                      Всъщност как точно ще се повишат обемите с такава продажба - връзката през с-мата ние и сега си я имаме, някои компании и сега са листати във Варшава и пак няма интерес!
                      Ами да, няма интерес, затова и си мисля, че няма смисъл цялото упражнение с "евтината" (поставено като условие) разпродажба
                      А за играчорите може да стане трън та на глог. Сега дори на варшавска борса (която беше най-голямата в изт.европа) нещата буксуват, няма смисъл от изкуствени напъни

Коментар

Не ми се вярва, онези скръндзи да се изръсят толкова. Освен това си мисля, че е по-добре да не се приватизира сега, а държавата да си прибира дивидентите и печалбите, вместо да пълни гушите на чужденци.
                        Когато се вдигнат цените и се появят пак кандидати, които да не говорят още в началото, че искат да е евтино - тогава да се мисли за продажба. За едно е права вицето - сега няма да се вземат кой знае какви приходи за държавата. Сега хем ще я дадем евтино, а после и ще ни нахакат новите такси...
                        Не е препоръка
                        Е, че аз не съм длъжен да си продавам хартиите на швабите или австрийците, а и те едва ли ще я делистнат. Така че с повишаване на обемите ще папаме и ние
                        Всъщност как точно ще се повишат обемите с такава продажба - връзката през с-мата ние и сега си я имаме, някои компании и сега са листати във Варшава и пак няма интерес!

Коментар

ами 10млн. евро за 50% от монополист не е ли евтинджос?
                          Не е препоръка
                          Last edited by padre Bonaventura; 28.10.2013, 10:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от 123456 Разгледай мнение
                            Да охладим малко ентусиазма на ъпърчетата

Виенската фондова борса с интерес към приватизацията на БФБ, ако е евтина

ами 10млн. евро за 50% от монополист не е ли евтинджос?
                            Last edited by X_Y; 27.10.2013, 19:38.

Коментар

• Да охладим малко ентусиазма на ъпърчетата

Виенската фондова борса с интерес към приватизацията на БФБ, ако е евтина

Едно от задължителните условия, които ще постави от една от най-големите борси в Центарлна и Източна Европа за участие в приватизацията на БФБ, е, че цената „трябва да е много ниска“, по думите на Бюл. Друго задължително изискване е да контролират мажоритарен пакет от акции на БФБ.
                              Last edited by X_Y; 27.10.2013, 19:38.
                              Game Over...

Коментар

5-ца + 1 лев дивидент на пролет= ето 100% печалба за 6-7месеца
                                аз така ги виждам нещата

Към НГ ....ще се знае....

Коментар

Working...
                                X