хм, май май ще ни върнат депозитите!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНе бе Тонка, говорих за 2% дивидент, което е 6 ст. Така обаче и толкова няма да изкарат.
те сега в последното тримесечие и бонуси трябва да разделят, да наградят и този който е решил да сложи 3млн в онази банкова група
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТвърде много хора "лежат на тази кълка" за преориентиране на депозити, но според мен, тези мисли са абсурд! Хората в БГ имаме стряскащо ниска фин. култура и по никакъв начин не може да накараш човек да купи акции - това за него е най-явната измама.
За Хима бъркаш - както за %-та, така и че това е за определен период, след който отново стават въпросителни и рискове!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее ти сега ли се усети? и аз вчера се чудих за какви 5-6% дивидент ми говориш, ама викам хайде да си мълча явно съм пропуснал нещо!!!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеОфф, че се набабаних лошо тук ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение4стинки печалба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеДа се включа и аз тук, но при 2% на депозит и дивиденти от по 5-6%, на Хима беше 10% гарантирания и т 2009-та като ги пуснаха. Така че според мен може да видим и не малко пари да се насочват към борсата.
За Хима бъркаш - както за %-та, така и че това е за определен период, след който отново стават въпросителни и рискове!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСпоред мен правителството е сигурно - вижте с колко гласа бе избрана Цачева. Това обаче не виждам по какъв начин ще помогне...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТонка, има мноооого хора и фирми, които си държат парите на 2% депозит /според мен над 50% от депозитите като цяло/. Аз мисля, че докато се приватизира, среднопретегления дивидент ще бъде около и над 6 ст. на година, а иронията е, че колкото по-зле е държавата, толкова по-силен натиск за дивиденти ще има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеАко се състави доста народ и то с доста повече пари от нас ще си отдъхне. Поне ще имаме някаква предвидимост за няколко месеца.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеДа, като/ако се състави правителство вероятно ще има някакво повишение, но според мен все още не е натрупана критична маса от положителни новини за нещо по съществено. Мисля, че ще има още възможности за изгодни покупки -дано да са само някой и друг месец, а и края на годината наближава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАко 2,80 ти се е видяла скъпичка миналата година, в момента таргета ти не бива да превишава 2-2,20. Аз лично имам тука на средна 3,50 и няма да продам. Ако падне до 3 лв. ще усреднявам, защото вярвам, че някъде в далечното бъдеще ще има хляб. До тогава мисля, че под 2% дивидентна доходност няма да видим, което на фона на депозитите като цяло не е чак толкова лошо....
П.П. Тъй като нямам и 1 лев в банки, приемам, че тук и БРЕФ са моите си депозити и така се утешавам
* Не е препоръка.
Коментар
Коментар