IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
    Раздвижване днес.Дали на Морафетов не му начукаха канчето?

По скоро се питам, дали не е БНЕБ ,- да се включва?

пп.- всъщност все ми е тая; 17,50/8,25 до есенес,
    или с Коледни напеви за мечкадари и гъдулари все ще е с джас
    Last edited by inta53; 07.06.2024, 16:51.

Коментар

• Раздвижване днес.Дали на Морафетов не му начукаха канчето?

Коментар

• Първоначално изпратено от vachkov.tg Разгледай мнение

Всяко увеличение на приходите се компенсира с увеличение на разходите за заплати.
        а разходите за външни услуги ) Мурфетов си я управлява кат чужда булка дето кокали няма
        Last edited by Майната; 31.05.2024, 13:30.
        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Да добавя, че има някаква макар и малка надежда да излязат на нула от основната дейност ;-) Има сериозно увеличение на оборотите на ФБ :-)
          Всяко увеличение на приходите се компенсира с увеличение на разходите за заплати.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
            Аз пък очаквам понижаване на цената с 5-10%
            Много повече...

Коментар

Ще видим ;-)
              Ще видим... ама не ми се вярва да е скоро!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Аз пък очаквам понижаване на цената с 5-10%, пак поради същата причина
                Ще видим ;-)

Коментар

Ако се гласува сплита 1/1, очаквам повишаване на цената с 5-10% само на психологична основа от по ниската стойност на еденица акция ;-)
                  Аз пък очаквам понижаване на цената с 5-10%, пак поради същата причина

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                    Не ви разбирам нещо аз, къде е драмата? На това събрание разпределят 100% от реализираната неконсолидирана печалба през 2023 г. Миналата година нямаше голяма неконсолидирана печалба, заради по-малките дивиденти от БНЕБ, в следствие на обезценките от 2022 г. С тази структура няма как да е иначе.

А за това, че след като значително се промени лихвената среда, от БНЕБ започнаха да управляват свободните парични средства (все пак говорим за суми от порядък над 200млн лв) и се вижда резултата от това .... мисля че акционерите трябва да сме повече от доволни.
                    Като направи печалби от основната дейност, нека тогава да увеличава капитала!!!

Коментар

• Ако се гласува сплита 1/1, очаквам повишаване на цената с 5-10% само на психологична основа от по ниската стойност на еденица акция ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                        Не ви разбирам нещо аз, къде е драмата? На това събрание разпределят 100% от реализираната неконсолидирана печалба през 2023 г. Миналата година нямаше голяма неконсолидирана печалба, заради по-малките дивиденти от БНЕБ, в следствие на обезценките от 2022 г. С тази структура няма как да е иначе.

А за това, че след като значително се промени лихвената среда, от БНЕБ започнаха да управляват свободните парични средства (все пак говорим за суми от порядък над 200млн лв) и се вижда резултата от това .... мисля че акционерите трябва да сме повече от доволни.
                        Да добавя, че има някаква макар и малка надежда да излязат на нула от основната дейност ;-) Има сериозно увеличение на оборотите на ФБ :-)

Коментар

• Не ви разбирам нещо аз, къде е драмата? На това събрание разпределят 100% от реализираната неконсолидирана печалба през 2023 г. Миналата година нямаше голяма неконсолидирана печалба, заради по-малките дивиденти от БНЕБ, в следствие на обезценките от 2022 г. С тази структура няма как да е иначе.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Няма къде да бега, пак при нас ке дойде§-

5.4. Основна нетна печалба на акция Основна нетна печалба на акция* 31.03.2024 31.12.202
                            ............................................ .................................................. .......................BGN'000..--. BGN'000.
                            ................................................ ............... Средно претеглен брой акции 6 452 260....... 6 440 641
                            .............................................. ......................Нетна печалба за периода........ 3 883 ............12 521
                            ................................................ ..............Основна нетна печалба на акция .....0.60 ...............1.94
                            много са ми съмнителни тез приходи от лихви без тях нещата са си същите
                            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

5.4. Основна нетна печалба на акция Основна нетна печалба на акция* 31.03.2024 31.12.202
                              ............................................ .................................................. .......................BGN'000..--. BGN'000.
                              ................................................ ............... Средно претеглен брой акции 6 452 260....... 6 440 641
                              .............................................. ......................Нетна печалба за периода........ 3 883 ............12 521
                              ................................................ ..............Основна нетна печалба на акция .....0.60 ...............1.94
                              Не че сме се разбързали... обаче... все пак... никой ли не написа ли едно гневно писмо до Министъра?

Коментар

• Първоначално изпратено от vachkov.tg Разгледай мнение
                                Печалбата расте, а се стискат за дивиденти.

Last edited by inta53; 30.05.2024, 23:11.

Коментар

Working...
                                X