IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Къде видя, че пише, че си заслужават?
    да това го добавих от себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Ето как виждат БФБ от ПФБК и топ 5 на компаниите които си заслужават!
      http://dox.bg/files/dw?a=7d9c1c33e4
      Къде видя, че пише, че си заслужават?

Коментар

• Ето как виждат БФБ от ПФБК и топ 5 на компаниите които си заслужават!
        http://dox.bg/files/dw?a=7d9c1c33e4

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Не се заяждам ,но бъди по точен ...за това с голямата кошница или спамиш...
          И аз не се заяждам, но ако ще се почувстваш по-добре, може да го приемеш и като спам

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
            То и при ХИМА борсата е с високи очаквания ......,но виждаш засега какво е,но дано не съм прав и нещата с приватизацията да потръгнат,пък тогава ще видим!
            Високите очаквания при ХИМ са при спекулантите и то при час от тях...
            Забравяш че акциите на БСО са основно в Държавата , Банки и ИП...
            Продават само в краен случай...
            Не е препоръка..

Коментар

Аз също смятах така ,но борсата е с високи очаквания за всички акции а тук най много...
              За два месеца едва купих 1000 със средна 2,77 ...а бях първи и някой непрекъснато ме надцакваше...
              Но ти си чакай...
              То и при ХИМА борсата е с високи очаквания ......,но виждаш засега какво е,но дано не съм прав и нещата с приватизацията да потръгнат,пък тогава ще видим!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Аз гледам всичко
                Не се заяждам ,но бъди по точен ...за това с голямата кошница или спамиш...

Коментар

Според мен няма смисъл да се бърза да се затварят пари тук- поне докато не сме пред прага на сделка със сериозен купувач,тогава ще стане интересно1:
                  Аз също смятах така ,но борсата е с високи очаквания за всички акции а тук най много...
                  За два месеца едва купих 1000 със средна 2,77 ...а бях първи и някой непрекъснато ме надцакваше...
                  Но ти си чакай...

Коментар

Според мен няма смисъл да се бърза да се затварят пари тук- поне докато не сме пред прага на сделка със сериозен купувач,тогава ще стане интересно1:
                    когато сме на прага, тогава и цената ще е на прага на 5-та

Коментар

Що не си гледаш Хима и смукача...
                      Аз гледам всичко

Коментар

Нещо с голямата кошница си тръгнал...
                        както казах - Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Честно - и мен ме е яд, че не си взех преди година и .... ще чакам по-ниски нива. Не , че е сигурно , че ще ги видя ...но не ми харесва да пазарувам по време на всеобща еуфория

Коментар

Що не си гледаш Хима и смукача...

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Честно - и мен ме е яд, че не си взех преди година и .... ще чакам по-ниски нива. Не , че е сигурно , че ще ги видя ...но не ми харесва да пазарувам по време на всеобща еуфория :confused:
                              По принцип си прав...
                              Но това не е еофория от добри резултати или добър дивидент а от бъдеща продажба...
                              Тук става за възможна твърда цена.... ако оценката е по малка лошо,но разни капацитети пускат новини за над 20 м евро ,ако е по висока добре...но ще има дивидент от леФче и търгово.... .
                              Когато се обяви процедурата цената се качи над 3,3 лв..
                              Когато се прекрати падна до 2,75-2.90лв.....
                              Спекуланта играе 30 % надолу... за компенсация...
                              Така че той е оценил акцията на 4,3 без дивидент...
                              А има и едри купувачЕ, който пълнят...леко и без да бързят защото има време...до същинската сделка....
                              Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Да така е и оценката ти щеше да бъде вярна ако това беше адсиц!!!
                                Но не етажите са важни тук! Мисля че от особена важност е МОНОПОЛА.
                                Това е привилегия регулирана със закони и правила. Ето например ако искаш да си купиш дял от МЕДИКА или М+С - това е мястото в БГ където може да свършиш тази работа! Ако е имало и други радиа по времето, когато Дарко е работил като водещ, то тук БФБ е и Хоризонт и ФМ+ и Дарик - други НЯМА.
                                Може да има 2 етажа, ама ако погледнеш отчета ще видиш че има 8млн кеш.

Хайде сега на бакалските сметки:
                                Ако приемем че люблянската ФБ е по-назапад и все пак е продадена 2008 и това е вдигнало цената, нека тук в БГ цялата БФБ да бъде 30млн. евро - ами това пак е в пъти повече от сегашните 10млн. Тук целта ми е 5лева +1лев дивидент при изтупване на кеш-а преди продажба
                                Успех на всички!

Коментар

Working...
                                X