IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    ей къде сте днес бе?
    Хайде моля Ви купувайте - продавайте, трябва печалбата да расте!!!

Коментар

• ей къде сте днес бе?
      Хайде моля Ви купувайте - продавайте, трябва печалбата да расте!!!

Коментар

• ДА ДОБРЕ ВЪРВИ- И АЗ СЪМ ПОЗАРЕДИЛ

Коментар

• Хе хе и в индекс ни вкараха, хайде догодина в Софикс!!!
          И да падне и да се вдигне - таксите звънтят

Коментар

• аз имах малко и ги продадох на 2.88 всичко което казвате е така само дето догодина няма да има еларг и каолин да набъбнат дивидента, един вид еднократно като при атерата, но пък наистина би следвало дългосрочно оборотът да расте....

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
              Преди време два три месеца, ме питаха коя според мен ще е следващата ракета ...
              не исках да си кажа, но сега след като съм напълнил дисагите и не смятам повече да допълвам ще ви призная че за тази акция съм си мислил през цялото време.

1. единственото държавно предприятие на борсата /поправете ме ако бъркам/.
              Няма начин, ще го продадът ... рано или късно ... цената ще излети.

2. Няма как освен чрез раздаване на голям дивидент да го опразнят преди да го продадат /може да надмине очакванията за дивидент догодина/

3. Разходите са незначителни колкото и да си увеличават заплатите.

4. И не на последно място "банката при хазарта винаги печели"
              Здрасти Дарко - засичаме се с теб по някои теми
              Да добавя още няколко аргумента:
              1. МОНОПОЛ - за мен най-важния, няма друг пазар на ценни книжа в България
              2. Те трябва да дават пример на останалите хартии, така че предполагам ще се държат доста коректно!
              3. Много кеш и никакви задължения
              4. Голям фрий-флоут
              5. Рано или късно ще я лапне някой по - голям
              6. И при падащ и при растящ пазар - комисионните си влизат
              7. В момента оборота е на дъното - от тук печалбата ще се вдига доста
              8. Много трудно мениджмънта ще източи печалбата под формата на 3-4% бонуси за разлика от доста мажовци

Поздрави!
              Това ми е 10-та позиция

Коментар

• Дивидентчето вече е по сметките. Наздраве
                Lian4o Private Equity Fund

Коментар

• какво направихте тука бе харесва ми ма май малко избързвате

Коментар

• daris, а дано, ама надали. Комунягите не чуват петлите относно борси и други такива подобни работи. Иначе логично звучиш, ама не ги вдяват нещата орицата. Вдянков не я продаде за да вземе някой леФ, че тези ли?
                    Имам акции, не е препоръка.
                    Lian4o Private Equity Fund

Коментар

• Това ще е пършинга" ... /за по младите - американска балистична ракета/

Преди време два три месеца, ме питаха коя според мен ще е следващата ракета ...
                      не исках да си кажа, но сега след като съм напълнил дисагите и не смятам повече да допълвам ще ви призная че за тази акция съм си мислил през цялото време.

1. единственото държавно предприятие на борсата /поправете ме ако бъркам/.
                      Няма начин, ще го продадът ... рано или късно ... цената ще излети.

2. Няма как освен чрез раздаване на голям дивидент да го опразнят преди да го продадат /може да надмине очакванията за дивидент догодина/

3. Разходите са незначителни колкото и да си увеличават заплатите.

4. И не на последно място "банката при хазарта винаги печели"
                      Last edited by daris; 30.07.2013, 14:18.
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• БРАВО- СЕГА ДА НЕ ВЗЕМАТ И ДА Я ПРОДАДАТ

Коментар

• Браво,никак не е зле,625хил.лв. печалба за шестмесечието,при 65 хил.лв загуба за същия период на 2012г...

http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=030412611

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                            Кога ги дадоха тези пари от еларга ?
                            към 20ти май някъде беше ех

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                              аз пък си купих, да подкрепим бфбто АМИ парите от еларга за 15 дена ги профуках, тия дет са ги зели от мене дано ги управляват по-добре
                              Кога ги дадоха тези пари от еларга ?

Коментар

• Тая година бфбто ще мине май 1 милиард оборот, 2010 510 милиона, 2011 -590 гледах 2006 е бил 11 милиарда 2007- 7 сакън да не намалят комисоните само

Коментар

Working...
                                X