Първоначално изпратено от Деси
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениеВсеки си има инв.стратегия и нека сам решава. Аз не само дадох аргументи, но и действам по този начин (продадох).
Но както казват дилърите - няма лоша взета печалбаМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Българска фондова борса-София АД
Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 14:10
На проведено днес Извънредно общо събрание на акционерите на „Българска фондова борса-София“ АД, бяха избрани трима нови членове на Съвета на директорите. Това са: Гергана Беремска-Караджова, Иван Кутлов и Димо Спасов. Изборът на нови членове трябва да бъде одобрен от Заместник-председателя на Комисията за финансов надзор съгласно Закона за пазарите на финансови инструменти и чл. 31, ал. 3 от Устава на Борсата.
Общото събрание на акционерите прекрати предсрочно мандата и освободи от длъжност досегашните членове на Съвета на директорите Асен Ягодин, Васил Големански и Георги Български.
Иван Такев остава изпълнителен директор на БФБ-София. Той и Любомир Бояджиев запазват местата си в Съвета на директорите на БФБ-София.
Членовете на новия Съвет на директорите избраха Димо Спасов за свой председател и Гергана Беремска-Караджова за заместник-председател.
http://www.x3news.com/?page=Company&...MESSAGE_TYPE=2
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеАз помислих, че си в борда
Поздрави и успех!
Коментар
-
Здравейте,
имам следния въпрос:
Колко е комисионната /приблизително/ на 135 000 000 оборот /днешния/
грубо към 200 000 ли отива?
и от тези 0,075% колко трябва да отиват в ЦД?
ПоздравиLast edited by Деси; 14.01.2014, 15:59.Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеVictor Papazov
В каква държава живеем, в която Министерство на финансите свиква общо събрание на Българска фондова борса в нарушение на закона и въпреки изричната забрана от Комисията за финансов надзор го провежда и гласува, каквото си е наумило. Всичко това с декларирано намерение, че това се налагало защото щели да приватизират борсата. И никой разбира се не мисли какъв сигнал дава навън!
................Last edited by bullbear; 14.01.2014, 16:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение+11111
Oт скоро и аз съм на борда,
Успех!The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеТоранага,
погледнато статично - нищо от контекста в който се развива БФБ не се променя - цената сравнено с примерно както казваш германската борса е висока
Пазарът обаче от известно време насам вече не е мечи, което означава да се влияе предимно миналото и да оценява наличните активи, реализирани печалби и изплащаните дивиденти, а вече е бичи, което означава, че почва да се влияе от очаквания за бъдещи печалби и структурни промени в приходите.
Ако оценяваме БФБ с настоящото ръководство и продукти и го сравняваме примерно с NASDAQ е все едно да сравняваме две фирми от комуникационния бизнес като продукцията на едната са телефони с шайба, а на другата са телефони с активен екран.
Причините БФБ да има оборот въобще е защото е единствен пазар на акции в България и листването на български акции на други пазари за сега изглежда е по-трудно и по-неефективно.
Пазарът в момента започва да оценява вероятността от промяна. Всеки които дойде от развит капиталов пазар на мястото на настоящото ръководство ще направи в пъти по-добри резултати от настоящите. Така че цената в момента не се движи само от повишените обороти на БФБ, а по-скоро от нарастващата вероятност борсата да бъде продадена.
Имам.
Oт скоро и аз съм на борда,
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеТоранага,
погледнато статично - нищо от контекста в който се развива БФБ не се променя - цената сравнено с примерно както казваш германската борса е висока
Пазарът обаче от известно време насам вече не е мечи, което означава да се влияе предимно миналото и да оценява наличните активи, реализирани печалби и изплащаните дивиденти, а вече е бичи, което означава, че почва да се влияе от очаквания за бъдещи печалби и структурни промени в приходите.
Ако оценяваме БФБ с настоящото ръководство и продукти и го сравняваме примерно с NASDAQ е все едно да сравняваме две фирми от комуникационния бизнес като продукцията на едната са телефони с шайба, а на другата са телефони с активен екран.
Причините БФБ да има оборот въобще е защото е единствен пазар на акции в България и листването на български акции на други пазари за сега изглежда е по-трудно и по-неефективно.
Пазарът в момента започва да оценява вероятността от промяна. Всеки които дойде от развит капиталов пазар на мястото на настоящото ръководство ще направи в пъти по-добри резултати от настоящите. Така че цената в момента не се движи само от повишените обороти на БФБ, а по-скоро от нарастващата вероятност борсата да бъде продадена.
Имам.
Всеки си има инв.стратегия и нека сам решава. Аз не само дадох аргументи, но и действам по този начин (продадох).
Аргументите на Монти, че през ИП-то знае, че имам нужда от кеш, са меко казано смешни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениене може човек до вчера да държи акции до 3,7 и сега да каже ,скъпо е.....на 3,8....
Смешно и трагично ....
Безмислено е да ти пиша ,как едно време за БТН ме убеждаваха на 15 лв ,колко е скъп ,колко се източвали и как пълни партиините каси а после на 35 пълви влетяха в него. а сега е 100 лв....
Ти си продал вчера и не си фактор да споря с теб....днес....
Съжалявам...
човек продава като цената е висока. и аз не виждам смисъл да пиша повече
Коментар
-
Торанага,
Имам.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТук за протокола са само ИП и само едно и две продават и са на твойто мнение... а повечето купуват...
Доколкото знам им трябва кеш...
сега да не си напаравиш сепуку ,че цената се качва....
каква е тази вербална интеревенция...против акцията..
до която скоро си имал...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениекогато има избушване в каквато и да е посока, това дългосрочно не е добре, защото новите играчи губят излишно и няма нови. Ако действаш на "pump & dump" - продалжавай да хвалиш БФБ-то!!! и да ме критикуваш!!!
при тези цени излиза, че москвич-а е по-скъп от мерцедеса
Смешно и трагично ....
Безмислено е да ти пиша ,как едно време за БТН ме убеждаваха на 15 лв ,колко е скъп ,колко се източвали и как пълни партиините каси а после на 35 пълви влетяха в него. а сега е 100 лв....
Ти си продал вчера и не си фактор да споря с теб....днес....
Съжалявам...
Коментар
Коментар