10 милиона оборот до сега
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
БФБ приключва деветмесечието с консолидирана загуба от 72 хил. лв.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Хубаво са решили да направят нещо ,но защо сред мерките не фигурира пресичане на некоректни към миноритарните акционери практики от страна на мажоритарите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТози форум, вече за нищо не става, но ще приложа цитат достоен и за "ОПТИМИЗъМА"
-"Стратегия за развитие на българския капиталов пазар одобри на свое заседание на 17 ноември новосформираният Съветът за развитие на капиталовия пазар, съобщи Комисията за финансов надзор.
-http://www.infostock.bg/infostock/co...taloviya-pazar
Коментар
-
Този форум, вече за нищо не става, но ще приложа цитат достоен и за "ОПТИМИЗъМА"
-"Стратегия за развитие на българския капиталов пазар одобри на свое заседание на 17 ноември новосформираният Съветът за развитие на капиталовия пазар, съобщи Комисията за финансов надзор.
-http://www.infostock.bg/infostock/co...taloviya-pazar
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеМного ми е гот!
и на мен колега....както е тръгнало нищо чудно да ни стане още по гот някъде около четворката...знае ли човек
Не е Препоръка!!!"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
БФБ излезе на печалба през лятото след еднократен приход от 306 хил. лв.
Приходът е от продажба на недвижим имот, който досега се отдаваше под наем
Не подкрепям извършената продажба, лесно може да се калкулира какво се губи, особено в дългосрочен план. Още като обявиха сделката, не ми стана ясно, защо бе необходима?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...ln-lv--225721/
Притежавам акции на БФБ, включително и на Българска фондова борса – София АД(BSO). Препоръки нямам никакви.Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениелогиката е че стигнах до извод, че купувайки тук все едно си си купил софиксОсвен ако тук развтието в бъдеще не изпревари софикс...
Бих се радвал пазарът ни да расте, включително и компаниите ни в Софикс, неведнъж съм писал, че съм в акции. Напоследък оборотите се повишиха осезателно. Знае ли някой на 100% как ще се движи пазарът ни занапред? Аз поне не знам. Може да расте (дано), може и да пада, а може и да има застой на тези нива. Няма значение аз какво очаквам, това са трите хипотези.
Е, добре. Ако пазарът расте – ясно, зареден съм с акции, а колкото до БСО, надявам се ръста да касае и нея без да имам претенции да е най-тъмнозелената акция по ръст.
Ако имаме застой около тези нива, но при повишената ликвидност и повечко сделки, докато биковете и мечките се разберат кой води парада (напоследък се видя раздвижване и за мен това не е просто обичайно есенно раздвижване), това може да е зле за нетърпеливите оптимисти, но за тази акция оборотите на пазара ни са едно от важните и хубави неща (по мое скромно мнение).
Ако падаме – спадът може да касае и тази акция, но пък се предполага, че потенциалните продавачи тук може да са по-малко от на други места, в случай, че сега по време на ръста, тук е купувано по-малко (нямам статистика как е), след като това не е компания от Софикс.
С всичко това не твърдя, че това е компания - злато, която ‘’по гръб не пада’’. Може да расте, може и да пада, може и да дреме на тези нива. Просто казвам, че логиката ми да си купя акции на тази компании не е еднозначна с това да си купувам компании от Софикс. Поне аз така си мисля.
Поздрави, pepe1234!
Притежавам акции на BSO. Възможно е да греша за нещо или за всичко от написаното. Препоръки нямам никакви.Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеТ.е. Щърк си е купил софикс, то по тая логика можеше и фонда да си купи. Освен ако, оборотите не се вдигнат с повече отколкото индекса
Няма да мога да пиша скоро, така че ако е важно някакво уточнение, по-натам ще се включа.
Притежавам акции на БФБ. Възможно е да греша за нещо или за всичко от написаното. Търговията с акции носи риск. Препоръки нямам никакви.Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар
Коментар