Първоначално изпратено от Penko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекъде мога да видя навъртяния оборот за предходния месец?
77 494 951.32 за септември
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНяма колега...
Комунистите ще затрият БГ и Борсата покрай това..... ..
Продавайте.... 2,50- 2,7 е хубава цена...
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеТе може и 50 млн. да искат, ама дали ще има кой да ги даде?
Комунистите ще затрият БГ и Борсата покрай това..... ..
Продавайте.... 2,50- 2,7 е хубава цена...
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеТони,
Прочети пак. Става дума общо за БФБ и ЦД.
Поздрави!
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМонти пак ще ме смъмри, ама на един конкурентен сайт има инфо за продажвбата на панаира. Там се казва че агенцията за приватизация е определила поне 20млн за дела на държавата в БФБ!
Поздрави на инвестиралите!
Прочети пак. Става дума общо за БФБ и ЦД.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕтихад - не знам дали нямат някакви ограничения за инвестиране.
Иначе съм съгласен че която и голяма борса да ги вземе ще ги управлява по-добре!
Едва ли ще бъдат делиствани - най -вероятно ще останат публични, което ме кара да се замисля дали да ги продавам въобще!
Все пак говорим за монополист, което е супер!
Има ли такива примери от източния блок - да е купена някоя борса от голям оператор и какво се случи с нея? Моля ако някой знае да сподели!
Ако става дума за сериозни борсови оператори, то възможните кандидати за БФБ се броят на половината пръсти на едната ръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕтихад - не знам дали нямат някакви ограничения за инвестиране.
Иначе съм съгласен че която и голяма борса да ги вземе ще ги управлява по-добре!
Едва ли ще бъдат делиствани - най -вероятно ще останат публични, което ме кара да се замисля дали да ги продавам въобще!
Има ли такива примери от източния блок - да е купена някоя борса от голям оператор и какво се случи с нея? Моля ако някой знае да сподели!
Разбира се ,че ще има търгово ,разбира се че продажбата ще е скоро ... защото на Орешарски му трябват пари.....
Мойто мнение ,че колко по малко пишем в тази тема ,по добре за тези който купуват ...
Сега ще дойде момент ,когато заради студенски щуротии ,стачки ,зимни месеци ще има продажби ... така че да ги оставим да си продават.. на спокойствие...
Не е препоръка...
Коментар
-
Етихад - не знам дали нямат някакви ограничения за инвестиране.
Коментар
-
Отчета
Прегледах отчета по диагоналната система и се издразних, че "инвестират" в срочни депозити и увеличават инвестицията. То ръководството и инвестициония отдел(ако има такъв) не вярват в собствената си работа, а искат инвеститори.
Продажба колкото се може по-скоро, за да се оттървем от група непукисти и бездарници на топла служба.Last edited by Etihad; 30.10.2013, 15:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКато каже някой "Водят се преговори с доста борси за продажбата на БФБ", нали се сещате, че явно никакви преговори не се водят. Доста борси..... И кои са тези доста борси?
Коментар
Коментар