в сравнение с кои например?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Да расте, да расте...Колко да расте. Аз вярвам между другото, че тази акция с оглед приватизацията, разпределението на кеша като дивидент и ръста на оборота все още е подценена. Проблемът е, че е съвсем малко подценена и потенциалът за ръст не е толкова голям, колкото по редица други позиции. С оглед на това, аз продавам моето пакетче купено на средна 2,85 лв. Днес продадох 3400 бр., в последните дни още 5000 бр. Имам още 1600 бр. и ако някой сложи ордер на 3,815 може да ги има.
Коментар
-
Да прави сте момчета - и коефициентите са височки и лапат тлъсти бонуси като за последно, и все пак!
- коефициентите отразяват изминалата година, а вие нима не смятате че оборота и броя на сделките ще расте? Както каза равновесов след като свърши лудницата на борсата, тогава отчета тук ще е най-готин - е нали купуваме очаквания
- да лапат заплатки в повече, да незаслужени са и дано е за последно!
- резултата ме навежда на мисълта за очакван дивидент 10-11стотинки
Коментар
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/novini-i-anal...borot-,165875/
Към написаното в статията може само да добавя, че има и увеличение за разходите за заплати с 140,000.00 лева, което не е заслужено за мен.Ако има продажба, кой ще им дава такава лапачка, не е изключено да им бият и шута
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesiePE 25 P/S 7 P/BV 2.2Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениене знам някой поглежда ли ги тези показатели като търгува, аз лично не бих платил за такава акция
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениене знам някой поглежда ли ги тези показатели като търгува, аз лично не бих платил за такава акция
В темата за оптимизма имаше един интересен спор между равновесен и дддд относно тази акция. дддд се чудеше на нас оптимистите за БГ акциите как така сме нямали акции от оператора - той щял да спечели най-много от ръста и оживлението на пазара..
Е, мисля че този отчет му отговаря... отделно че други акции бяха фундаментално много по-подценени ... оценките им бяха незаслужено размазани...Не се тръгва от една и съща база за да се прави такова сравнение...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеPE 25 P/S 7 P/BV 2.2
нека да си пожелаем всички акции да се търгуват на подобни показатели
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеТъй като не им разбирам много бизнеса , някои ще ми обясни ли защо с по4ти Х2 оборот приходите им нарастват минимално в сравнение с 2012 ?
Към написаното в статията може само да добавя, че има и увеличение за разходите за заплати с 140,000.00 лева, което не е заслужено за мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМЕЧЕ, не губи контрол
Толкова ги харесвате.....
Просто не бях в София ...
Успех...!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ тук вместо да продавам ,трябва да купувам...
не ми е най щастливия месец...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМОНТИ, 1. Създаде впечатления във форума за притежател на 10ки К в петрол и сега ни гъбаркаш /по скоро сам себе си/ как ще усредняваш прес 0,20ст х200бр.-не се заяждам но дразниш !!!
2,Само предположение , че БеКиПето вземе че усурка задника около средата на май, ще ти трябват кинтите , не се харчи а задържай !!!
Второ не те интересува изобщо колко ще купувам и как..може и през 2 акции да го правя...
Трето печалбата който изкарах от ХИМ прив.. ги вкарах в Петрол
Четвърто продадените днес ЗХБГ и печалбата ...пак ще отиди там.. затова по 200 акции ще купувам ... не давате повече.....
Пето имам таван на покупката там от 50 %....
Шесто гледай си работата...
Коментар
-
МОНТИ, 1. Създаде впечатления във форума за притежател на 10ки К в петрол и сега ни гъбаркаш /по скоро сам себе си/ как ще усредняваш прес 0,20ст х200бр.-не се заяждам но дразниш !!!
2,Само предположение , че БеКиПето вземе че усурка задника около средата на май, ще ти трябват кинтите , не се харчи а задържай !!!
Коментар
Коментар