Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕто как виждат БФБ от ПФБК и топ 5 на компаниите които си заслужават!
http://dox.bg/files/dw?a=7d9c1c33e4
Коментар
-
Ето как виждат БФБ от ПФБК и топ 5 на компаниите които си заслужават!
http://dox.bg/files/dw?a=7d9c1c33e4
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе се заяждам ,но бъди по точен ...за това с голямата кошница или спамиш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеТо и при ХИМА борсата е с високи очаквания ......,но виждаш засега какво е,но дано не съм прав и нещата с приватизацията да потръгнат,пък тогава ще видим!
Забравяш че акциите на БСО са основно в Държавата , Банки и ИП...
Продават само в краен случай...
Не е препоръка..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз също смятах така ,но борсата е с високи очаквания за всички акции а тук най много...
За два месеца едва купих 1000 със средна 2,77 ...а бях първи и някой непрекъснато ме надцакваше...
Но ти си чакай...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз гледам всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеСпоред мен няма смисъл да се бърза да се затварят пари тук- поне докато не сме пред прага на сделка със сериозен купувач,тогава ще стане интересно1:
За два месеца едва купих 1000 със средна 2,77 ...а бях първи и някой непрекъснато ме надцакваше...
Но ти си чакай...
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеСпоред мен няма смисъл да се бърза да се затварят пари тук- поне докато не сме пред прага на сделка със сериозен купувач,тогава ще стане интересно1:
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНещо с голямата кошница си тръгнал...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЧестно - и мен ме е яд, че не си взех преди година и .... ще чакам по-ниски нива. Не , че е сигурно , че ще ги видя ...но не ми харесва да пазарувам по време на всеобща еуфория
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНещо с голямата кошница си тръгнал...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЧестно - и мен ме е яд, че не си взех преди година и .... ще чакам по-ниски нива. Не , че е сигурно , че ще ги видя ...но не ми харесва да пазарувам по време на всеобща еуфория :confused:
Но това не е еофория от добри резултати или добър дивидент а от бъдеща продажба...
Тук става за възможна твърда цена.... ако оценката е по малка лошо,но разни капацитети пускат новини за над 20 м евро ,ако е по висока добре...но ще има дивидент от леФче и търгово.... .
Когато се обяви процедурата цената се качи над 3,3 лв..
Когато се прекрати падна до 2,75-2.90лв.....
Спекуланта играе 30 % надолу... за компенсация...
Така че той е оценил акцията на 4,3 без дивидент...
А има и едри купувачЕ, който пълнят...леко и без да бързят защото има време...до същинската сделка....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДа така е и оценката ти щеше да бъде вярна ако това беше адсиц!!!
Но не етажите са важни тук! Мисля че от особена важност е МОНОПОЛА.
Това е привилегия регулирана със закони и правила. Ето например ако искаш да си купиш дял от МЕДИКА или М+С - това е мястото в БГ където може да свършиш тази работа! Ако е имало и други радиа по времето, когато Дарко е работил като водещ, то тук БФБ е и Хоризонт и ФМ+ и Дарик - други НЯМА.
Може да има 2 етажа, ама ако погледнеш отчета ще видиш че има 8млн кеш.
Хайде сега на бакалските сметки:
Ако приемем че люблянската ФБ е по-назапад и все пак е продадена 2008 и това е вдигнало цената, нека тук в БГ цялата БФБ да бъде 30млн. евро - ами това пак е в пъти повече от сегашните 10млн. Тук целта ми е 5лева +1лев дивидент при изтупване на кеш-а преди продажба
Успех на всички!
Коментар
Коментар