Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Четири компании отсрамиха SOFIX през октомври
Владимир Малчев - инвестиционнен консултант и управител на ИП Бул Тренд Брокеридж :
"Малко изненадващо за мен пазарът се оказа доста склонен да повярва на думите на вицепремиера Бобева за скорошна приватизация на БФБ и Централен депозитар. След опита ни с „Булгартабак холдинг“, чиято приватизация „се случваше“ през почти всяка от последните 10 години преди най-сетне да бъде наистина приватизиран, аз лично съм скептичен към подобни заявки от страна на политиците, особено когато политическата обстановка е толкова нестабилна. Самата БФБ вече я приватизираме няколко години и все си е държавна. Друг е въпросът, каква оценка би получила борсата при евентуална сделка догодинa."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеМоето мнение пък почти на 100 % се покрива с написаното от Пламен Дерменджиев преди 2 години: БФБ ще намери стратегически инвеститор, „когато цъфнат налъмите”
За 2011 г потърси и виж какви са прогнозите
за Каолин....фалит...
Монбат - няма бъдеще
Банките- Фалит....
Застрахователите -пред фалит..
БТН - 12 лв на акция...
ЕУБГ- фалит..
Стара планина 1,4 ...
Петрол- фалит...
Кремикавци ,ОЦК ,Пътища и Мостове..фалит...
Та така....
Дянков накара ИП насила да направят така увеличението и другото са врели некипели...
Смееха ли да не ги дадат...
Цена под 5 няма да има ако има купувач...
Не е препоръка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеМоето мнение пък почти на 100 % се покрива с написаното от Пламен Дерменджиев преди 2 години: БФБ ще намери стратегически инвеститор, „когато цъфнат налъмите”
Коментар
-
Моето мнение пък почти на 100 % се покрива с написаното от Пламен Дерменджиев преди 2 години: БФБ ще намери стратегически инвеститор, „когато цъфнат налъмите”
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение+++
Добър екшън план и таргет.
Само да не се окаже че хоризонта е 5-10 години, че язък...
п.с. не е редно да ги сравнявам, но по-скоро тук би направила 5лева, отколкото Монбат 13
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение. Тук целта ми е 5лева +1лев дивидент при изтупване на кеш-а преди продажба
Успех на всички!
Добър екшън план и таргет.
Само да не се окаже че хоризонта е 5-10 години, че язък...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТова какво говори, че се изгражда марката и тя се оценява, не наличните материални активи. Това гумените глави не разбират, за това Запада работи столетия настървено да изгражда имидж.
Чудя се защо държавата не събере имиджови експерти от цял свят и не ги впрегне с бюджета за иновации който за догодина се очертава да е рекордните 20 милиона да изградят две-три не повече прокта made in Bulgaria които да са синоним за суперкачество!“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениетука всеки размята някакви цифри, но реално мислите ли че борсата струва толкова, защото основните и активи са един софтуер и 2 етажа офиси
Но не етажите са важни тук! Мисля че от особена важност е МОНОПОЛА.
Това е привилегия регулирана със закони и правила. Ето например ако искаш да си купиш дял от МЕДИКА или М+С - това е мястото в БГ където може да свършиш тази работа! Ако е имало и други радиа по времето, когато Дарко е работил като водещ, то тук БФБ е и Хоризонт и ФМ+ и Дарик - други НЯМА.
Може да има 2 етажа, ама ако погледнеш отчета ще видиш че има 8млн кеш.
Хайде сега на бакалските сметки:
Ако приемем че люблянската ФБ е по-назапад и все пак е продадена 2008 и това е вдигнало цената, нека тук в БГ цялата БФБ да бъде 30млн. евро - ами това пак е в пъти повече от сегашните 10млн. Тук целта ми е 5лева +1лев дивидент при изтупване на кеш-а преди продажба
Успех на всички!Last edited by tony1975; 02.11.2013, 16:37.
Коментар
-
Това какво говори, че се изгражда марката и тя се оценява, не наличните материални активи. Това гумените глави не разбират, за това Запада работи столетия настървено да изгражда имидж.
Чудя се защо държавата не събере имиджови експерти от цял свят и не ги впрегне с бюджета за иновации който за догодина се очертава да е рекордните 20 милиона да изградят две-три не повече прокта made in Bulgaria които да са синоним за суперкачество!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениетука всеки размята някакви цифри, но реално мислите ли че борсата струва толкова, защото основните и активи са един софтуер и 2 етажа офиси
... това радио го продадоха преди 7-8 години за около 5 000 000 евро!!!
Разбира се по онова време бе с най-висок рейтинг след "Хоризонт"Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivocalize1 Разгледай мнение37.6 милиона евро са платени за 81.01% от Ljubljana Stock Exchange
Анализаторите казават, че постигната НЕ твърде ниска цена.
петица е добра цена....
Не е препоръка ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеблагодаря - къде го виждаш това?
Коментар
Коментар