Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСредната ми е 3лв , мисля че заради проблема с КТБ тук следващите две години нняма да е алтернатива на депозит, но после.....
и аз мисля че има бъдеще и ще държа...докато ми хрумне друго!!!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАко 2,80 ти се е видяла скъпичка миналата година, в момента таргета ти не бива да превишава 2-2,20. Аз лично имам тука на средна 3,50 и няма да продам. Ако падне до 3 лв. ще усреднявам, защото вярвам, че някъде в далечното бъдеще ще има хляб. До тогава мисля, че под 2% дивидентна доходност няма да видим, което на фона на депозитите като цяло не е чак толкова лошо....
П.П. Тъй като нямам и 1 лев в банки, приемам, че тук и БРЕФ са моите си депозити и така се утешавам
и аз мисля че има бъдеще и ще държа...докато ми хрумне друго!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеПичове, ако до края на седмицата имаме правителство може да видим рали следващата? Поне така си мисля де. Аз си мислих на 2.8 да си взема миналата година, ама ми се видя скъпичка. Някакви идеи?
*не е препоръка.
П.П. Тъй като нямам и 1 лев в банки, приемам, че тук и БРЕФ са моите си депозити и така се утешавамПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
тук как вървят нещата?
с приватизацията ще почакаме - що не казаха оценката поне, ако е изготвена.
В контекста на КТБ - значи имат 8млн, от тях 3млн в КТБ и свързани и нищо да не им върнат, пак остават 5млн., което си е 80стинки на акция?
минус е че голям оборот се формираше от свързани с КТБ, което скоро няма да се върне!
Според мен близките 1-2години тук ще е тихо, но после може да има някоя хубава изненада!
Как виждате нещата?Last edited by tony1975; 10.10.2014, 21:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнениени дума, ни вопъл, ни стон...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекакво стана тук - голямо мазало днес!Last edited by chronos; 31.07.2014, 17:47.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеБате Тони, ти стискаш ли ги още тези хартийки?
Коментар
-
какво стана тук - голямо мазало днес!
айде бе за 3млн ли е цялата работа? Ми от тях 1 е в Креди, т.е. ще го върнат, значи МОЖЕ да се загубят около 1,8млн. поради недалновидни действия на мениджмънта? Еми така е в държавните фирми - съдба ще ги изкарат пак - монополист са!
п.с. Браво на Скай фондовете за навременния изход - не мога да си кривя душатта!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеТук, ако хипотетично забравим кеша колко става справедливата цена на акция?
Коментар
Коментар