IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Деси Разгледай мнение
    Здравейте,
    имам следния въпрос:

Колко е комисионната /приблизително/ на 135 000 000 оборот /днешния/

грубо към 200 000 ли отива?

и от тези 0,075% колко трябва да отиват в ЦД?

Поздрави
    няма значение, защото ако бъде продадена тези пари4ки ще отидат в новия собственик, а и едва ли ще влезнат в оценката на стойността на БФБ. И все пак увеличаващия се оборот е факт и много добър сигнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
      Всеки си има инв.стратегия и нека сам решава. Аз не само дадох аргументи, но и действам по този начин (продадох).
      На пазара когато някъде по света някой доволно потрива ръце продавайки дадани акции, някъде другаде друг доволно ги купува!

Но както казват дилърите - няма лоша взета печалба
      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Българска фондова борса-София АД
        Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 14:10

На проведено днес Извънредно общо събрание на акционерите на „Българска фондова борса-София“ АД, бяха избрани трима нови членове на Съвета на директорите. Това са: Гергана Беремска-Караджова, Иван Кутлов и Димо Спасов. Изборът на нови членове трябва да бъде одобрен от Заместник-председателя на Комисията за финансов надзор съгласно Закона за пазарите на финансови инструменти и чл. 31, ал. 3 от Устава на Борсата.
        Общото събрание на акционерите прекрати предсрочно мандата и освободи от длъжност досегашните членове на Съвета на директорите Асен Ягодин, Васил Големански и Георги Български.
        Иван Такев остава изпълнителен директор на БФБ-София. Той и Любомир Бояджиев запазват местата си в Съвета на директорите на БФБ-София.
        Членовете на новия Съвет на директорите избраха Димо Спасов за свой председател и Гергана Беремска-Караджова за заместник-председател.

http://www.x3news.com/?page=Company&...MESSAGE_TYPE=2
        http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
          Аз помислих, че си в борда
          SOOOOON,

Поздрави и успех!

Коментар

• ДНЕС РЕКОРДЕН ОБОРОТ

Коментар

• Здравейте,
              имам следния въпрос:

Колко е комисионната /приблизително/ на 135 000 000 оборот /днешния/

грубо към 200 000 ли отива?

и от тези 0,075% колко трябва да отиват в ЦД?

Поздрави
              Last edited by Деси; 14.01.2014, 15:59.
              Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                Victor Papazov
                В каква държава живеем, в която Министерство на финансите свиква общо събрание на Българска фондова борса в нарушение на закона и въпреки изричната забрана от Комисията за финансов надзор го провежда и гласува, каквото си е наумило. Всичко това с декларирано намерение, че това се налагало защото щели да приватизират борсата. И никой разбира се не мисли какъв сигнал дава навън!
                Някой от списващите чел ли е решението, с което се налага ПАМ на БФБ?
                ................
                Last edited by bullbear; 14.01.2014, 16:52.
                http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                  +11111
                  Oт скоро и аз съм на борда,

Успех!
                  Аз помислих, че си в борда
                  The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                  не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                    Торанага,
                    погледнато статично - нищо от контекста в който се развива БФБ не се променя - цената сравнено с примерно както казваш германската борса е висока
                    Пазарът обаче от известно време насам вече не е мечи, което означава да се влияе предимно миналото и да оценява наличните активи, реализирани печалби и изплащаните дивиденти, а вече е бичи, което означава, че почва да се влияе от очаквания за бъдещи печалби и структурни промени в приходите.
                    Ако оценяваме БФБ с настоящото ръководство и продукти и го сравняваме примерно с NASDAQ е все едно да сравняваме две фирми от комуникационния бизнес като продукцията на едната са телефони с шайба, а на другата са телефони с активен екран.
                    Причините БФБ да има оборот въобще е защото е единствен пазар на акции в България и листването на български акции на други пазари за сега изглежда е по-трудно и по-неефективно.
                    Пазарът в момента започва да оценява вероятността от промяна. Всеки които дойде от развит капиталов пазар на мястото на настоящото ръководство ще направи в пъти по-добри резултати от настоящите. Така че цената в момента не се движи само от повишените обороти на БФБ, а по-скоро от нарастващата вероятност борсата да бъде продадена.

