IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Печалбата расте, а се стискат за дивиденти.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Земи си акции на бфб ад
      и чакай голям дивидент от Мурафетов
      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнение
        Здравейте,

Някой може ли да ми препоръча Европейска компания, търгувана на БФБ.
        Интересува ме дружество, което е с ниска цена на акция и приличен, стабилен в годините дивидет.

Благодаря предварително!
        Земи си акции на бфб ад

Коментар

• Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнение
          Здравейте,

Интересува ме дружество, което е с ниска цена на акция и приличен, стабилен в годините дивидет.

Благодаря предварително!
          Тотал примерно, или коя да е от големите френски банки.

Коментар

• Здравейте,

Благодаря предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Някои бързат да продават, но защо ли си мисля, че на Маню мурафетите няма да минат, особено при острата нужда от кеш в бюджета !
              И кой ще ги спре? Бойко който контролира служебното правителство, или Пеевски, който контролира съдебната система, регулаторите и повечето институции? Главчев най-вероятно и семейния бюджет не определя, та камо ли държавния. Блажени са вярващите, надявайки се че някой го е еня за парите в бюджета. КОЙ назначи Маню мурафетов на работа, та че да предполагаме че парите ще отидат в бюджета, а не в кюлчета и чекмеджета?

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

Още нищо нямаме!На МФ-инансите,не му трябват безплатни акции!P.S.Препоръки нямам,а акции и без сплит достатъчно много!
                Някои бързат да продават, но защо ли си мисля, че на Маню мурафетите няма да минат, особено при острата нужда от кеш в бюджета !

Коментар

• Първоначално изпратено от Marton Разгледай мнение
                  Чудесна новина! Имаме сплит ! По една безплатна акция.
                  Още нищо нямаме!На МФ-инансите,не му трябват безплатни акции!P.S.Препоръки нямам,а акции и без сплит достатъчно много!

Коментар

• Чудесна новина! Имаме сплит ! По една безплатна акция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение

Колега, поздравления! Добре го изигра тук!
                      Беше ми най-тежката позиция в портфейла.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                        Мисля, че много добре направих, че януари си бих камшика
                        Ти тоя акордеон го нямаш за нищо,бе......сигурно имаш резервен..
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                          Мисля, че много добре направих, че януари си бих камшика
                          Колега, поздравления! Добре го изигра тук!

Коментар

• Мисля, че много добре направих, че януари си бих камшика

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              Когато Мин -Финката каже ,- я стига с тия увеличения на капитали,-дай да напълним хазната, че път ни чака към евро
                              "Беж, Лиске, да бягаме!“ ,чел ли си я тази приказка?
                              Има няколко ракети със свободни места все още...

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
                                Колеги,нещо не се качва тази акция,както твърдяхте уверено
                                Защо е тази слабост?
                                Кога почва покачването до 20лв? Много оборот имало,цветя и рози всичко,пък....

Когато Мин -Финката каже ,- я стига с тия увеличения на капитали,-дай да напълним хазната, че път ни чака към евро...

Коментар

Working...
                                X