IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
    Не знам какво е включено в цената, ... но определено подготвят продажбата на БФБ /булката е стягат за сватба/, ... а дано. Имам акции тук, аз също съм пристрастен.
    да, но булката много кокалеста и грозна. Да видим кой смелчага ще се прежали???
    Или зестрата ще е повече от стойноста на булката, която след щастливата сватба, ще разбере, че е изоставена. Като знам коя е "майката" ...

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Темата тук е за БФБ, а не за АЕЦ.
      Може и неизгодно за едни, но комисионните са си комисионни за други...
      Ти тема за комисионерството ли искаш да отвориш или сам не знаеш какво пишеш???

Тук сме трдейдери и инвеститори. Я виж П/Е на БФБ-то и П/Б .. има ли друга борса на земята с по-надути коефициенти и никакъв мегдан за реален растеж??

Потенцял има тук, колкото и паричното печатане на Драги - краят е ясен и на 2-те стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение

и въпреки това , неизгодно на загуба
        ама акциите на БФБ направиха дабъл за година
        имам---------
        мнението ми не е препоръка
        Темата тук е за БФБ, а не за АЕЦ.
        Може и неизгодно за едни, но комисионните са си комисионни за други...

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
          АЕЦ "Козлодуй" продаде ток за 100 млн. лв. бързо, на тъмно и неизгодно

http://www.capital.bg/politika_i_iko...urzo_na_tumno/

Всякаква прилика с имена и събития, случили се на скоро, е случайна
          и въпреки това , неизгодно на загуба
          ама акциите на БФБ направиха дабъл за година
          имам---------
          мнението ми не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
            http://www.investor.bg/novini-i-anal...mln-lv-244838/

БФБ купува енергийната борса за 5,2 млн. лв.
            АЕЦ "Козлодуй" продаде ток за 100 млн. лв. бързо, на тъмно и неизгодно

http://www.capital.bg/politika_i_iko...urzo_na_tumno/

Всякаква прилика с имена и събития, случили се на скоро, е случайна

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...mln-lv-244838/

БФБ купува енергийната борса за 5,2 млн. лв.

Коментар

• като гледам отчета на енергийната борса направо без пари я вземат

Коментар

• БЕХ им трябват пари и са измислили от къде да преточат малко...

Във връзка с процедурата по придобиване на 100% от капитала на „Българска независима енергийна борса” ЕАД (БНЕБ), между „Българска фондова борса – София” АД и „Български енергиен холдинг” ЕАД - едноличен собственик на капитала на БНЕБ - бе договорена цена на придобиване в размер на 5 200 000 лв.
                  4 милиона лева ще бъдат платени при сключване на Договора за прехвърляне на 100% от капитала на БНЕБ, а останалата част от сумата, възлизаща на 1,2 милиона лева ще бъде платена на три равни вноски в рамките на шестия, дванадесетия и осемнадесетия месец след прехвърляне на акциите.
                  Сделката ще бъде сключена с горните параметри, при условие че бъде одобрена на извънредното общо събрание на акционерите на „Българска фондова борса – София“ АД.

Коментар

• БФБ-София вече достигна 90,6% от оборота си за цялата 2016 г.:

http://www.investor.bg/novini-i-anal...2016-g-244755/

Коментар

• Аз си спомням че след като казаха че ще придобиват енергийната борса цената се изтреля с 50 стотинки някъде. Забелязах че няколко дена преди това рязко изчезват позиции от аска .
                      http://www.proflashgame.com

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata89 Разгледай мнение
                        buyvalue имам малко акции тук така че съм пристрстен. 60% 70% по висока стойност не са заради оборота към момента. В сегашната цена са калкулирани неща които не са се случили все още придобиването на енергийната борса търговията с американски и европейски акции see link търговията с ДЦК. Нищо от споменатите от мен неща не се е случило но вече част от него е калкулирано в цената тай като на борсата не се търгува текуща състояние а бъдещи очаквания.
                        А според мен точно по-високият оборот предизвика ръста,но явно се търгува повече по интуиция отколкото по реални сметки....!

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

те уж я подготвят вече цяло десетилетие
                          Не, не ... това преди си беше, само да я покажат "булката", ... малка беше, пък и "младоженците" бяха фалирали почти. Добре че не стана тогава.
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
                            Не знам какво е включено в цената, ... но определено подготвят продажбата на БФБ /булката е стягат за сватба/, ... а дано. Имам акции тук, аз също съм пристрастен.
                            те уж я подготвят вече цяло десетилетие
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Не знам какво е включено в цената, ... но определено подготвят продажбата на БФБ /булката е стягат за сватба/, ... а дано. Имам акции тук, аз също съм пристрастен.
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• buyvalue имам малко акции тук така че съм пристрстен. 60% 70% по висока стойност не са заради оборота към момента. В сегашната цена са калкулирани неща които не са се случили все още придобиването на енергийната борса търговията с американски и европейски акции see link търговията с ДЦК. Нищо от споменатите от мен неща не се е случило но вече част от него е калкулирано в цената тай като на борсата не се търгува текуща състояние а бъдещи очаквания.
                                http://www.proflashgame.com

Коментар

Working...
                                X