IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    И активите намаляват
    период...................... 2013г. 2012г. 2011г.
    ОБЩО АКТИВИ .........11 905 12 488 12 047
    И тук вместо да продавам ,трябва да купувам...
    не ми е най щастливия месец...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      ТОНИ, какво ще кажеш ? Страшни магьосници са тук отбора, докараха я до едва 0,16ст.

Коментар

• И активите намаляват
        период...................... 2013г. 2012г. 2011г.
        ОБЩО АКТИВИ .........11 905 12 488 12 047

Коментар

• ТОНИ, какво ще кажеш ? Страшни магьосници са тук отбора, докараха я до едва 0,16ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            преди няколко дена съобщиха че ще направят увеличение на капитала - това което преди ти бях писал че натиска цената - но сега казаха между 2 и 2,5 милиарда очевидно по-малко отколкото очакваше пазара. което показа че банката не е чак толкова недокапитализирана колкото очевидно някой са си мислили и от тогава е нагоре и то с по 4-5% на ден.

личното ми мнение е че бързо ще достигне до 36, т.е. още 15-16% и след това може и да се забави или дори да направи корекция
            +1 благодаря(знаеш че ценя мнението ти) и съжалявам че спамим в темата

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Равновесов, Райфата кърти!!!!
              Коментари?
              преди няколко дена съобщиха че ще направят увеличение на капитала - това което преди ти бях писал че натиска цената - но сега казаха между 2 и 2,5 милиарда очевидно по-малко отколкото очакваше пазара. което показа че банката не е чак толкова недокапитализирана колкото очевидно някой са си мислили и от тогава е нагоре и то с по 4-5% на ден.

личното ми мнение е че бързо ще достигне до 36, т.е. още 15-16% и след това може и да се забави или дори да направи корекция
              Last edited by ravnovesie; 17.01.2014, 19:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Аз съм се научил където е набъркана държавата аз да не се бъркам. Може да дадат дивидент, може и да не дадат, но основната причина заради което се качва цената е това че борсата няма да е повече държавна, а не заради това какъв дивидент щяла да даде.
                Равновесов, Райфата кърти!!!!
                Коментари?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

На всеки му заслуженото....тук повече..когато трябва...
                  Честит имен ден.!
                  Мерси - жив и здрав!

Коментар

• особенно съм впечатлен от предположенията на господин Апостол Апостолов, за въможноста борсата да бъде закупена от напълно нов играч, с цел навлизане на европазарите.Което аз тълкувам като азиатски купувач.
                    ➊обединени хумусно-минерални права➋платена! данъчна амнистия
                    ᴏᴚ☠

Коментар

Държавните фирми ,по решение на МС ,разпределят по 80 % от годишната печалба...
                      Тук спора е за кеша който е редно да влезе в държавата от неразпределената печалба ...
                      Благодаря Монти...

Коментар

• Здравейте,

ДИвидент при приватизация трябва да има! 80% от печалбата за последната финансова година /ако не го намалят на 50%/, неразпределена печалба от минали години и т.н. би трябвало да се раздаде преди процедурата. Като разбира се сумата не трябва да пречи на нормалното функциониране на борсата.
                        Не, че нямаме печалния пример на БТК /с наличност по сметките равняваща се на 1/2 от продажната цена/, фармациите купени от Балканфарма и т.н.
                        Но се надявам през 2014 г. при тази политическа обстановка правителството да СЪХРАНИ ИНТЕРЕСА на държавата и акционерите ...

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                          Не го знаех,че е сигурно...Някаква специална наредба ли има,или по закон,като при АДСИЦ-ите...
                          Държавните фирми ,по решение на МС ,разпределят по 80 % от годишната печалба...
                          Тук спора е за кеша който е редно да влезе в държавата от неразпределената печалба ...

Коментар

Сигурно е годишен дивидент от 80 %..
                            Обикновенно оценка се прави на активи без парични средства...
                            Само при фирми ,който зависят от непрекъснати плащания ,се включва необходимия кеш..
                            Не го знаех,че е сигурно...Някаква специална наредба ли има,или по закон,като при АДСИЦ-ите...

Коментар

• Аз съм се научил където е набъркана държавата аз да не се бъркам. Може да дадат дивидент, може и да не дадат, но основната причина заради което се качва цената е това че борсата няма да е повече държавна, а не заради това какъв дивидент щяла да даде.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                                Само едно допълнение..Изобщо не е сигурно дали ще бъде разпределен дивидент,независимо колко е печалбата....
                                Сигурно е годишен дивидент от 80 %..
                                Обикновенно оценка се прави на активи без парични средства...
                                Само при фирми ,който зависят от непрекъснати плащания ,се включва необходимия кеш..

Коментар

Working...
                                X