If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Смешен сайт: Оставят Веждиту последен, щото парите му не били крадени, на другите - били. Днес всеки се има за съдник, а това ще завърши като в Югославия и Украйна
Смешен сайт: Оставят Веждиту последен, щото парите му не били крадени, на другите - били. Днес всеки се има за съдник, а това ще завърши като в Югославия и Украйна
току що го казаха по Нова, Бюджетната комисия е задължила Искров да оздрави банката!!!
Малоумоето в БеГетовицата очевидно е безпределно....
Дори САЩ не си позволиха да оздравяват всичките си банки. Оздравиха само няколко системни - БАК, Сити, Уаховия и т.н, а близо 200 си ги оставиха да фалират...
Банкер да си в БГ кочината... РАЙ!
Баба Гана и дядо Петър, наред с Азис и Айшето ша чистят л.йната на "невинните" БГ банкери...
Аз не съм юрист, както виждате не съм и добър финансист , но ако говориш за този текст: 3. Народното събрание, в срок до 6 ноември 2014 г., да приеме изменения в Закона за кредитните институции, които да задължат Българската народна банка да предприеме действия за оздравяване на банките, когато собствения им капитал стане отрицателна величина., нещата изглеждат смешни. Мисля, че това противоречи с някой закон на ЕС, а и противоречи на пазарната икономика като цяло .
Няма как да задължат БНБ да спасява куцо, кьораво, сакато и крадливо. Иначе ще сме на далавера ако стане....
току що го казаха по Нова, Бюджетната комисия е задължила Искров да оздрави банката!!!
Аз не съм юрист, както виждате не съм и добър финансист , но ако говориш за този текст: 3. Народното събрание, в срок до 6 ноември 2014 г., да приеме изменения в Закона за кредитните институции, които да задължат Българската народна банка да предприеме действия за оздравяване на банките, когато собствения им капитал стане отрицателна величина., нещата изглеждат смешни. Мисля, че това противоречи с някой закон на ЕС, а и противоречи на пазарната икономика като цяло .
Няма как да задължат БНБ да спасява куцо, кьораво, сакато и крадливо. Иначе ще сме на далавера ако стане....
Не бе Тонка, говорих за 2% дивидент, което е 6 ст. Така обаче и толкова няма да изкарат.
няма да дадат толкова и аз така мисля - то няма как
те сега в последното тримесечие и бонуси трябва да разделят, да наградят и този който е решил да сложи 3млн в онази банкова група
Твърде много хора "лежат на тази кълка" за преориентиране на депозити, но според мен, тези мисли са абсурд! Хората в БГ имаме стряскащо ниска фин. култура и по никакъв начин не може да накараш човек да купи акции - това за него е най-явната измама.
За Хима бъркаш - както за %-та, така и че това е за определен период, след който отново стават въпросителни и рискове!
Ок де за Хим беше 9% май. Абе помня, че ги емитираха на 2,2 и дивидента беше 20 ст. Иначе дивидента беше гарантиран, комулативен. Знам, защото имах и аз 3 години пакет там. Между другото пмниш ли 2008 -ма година. След ръстовете от по 100-200, че и повече проценти по някои позиции, имаше не малко народ, които теглиха даже кредити, за да влизат на БФБ и доста сериозно пострадаха от това. Човешката алчност няма граници. Покрай кризата между другото си мисля, че доста хора станаха малко по финансови грамотни и то по трудния начин
Коментар