IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• в сравнение с кои например?

Коментар

• Да расте, да расте...Колко да расте. Аз вярвам между другото, че тази акция с оглед приватизацията, разпределението на кеша като дивидент и ръста на оборота все още е подценена. Проблемът е, че е съвсем малко подценена и потенциалът за ръст не е толкова голям, колкото по редица други позиции. С оглед на това, аз продавам моето пакетче купено на средна 2,85 лв. Днес продадох 3400 бр., в последните дни още 5000 бр. Имам още 1600 бр. и ако някой сложи ордер на 3,815 може да ги има.

Коментар

• Да прави сте момчета - и коефициентите са височки и лапат тлъсти бонуси като за последно, и все пак!
        - коефициентите отразяват изминалата година, а вие нима не смятате че оборота и броя на сделките ще расте? Както каза равновесов след като свърши лудницата на борсата, тогава отчета тук ще е най-готин - е нали купуваме очаквания
        - да лапат заплатки в повече, да незаслужени са и дано е за последно!
        - резултата ме навежда на мисълта за очакван дивидент 10-11стотинки

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
          http://www.investor.bg/novini-i-anal...borot-,165875/

Към написаното в статията може само да добавя, че има и увеличение за разходите за заплати с 140,000.00 лева, което не е заслужено за мен.
          Чувал ли си лафа днеска има утре няма Ако има продажба, кой ще им дава такава лапачка, не е изключено да им бият и шута
          Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
            PE 25 P/S 7 P/BV 2.2
            Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
            не знам някой поглежда ли ги тези показатели като търгува, аз лично не бих платил за такава акция
            Искам да потвърдя - падре ги гледа!! Дори гледа и ev/ebitda. която при тази хартия не е на задоволителното за мен ниво! Щях да ги напиша тези коеф, преди час, но някои обязаности ме възпрепятстваха. радвам се, че има и други като мен, без да го препоръчвам

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              не знам някой поглежда ли ги тези показатели като търгува, аз лично не бих платил за такава акция
              Мда!
              В темата за оптимизма имаше един интересен спор между равновесен и дддд относно тази акция. дддд се чудеше на нас оптимистите за БГ акциите как така сме нямали акции от оператора - той щял да спечели най-много от ръста и оживлението на пазара..
              Е, мисля че този отчет му отговаря... отделно че други акции бяха фундаментално много по-подценени ... оценките им бяха незаслужено размазани...Не се тръгва от една и съща база за да се прави такова сравнение...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                PE 25 P/S 7 P/BV 2.2

нека да си пожелаем всички акции да се търгуват на подобни показатели

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                  Тъй като не им разбирам много бизнеса , някои ще ми обясни ли защо с по4ти Х2 оборот приходите им нарастват минимално в сравнение с 2012 ?
                  http://www.investor.bg/novini-i-anal...borot-,165875/

Към написаното в статията може само да добавя, че има и увеличение за разходите за заплати с 140,000.00 лева, което не е заслужено за мен.

Коментар

• Тъй като не им разбирам много бизнеса , някои ще ми обясни ли защо с по4ти Х2 оборот приходите им нарастват минимално в сравнение с 2012 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      МЕЧЕ, не губи контрол
                      Да нервен съм ,сервирах ви днес 14 К в ЗХБГ а трябваше утре...
                      Толкова ги харесвате.....
                      Просто не бях в София ...
                      Успех...!

Коментар

• МЕЧЕ, не губи контрол

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          И тук вместо да продавам ,трябва да купувам...
                          не ми е най щастливия месец...
                          Някой на сила ли те кара?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                            МОНТИ, 1. Създаде впечатления във форума за притежател на 10ки К в петрол и сега ни гъбаркаш /по скоро сам себе си/ как ще усредняваш прес 0,20ст х200бр. -не се заяждам но дразниш !!!
                            2,Само предположение , че БеКиПето вземе че усурка задника около средата на май, ще ти трябват кинтите , не се харчи а задържай !!!
                            Първо темата не е Петрол и изобща не се заяждаш.. а спамиш...

Второ не те интересува изобщо колко ще купувам и как..може и през 2 акции да го правя...
                            Трето печалбата който изкарах от ХИМ прив.. ги вкарах в Петрол
                            Четвърто продадените днес ЗХБГ и печалбата ...пак ще отиди там.. затова по 200 акции ще купувам ... не давате повече.....
                            Пето имам таван на покупката там от 50 %....
                            Шесто гледай си работата...

Коментар

• МОНТИ, 1. Създаде впечатления във форума за притежател на 10ки К в петрол и сега ни гъбаркаш /по скоро сам себе си/ как ще усредняваш прес 0,20ст х200бр. -не се заяждам но дразниш !!!
                              2,Само предположение , че БеКиПето вземе че усурка задника около средата на май, ще ти трябват кинтите , не се харчи а задържай !!!

Коментар

• PE 25 P/S 7 P/BV 2.2

нека да си пожелаем всички акции да се търгуват на подобни показатели

Коментар

Working...
                                X