IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Бате Ви Тони си е взел почивка другата седмица и очаква да чете само хубави отчети!!!
    Особено внимание обръщам на:
    СФАРМ
    СФИ
    БФБ и АЛБЕНА
    Вземи купувай Неохим.... като излезе лош отчет...
    Иначе тези милиони който ги цитираш ,как ги разпределяш ,колко БСО и колко ЦД..
    Като гуру в позицията да не те пренебрегваме....
    Не е препоръка...

Коментар

• Бате Ви Тони си е взел почивка другата седмица и очаква да чете само хубави отчети!!!
      Особено внимание обръщам на:
      СФАРМ
      СФИ
      БФБ и АЛБЕНА

Коментар

ами да щом я пиша.
        С интерес чакам отчета в понеделник. Колко кеш имаха - по 1лев на акция ли беше?
        ехееееее размечтах се!
        ама ако ги купи някой голям оператор той ще трябва да ни предложи и на нас цена, нали?
        Аз грубо също толкова ги сметнах ,ама мога и да бъркам...
        Хубаво е че някой изкупи тук до 3 ,1 където са спекуланските от миналото качване...
        Търси се следващият до 3,5 ...
        или до 2,9 ....
        Това са вариантите...скоро...
        Не е препоръка........

Коментар

• днес е хубав ден за БФБ!!!

Коментар

• Тук май едни и същи акции се превъртат

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Разбира се..... че ще направят извънредно ОСА ....
              Ти вярваш ли в цената 5 лева...
              Не е препоръка...
              ами да щом я пиша.
              С интерес чакам отчета в понеделник. Колко кеш имаха - по 1лев на акция ли беше?
              ехееееее размечтах се!
              ама ако ги купи някой голям оператор той ще трябва да ни предложи и на нас цена, нали?

Коментар

е ако продажбата е на пролет - дивидента ще иде при новия собственик!
                или чакаш извънреден дивидент?
                Разбира се..... че ще направят извънредно ОСА ....
                Ти вярваш ли в цената 5 лева...
                Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Не знам колко струва ,но преди това държавата ще прибере целият наличен кеш ,като дивидент....
                  Продажбата ще е другата година през пролетта.....така че и големите продажби в Каолин ,БТН и Софарма ще минат през отчет...
                  Имам малко от 2,7 ,но не можах да попълня и сега мисля дали да се рискува.... работата е на кантар....
                  Не е препоръка...
                  е ако продажбата е на пролет - дивидента ще иде при новия собственик!
                  или чакаш извънреден дивидент?

Коментар

тук целта ми беше 4лева, но с оглед на обстоятелствата вдигам на 5лв!
                    Не знам колко струва ,но преди това държавата ще прибере целият наличен кеш ,като дивидент....
                    Продажбата ще е другата година през пролетта.....така че и големите продажби в Каолин ,БТН и Софарма ще минат през отчет...
                    Имам малко от 2,7 ,но не можах да попълня и сега мисля дали да се рискува.... работата е на кантар....
                    Не е препоръка...

Коментар

• РЪГАИ ТОМИ...

Коментар

• Излезна един политик, каза нещо и взеха да купуват акции и да се качва цена.

Коментар

• тия да не са сложили една нула повече

Коментар

ПФБК ли подават така лекичко лекичко?
                            Добре а колко струва БФБ според вас?
                            Търсих анализ във връзка с листването, но не можах да намеря.
                            тук целта ми беше 4лева, но с оглед на обстоятелствата вдигам на 5лв!

Коментар

... Процедура обаче изобщо не бе открита. По неофициална информация по това време за 50,5% от борсата е имало оферта от 26 млн. евро , но тя е била отхвърлена.
                              .../БЛИЦ
                              Тия от блиц дали въобще са се усетили що за простотия са написали!?
                              Хем не била въобще открита процедура, хем била отхвърлена оферта!?!?

Коментар

• Ще трябва да се чака за да се види как ще се оцени борсата. Вече забравих от колко време е приватизират. Надявам се че през 2014 година ще се случи. Все пак на това правителство му трябват пари за харчене, като гледам как са почнали да вземат заеми.

Коментар

Working...
                                X