IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
    Четири компании отсрамиха SOFIX през октомври

Владимир Малчев - инвестиционнен консултант и управител на ИП Бул Тренд Брокеридж :
    Честно - и мен ме е яд, че не си взех преди година и .... ще чакам по-ниски нива. Не , че е сигурно , че ще ги видя ...но не ми харесва да пазарувам по време на всеобща еуфория
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Четири компании отсрамиха SOFIX през октомври

Владимир Малчев - инвестиционнен консултант и управител на ИП Бул Тренд Брокеридж :
      "Малко изненадващо за мен пазарът се оказа доста склонен да повярва на думите на вицепремиера Бобева за скорошна приватизация на БФБ и Централен депозитар. След опита ни с „Булгартабак холдинг“, чиято приватизация „се случваше“ през почти всяка от последните 10 години преди най-сетне да бъде наистина приватизиран, аз лично съм скептичен към подобни заявки от страна на политиците, особено когато политическата обстановка е толкова нестабилна. Самата БФБ вече я приватизираме няколко години и все си е държавна. Друг е въпросът, каква оценка би получила борсата при евентуална сделка догодинa."

Коментар

Моето мнение пък почти на 100 % се покрива с написаното от Пламен Дерменджиев преди 2 години: БФБ ще намери стратегически инвеститор, „когато цъфнат налъмите”
        Виенската фондова борса ще е един от кандидатите..и цената ще е по висока от сегашната ,която е в момента..

За 2011 г потърси и виж какви са прогнозите
        за Каолин....фалит...
        Монбат - няма бъдеще
        Банките- Фалит....
        Застрахователите -пред фалит..
        БТН - 12 лв на акция...
        ЕУБГ- фалит..
        Стара планина 1,4 ...
        Петрол- фалит...
        Кремикавци ,ОЦК ,Пътища и Мостове..фалит...

Та така....

Дянков накара ИП насила да направят така увеличението и другото са врели некипели...
        Смееха ли да не ги дадат...
        Цена под 5 няма да има ако има купувач...

Не е препоръка.....

Коментар

Моето мнение пък почти на 100 % се покрива с написаното от Пламен Дерменджиев преди 2 години: БФБ ще намери стратегически инвеститор, „когато цъфнат налъмите”
          И така да е, дори и г-на да е прав, ще получим по 1лев дивидент и да я шитнат за 1,5лева(т.е. 2,5млн евро за делът на държавата!!!) пак ще съм само 20-30стинки на загуба, но дори и при този черен сценарии ще имам акции на борса управлявана от ВСЕ или ДБ, така че лошо няма

Коментар

• Моето мнение пък почти на 100 % се покрива с написаното от Пламен Дерменджиев преди 2 години: БФБ ще намери стратегически инвеститор, „когато цъфнат налъмите”

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              +++
              Добър екшън план и таргет.
              Само да не се окаже че хоризонта е 5-10 години, че язък...
              при всяка позиция има риск - тук е политически

п.с. не е редно да ги сравнявам, но по-скоро тук би направила 5лева, отколкото Монбат 13

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                . Тук целта ми е 5лева +1лев дивидент при изтупване на кеш-а преди продажба
                Успех на всички!
                +++
                Добър екшън план и таргет.
                Само да не се окаже че хоризонта е 5-10 години, че язък...

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  Това какво говори, че се изгражда марката и тя се оценява, не наличните материални активи. Това гумените глави не разбират, за това Запада работи столетия настървено да изгражда имидж.
                  Чудя се защо държавата не събере имиджови експерти от цял свят и не ги впрегне с бюджета за иновации който за догодина се очертава да е рекордните 20 милиона да изградят две-три не повече прокта made in Bulgaria които да са синоним за суперкачество!
                  какъв имидж и марка, като купувачът на борсата трябва да я направи работеща и да изгради нова система за сетълмент
                  “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнение
                    тука всеки размята някакви цифри, но реално мислите ли че борсата струва толкова, защото основните и активи са един софтуер и 2 етажа офиси
                    Да така е и оценката ти щеше да бъде вярна ако това беше адсиц!!!
                    Но не етажите са важни тук! Мисля че от особена важност е МОНОПОЛА.
                    Това е привилегия регулирана със закони и правила. Ето например ако искаш да си купиш дял от МЕДИКА или М+С - това е мястото в БГ където може да свършиш тази работа! Ако е имало и други радиа по времето, когато Дарко е работил като водещ, то тук БФБ е и Хоризонт и ФМ+ и Дарик - други НЯМА.
                    Може да има 2 етажа, ама ако погледнеш отчета ще видиш че има 8млн кеш.

Хайде сега на бакалските сметки:
                    Ако приемем че люблянската ФБ е по-назапад и все пак е продадена 2008 и това е вдигнало цената, нека тук в БГ цялата БФБ да бъде 30млн. евро - ами това пак е в пъти повече от сегашните 10млн. Тук целта ми е 5лева +1лев дивидент при изтупване на кеш-а преди продажба
                    Успех на всички!
                    Last edited by tony1975; 02.11.2013, 16:37.

Коментар

• Това какво говори, че се изгражда марката и тя се оценява, не наличните материални активи. Това гумените глави не разбират, за това Запада работи столетия настървено да изгражда имидж.
                      Чудя се защо държавата не събере имиджови експерти от цял свят и не ги впрегне с бюджета за иновации който за догодина се очертава да е рекордните 20 милиона да изградят две-три не повече прокта made in Bulgaria които да са синоним за суперкачество!

Коментар

• Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнение
                        тука всеки размята някакви цифри, но реално мислите ли че борсата струва толкова, защото основните и активи са един софтуер и 2 етажа офиси
                        Преди много време работих в едно радио, то се намираше в един офис от три стаи, студиото представляваше една маса с пулт с цена не повече от 300 лв. два стола и компютър за ... да кажем 500 лв.

... това радио го продадоха преди 7-8 години за около 5 000 000 евро!!!

Разбира се по онова време бе с най-висок рейтинг след "Хоризонт"
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• тука всеки размята някакви цифри, но реално мислите ли че борсата струва толкова, защото основните и активи са един софтуер и 2 етажа офиси
                          Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

• Първоначално изпратено от ivocalize1 Разгледай мнение
                            37.6 милиона евро са платени за 81.01% от Ljubljana Stock Exchange
                            Анализаторите казават, че постигната НЕ твърде ниска цена.
                            Защо ли си мисля ,че там са закъсали повече от нас....

петица е добра цена....
                            Не е препоръка ...

Коментар

• 37.6 милиона евро са платени за Ljubljana Stock Exchange

37.6 милиона евро са платени за 81.01% от Ljubljana Stock Exchange
                              Анализаторите казават, че постигната НЕ твърде ниска цена.
                              average monthly equity turnover EUR 41m.
                              Last edited by ivocalize1; 02.11.2013, 12:12. Причина: +
                              ➊обединени хумусно-минерални права➋платена! данъчна амнистия
                              ᴏᴚ☠

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                благодаря - къде го виждаш това?
                                На един друг сайт

Коментар

Working...
                                X