Офф, че се набабаних лошо тук ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение4стинки печалба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеДа се включа и аз тук, но при 2% на депозит и дивиденти от по 5-6%, на Хима беше 10% гарантирания и т 2009-та като ги пуснаха. Така че според мен може да видим и не малко пари да се насочват към борсата.
За Хима бъркаш - както за %-та, така и че това е за определен период, след който отново стават въпросителни и рискове!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСпоред мен правителството е сигурно - вижте с колко гласа бе избрана Цачева. Това обаче не виждам по какъв начин ще помогне...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТонка, има мноооого хора и фирми, които си държат парите на 2% депозит /според мен над 50% от депозитите като цяло/. Аз мисля, че докато се приватизира, среднопретегления дивидент ще бъде около и над 6 ст. на година, а иронията е, че колкото по-зле е държавата, толкова по-силен натиск за дивиденти ще има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеАко се състави доста народ и то с доста повече пари от нас ще си отдъхне. Поне ще имаме някаква предвидимост за няколко месеца.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеДа, като/ако се състави правителство вероятно ще има някакво повишение, но според мен все още не е натрупана критична маса от положителни новини за нещо по съществено. Мисля, че ще има още възможности за изгодни покупки -дано да са само някой и друг месец, а и края на годината наближава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАко 2,80 ти се е видяла скъпичка миналата година, в момента таргета ти не бива да превишава 2-2,20. Аз лично имам тука на средна 3,50 и няма да продам. Ако падне до 3 лв. ще усреднявам, защото вярвам, че някъде в далечното бъдеще ще има хляб. До тогава мисля, че под 2% дивидентна доходност няма да видим, което на фона на депозитите като цяло не е чак толкова лошо....
П.П. Тъй като нямам и 1 лев в банки, приемам, че тук и БРЕФ са моите си депозити и така се утешавам
* Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеПичове, ако до края на седмицата имаме правителство може да видим рали следващата? Поне така си мисля де. Аз си мислих на 2.8 да си взема миналата година, ама ми се видя скъпичка. Някакви идеи?
*не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСредната ми е 3лв, мисля че заради проблема с КТБ тук следващите две години нняма да е алтернатива на депозит, но после.....
и аз мисля че има бъдеще и ще държа...докато ми хрумне друго!!!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАко 2,80 ти се е видяла скъпичка миналата година, в момента таргета ти не бива да превишава 2-2,20. Аз лично имам тука на средна 3,50 и няма да продам. Ако падне до 3 лв. ще усреднявам, защото вярвам, че някъде в далечното бъдеще ще има хляб. До тогава мисля, че под 2% дивидентна доходност няма да видим, което на фона на депозитите като цяло не е чак толкова лошо....
П.П. Тъй като нямам и 1 лев в банки, приемам, че тук и БРЕФ са моите си депозити и така се утешавам, мисля че заради проблема с КТБ тук следващите две години нняма да е алтернатива на депозит, но после.....
и аз мисля че има бъдеще и ще държа...докато ми хрумне друго!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеПичове, ако до края на седмицата имаме правителство може да видим рали следващата? Поне така си мисля де. Аз си мислих на 2.8 да си взема миналата година, ама ми се видя скъпичка. Някакви идеи?
*не е препоръка.
П.П. Тъй като нямам и 1 лев в банки, приемам, че тук и БРЕФ са моите си депозити и така се утешавамПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар