IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    Досега не си спомням някой да ми е гласувал 100% от печалбата като дивидент и безплатни акции освен това и аз да не съм повече от доволен.

п.п. За мен важното е да има по-големи дивиденти от БНЕБ и да се върнем към 6-месечния дивидент.
    Сплита не са „безплатни акции“.А от 100% дивидент няма да видим почти нищо.Не съм доволен.Все още си мисля,че няма да посмее

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
      Досега не си спомням някой да ми е гласувал 100% от печалбата като дивидент и безплатни акции освен това и аз да не съм повече от доволен.

п.п. За мен важното е да има по-големи дивиденти от БНЕБ и да се върнем към 6-месечния дивидент.
      Абе доволни сме, но можеше и по доволни ! Да видим със следващите печалби и дивиденти как ще се процедира !

Коментар

• Досега не си спомням някой да ми е гласувал 100% от печалбата като дивидент и безплатни акции освен това и аз да не съм повече от доволен.

Last edited by BSEtrader; 18.06.2024, 14:17.

Коментар

• таковаха ли ни тука ) Мурафетови без Кокорчо

след сплита очаквам да поизчезнат доходите от лихви и да се вдигат външните услуги и заплатите
          Last edited by Майната; 18.06.2024, 14:06.
          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Като няма на БФБ, ще има в Револют:
            Българите с "Револют" ще могат да инвестират вече и в облигации

Клиентите на "Револют" (Revolut) в България вече могат да инвестират в корпоративни и държавни облигации, да получават редовни плащания с фиксирана лихва - до 5.5% годишно (бруто), съобщи компанията. Тя цитира проучване, проведено сред българите от Dynata, според което 28% от тях са с ниска толерантност
            към риска. Те показват най-висока степен на консерватизъм сред 15-те изследвани европейски държави.

Облигациите се очертават като добра начална точка за инвестиране, тъй като предлагат стабилност, възможност за диверсифициране на портфейла и придобиване на знания за инвестирането, посочват от "Револют".

Платформата вече премахна и таксите за попечителство (0.12% от годишната пазарна стойност на активите, притежавани от клиента) за всички финансови инструменти, предлагани в приложението за клиенти от Обединеното кралство и Европейската икономическа зона.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение

При огромната нужда и желание на принципала МФ 100% от дивидента ,като парични средства, да влязът в бюджета.При очевадното безмислие на това увеличение и глупавия сплит да продължаваш да правиш“на пук“ е мега наглост.При нормален МФ,Морафетов няма да изкара дълго
              Без съгласието на МФ този предложен мурафет няма как да мине, но може би Маню е взел съгласието им с някой подсладител/да се разбира корупция/ !

Коментар

При огромната нужда и желание на принципала МФ 100% от дивидента ,като парични средства, да влязът в бюджета.При очевадното безмислие на това увеличение и глупавия сплит да продължаваш да правиш“на пук“ е мега наглост.При нормален МФ,Морафетов няма да изкара дълго
                Айде дано, ама надали. При едно бъдещо упраление на ГЕРБ и ДПС, Моравенов може и да се пенсионира работейки в БФБ. А ние ще си чакаме стотинките дивидент...

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Някой ще усвоява пари, а други (акционерите) ще гледат как им се харчат парите за увеличение на заплатите и за проекти със съмнителна добавена стойност

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Мда - из Капана на Пловдив се говори, че сплита и предложения дивидент са приети
                    важно е в Кючука какво се случва

Коментар

Днес нямаме ли ОС тук?
                      Някой ще усвоява пари, а други (акционерите) ще гледат как им се харчат парите за увеличение на заплатите и за проекти със съмнителна добавена стойност

Коментар

Днес нямаме ли ОС тук?
                        Мда - из Капана на Пловдив се говори, че сплита и предложения дивидент са приети

Коментар

• Днес нямаме ли ОС тук?

Коментар

• Ще се отиграват елхи

Коментар

• Платформата ще използва инфраструктурата на търговската система Т7, с която борсата работи, и е още една стъпка в посока въвеждане на къси продажби

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
                                Земи си акции на бфб ад
                                "Страхотна" идея,точно тук на върха да се набутва момчето
                                Да изчака някои месец и да вземе на 11лв

Коментар

Working...
                                X