Печалбата расте, а се стискат за дивиденти.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Земи си акции на бфб адУмереният риск винаги печели ! ))))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнениеЗдравейте,
Някой може ли да ми препоръча Европейска компания, търгувана на БФБ.
Интересува ме дружество, което е с ниска цена на акция и приличен, стабилен в годините дивидет.
Благодаря предварително!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнениеЗдравейте,
Някой може ли да ми препоръча Европейска компания, търгувана на БФБ.
Интересува ме дружество, което е с ниска цена на акция и приличен, стабилен в годините дивидет.
Благодаря предварително!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Някои бързат да продават, но защо ли си мисля, че на Маню мурафетите няма да минат, особено при острата нужда от кеш в бюджета !
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Още нищо нямаме!На МФ-инансите,не му трябват безплатни акции!P.S.Препоръки нямам,а акции и без сплит достатъчно много!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marton Разгледай мнениеЧудесна новина! Имаме сплит ! По една безплатна акция.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, поздравления! Добре го изигра тук!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеМисля, че много добре направих, че януари си бих камшикаLife won't wait for you.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеМисля, че много добре направих, че януари си бих камшика
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеКогато Мин -Финката каже ,- я стига с тия увеличения на капитали,-дай да напълним хазната, че път ни чака към евро
Има няколко ракети със свободни места все още...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнениеКолеги,нещо не се качва тази акция,както твърдяхте уверено
Защо е тази слабост?
Кога почва покачването до 20лв? Много оборот имало,цветя и рози всичко,пък....
Когато Мин -Финката каже ,- я стига с тия увеличения на капитали,-дай да напълним хазната, че път ни чака към евро...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар