IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
    Пичове, ако до края на седмицата имаме правителство може да видим рали следващата? Поне така си мисля де. Аз си мислих на 2.8 да си взема миналата година, ама ми се видя скъпичка. Някакви идеи?

*не е препоръка.
    Да, като/ако се състави правителство вероятно ще има някакво повишение, но според мен все още не е натрупана критична маса от положителни новини за нещо по съществено. Мисля, че ще има още възможности за изгодни покупки -дано да са само някой и друг месец, а и края на годината наближава.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Средната ми е 3лв , мисля че заради проблема с КТБ тук следващите две години нняма да е алтернатива на депозит, но после.....
      и аз мисля че има бъдеще и ще държа...докато ми хрумне друго!!!
      Тонка, има мноооого хора и фирми, които си държат парите на 2% депозит /според мен над 50% от депозитите като цяло/. Аз мисля, че докато се приватизира, среднопретегления дивидент ще бъде около и над 6 ст. на година, а иронията е, че колкото по-зле е държавата, толкова по-силен натиск за дивиденти ще има.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Ако 2,80 ти се е видяла скъпичка миналата година, в момента таргета ти не бива да превишава 2-2,20. Аз лично имам тука на средна 3,50 и няма да продам. Ако падне до 3 лв. ще усреднявам, защото вярвам, че някъде в далечното бъдеще ще има хляб. До тогава мисля, че под 2% дивидентна доходност няма да видим, което на фона на депозитите като цяло не е чак толкова лошо....

П.П. Тъй като нямам и 1 лев в банки, приемам, че тук и БРЕФ са моите си депозити и така се утешавам
        Средната ми е 3лв , мисля че заради проблема с КТБ тук следващите две години нняма да е алтернатива на депозит, но после.....
        и аз мисля че има бъдеще и ще държа...докато ми хрумне друго!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
          Пичове, ако до края на седмицата имаме правителство може да видим рали следващата? Поне така си мисля де. Аз си мислих на 2.8 да си взема миналата година, ама ми се видя скъпичка. Някакви идеи?

*не е препоръка.
          Ако 2,80 ти се е видяла скъпичка миналата година, в момента таргета ти не бива да превишава 2-2,20. Аз лично имам тука на средна 3,50 и няма да продам. Ако падне до 3 лв. ще усреднявам, защото вярвам, че някъде в далечното бъдеще ще има хляб. До тогава мисля, че под 2% дивидентна доходност няма да видим, което на фона на депозитите като цяло не е чак толкова лошо....

П.П. Тъй като нямам и 1 лев в банки, приемам, че тук и БРЕФ са моите си депозити и така се утешавам
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Пичове, ако до края на седмицата имаме правителство може да видим рали следващата? Поне така си мисля де. Аз си мислих на 2.8 да си взема миналата година, ама ми се видя скъпичка. Някакви идеи?

*не е препоръка.

Коментар

• тук как вървят нещата?
              с приватизацията ще почакаме - що не казаха оценката поне, ако е изготвена.
              В контекста на КТБ - значи имат 8млн, от тях 3млн в КТБ и свързани и нищо да не им върнат, пак остават 5млн., което си е 80стинки на акция?
              минус е че голям оборот се формираше от свързани с КТБ, което скоро няма да се върне!
              Според мен близките 1-2години тук ще е тихо, но после може да има някоя хубава изненада!
              Как виждате нещата?
              Last edited by tony1975; 10.10.2014, 21:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
                ни дума, ни вопъл, ни стон...
                Немаго вече и бат Цецо Василев , да завърти некой друг милион, да дигне оборотеца. Мъка ,мъкааа...

Коментар

• ееееее аз на друго място дебна, пък те!

Коментар

• ни дума, ни вопъл, ни стон...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      какво стана тук - голямо мазало днес!
                      да фалират тия лапачи, сигурно са по-малко от 20 човека и взимат заплати по 10 бонбонки, намерили са солунската митница, да фалират и да се оправяме Тва да живееш от лихви не е лесна работа лапачи, Не е препоръка
                      Last edited by chronos; 31.07.2014, 17:47.
                      http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Бате Тони, ти стискаш ли ги още тези хартийки?
                        даже днес взех малко - нали съм наопаки

Коментар

• Бате Тони, ти стискаш ли ги още тези хартийки?

Коментар

• какво стана тук - голямо мазало днес!
                            айде бе за 3млн ли е цялата работа? Ми от тях 1 е в Креди, т.е. ще го върнат, значи МОЖЕ да се загубят около 1,8млн. поради недалновидни действия на мениджмънта? Еми така е в държавните фирми - съдба ще ги изкарат пак - монополист са!

п.с. Браво на Скай фондовете за навременния изход - не мога да си кривя душатта!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                              Тук, ако хипотетично забравим кеша колко става справедливата цена на акция?
                              защо хипотетично? като уволнят манаджмант/а и им се платят неустойки...

Коментар

• Изобщо няма да пада,а ако някои се опита,аз гарантирам! че няма да успее.
                                ➊обединени хумусно-минерални права➋платена! данъчна амнистия
                                ᴏᴚ☠

Коментар

Working...
                                X