Имам.
                    +11111
                    Oт скоро и аз съм на борда,

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                      Торанага,
                      погледнато статично - нищо от контекста в който се развива БФБ не се променя - цената сравнено с примерно както казваш германската борса е висока
                      Пазарът обаче от известно време насам вече не е мечи, което означава да се влияе предимно миналото и да оценява наличните активи, реализирани печалби и изплащаните дивиденти, а вече е бичи, което означава, че почва да се влияе от очаквания за бъдещи печалби и структурни промени в приходите.
                      Ако оценяваме БФБ с настоящото ръководство и продукти и го сравняваме примерно с NASDAQ е все едно да сравняваме две фирми от комуникационния бизнес като продукцията на едната са телефони с шайба, а на другата са телефони с активен екран.
                      Причините БФБ да има оборот въобще е защото е единствен пазар на акции в България и листването на български акции на други пазари за сега изглежда е по-трудно и по-неефективно.
                      Пазарът в момента започва да оценява вероятността от промяна. Всеки които дойде от развит капиталов пазар на мястото на настоящото ръководство ще направи в пъти по-добри резултати от настоящите. Така че цената в момента не се движи само от повишените обороти на БФБ, а по-скоро от нарастващата вероятност борсата да бъде продадена.

Имам.
                      Уважавам, твоето виждане и ми харесват твоите блогове, но според мен тук цената е вече повече за продан, отколкото за покупка. Услугата на БФБ и Насдак е реално една и съща.

Всеки си има инв.стратегия и нека сам решава. Аз не само дадох аргументи, но и действам по този начин (продадох).

Аргументите на Монти, че през ИП-то знае, че имам нужда от кеш, са меко казано смешни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        не може човек до вчера да държи акции до 3,7 и сега да каже ,скъпо е.....на 3,8....
                        Смешно и трагично ....
                        Безмислено е да ти пиша ,как едно време за БТН ме убеждаваха на 15 лв ,колко е скъп ,колко се източвали и как пълни партиините каси а после на 35 пълви влетяха в него. а сега е 100 лв....
                        Ти си продал вчера и не си фактор да споря с теб....днес....
                        Съжалявам...
                        човек продава като цената е висока. и аз не виждам смисъл да пиша повече

Коментар

• Торанага,

Имам.
                          Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Сега проблема, които имам е къде да вкарам кеш-а. Това ме вълнува. А че цената, ще се качва през следващите няколко месеца тук е ясно. Успех!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Тук за протокола са само ИП и само едно и две продават и са на твойто мнение... а повечето купуват...
                              Доколкото знам им трябва кеш...
                              сега да не си напаравиш сепуку ,че цената се качва....
                              каква е тази вербална интеревенция... против акцията.. до която скоро си имал...
                              явно си много надарен - през моето ИП вече знаеш, че ми трябва кеш!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
                                когато има избушване в каквато и да е посока, това дългосрочно не е добре, защото новите играчи губят излишно и няма нови. Ако действаш на "pump & dump" - продалжавай да хвалиш БФБ-то!!! и да ме критикуваш!!!

при тези цени излиза, че москвич-а е по-скъп от мерцедеса
                                не може човек до вчера да държи акции до 3,7 и сега да каже ,скъпо е.....на 3,8....
                                Смешно и трагично ....
                                Безмислено е да ти пиша ,как едно време за БТН ме убеждаваха на 15 лв ,колко е скъп ,колко се източвали и как пълни партиините каси а после на 35 пълви влетяха в него. а сега е 100 лв....
                                Ти си продал вчера и не си фактор да споря с теб....днес....
                                Съжалявам...

Коментар

Working...
                                X