IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Само едно допълнение..Изобщо не е сигурно дали ще бъде разпределен дивидент,независимо колко е печалбата....

Коментар

• Първоначално изпратено от ivocalize1 Разгледай мнение
      Дивидента за разпределяне мисля че беше окло 7-8 милиона BGN ,а право на дивидент ще има всеки които си купи или си е купил акций и продължи да бъде техен собственник до определена дата,която към момента не е известна.
      Няма такова нещо! Ако го резнеш поне на половина ще си по близо до истината.

Коментар

• Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение
        давай на лични
        ама защо на лични?
        ➊обединени хумусно-минерални права➋платена! данъчна амнистия
        ᴏᴚ☠

Коментар

gujo, ако искаш мога да ти дам скромните си спекулативни предположения! за цената на акций към момента на закупуване на тръжна документация.
          давай на лични

Коментар

• gujo, ако искаш мога да ти дам скромните си спекулативни предположения! за цената на акций към момента на закупуване на тръжна документация.
            ᴏᴚ☠

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              как кой - аз, Монти и г-жа Бобева

На всеки му заслуженото....тук повече..когато трябва...
              Честит имен ден.!

Коментар

мерси еза тая дата на ми беше мисълта ма като не се знае
                Категоричо такава дата към момента няма.За да имаме ДАТАТА трябва има решение на общото събрание на дружеството за разпреляне на въпросният дивидент.
                Има основателни ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ! че ще има ДАТАТА скоро ако има приватизация скоро.
                Скоро за мен означава 5-8 месеца.
                Подчертавам че това са лични мои предположения!

имам акций
                ᴏᴚ☠

Коментар

Дивидента за разпределяне мисля че беше окло 7-8 милиона BGN ,а право на дивидент ще има всеки които си купи или си е купил акций и продължи да бъде техен собственник до определена дата,която към момента не е известна.
                  мерси еза тая дата на ми беше мисълта ма като не се знае

Коментар

kakuv e toia divident,i koi ima pravo na nego
                    ᴏᴚ☠

Коментар

как кой - аз, Монти и г-жа Бобева

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        хората търсят "Отворен депозит" , а не срочен - знаят че извънреден дивидент трябва да раздават

Коментар

• хората търсят "Отворен депозит" , а не срочен - знаят че извънреден дивидент трябва да раздават

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                            Добре е..Ама реших,че съм наспечелил достатъчно и аз излязох на 3.6 и ся се мъча да вляза на 3,75,добре ли е..,голям главанак съм..
                            Там имаше стабилна тапа и аз последно попълвах на 3,5-3,6........
                            Средната ми е под 3 и преди дивидента няма да продавам основния пакет.... е на 5 от раз и още днес...
                            Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              10 % от оборота за 2013 г. за първите 2 седмици на 2014, добре ли е?
                              Добре е..Ама реших,че съм наспечелил достатъчно и аз излязох на 3.6 и ся се мъча да вляза на 3,75,добре ли е..,голям главанак съм..

Коментар

• 10 % от оборота за 2013 г. за първите 2 седмици на 2014, добре ли е?

Коментар

Working...
                                X