Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеПреди време два три месеца, ме питаха коя според мен ще е следващата ракета ...
не исках да си кажа, но сега след като съм напълнил дисагите и не смятам повече да допълвам ще ви призная че за тази акция съм си мислил през цялото време.
1. единственото държавно предприятие на борсата /поправете ме ако бъркам/.
Няма начин, ще го продадът ... рано или късно ... цената ще излети.
2. Няма как освен чрез раздаване на голям дивидент да го опразнят преди да го продадат /може да надмине очакванията за дивидент догодина/
3. Разходите са незначителни колкото и да си увеличават заплатите.
4. И не на последно място "банката при хазарта винаги печели"
Да добавя още няколко аргумента:
1. МОНОПОЛ - за мен най-важния, няма друг пазар на ценни книжа в България
2. Те трябва да дават пример на останалите хартии, така че предполагам ще се държат доста коректно!
3. Много кеш и никакви задължения
4. Голям фрий-флоут
5. Рано или късно ще я лапне някой по - голям
6. И при падащ и при растящ пазар - комисионните си влизат
7. В момента оборота е на дъното - от тук печалбата ще се вдига доста
8. Много трудно мениджмънта ще източи печалбата под формата на 3-4% бонуси за разлика от доста мажовци
Поздрави!
Това ми е 10-та позиция
Коментар
-
Това ще е пършинга" ... /за по младите - американска балистична ракета/
Преди време два три месеца, ме питаха коя според мен ще е следващата ракета ...
не исках да си кажа, но сега след като съм напълнил дисагите и не смятам повече да допълвам ще ви призная че за тази акция съм си мислил през цялото време.
1. единственото държавно предприятие на борсата /поправете ме ако бъркам/.
Няма начин, ще го продадът ... рано или късно ... цената ще излети.
2. Няма как освен чрез раздаване на голям дивидент да го опразнят преди да го продадат /може да надмине очакванията за дивидент догодина/
3. Разходите са незначителни колкото и да си увеличават заплатите.
4. И не на последно място "банката при хазарта винаги печели"Last edited by daris; 30.07.2013, 14:18.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Браво,никак не е зле,625хил.лв. печалба за шестмесечието,при 65 хил.лв загуба за същия период на 2012г...
http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=030412611
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеКога ги дадоха тези пари от еларга ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеаз пък си купих, да подкрепим бфбто АМИ парите от еларга за 15 дена ги профуках, тия дет са ги зели от мене дано ги управляват по-добре
Коментар
Коментар