If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не разбрах какво се случи с очакваните IPO-тата на БФБ, за които се заговори преди много месеци? Бяха уж няколко, едно за 100 млн. дори. В КФН не видях да постъпват документи, а знаем процедурата хич не е бърза, съмнява ме вече да се случи нещо в рамките на годината. Явно пореден мираж като SEE Link, чужди акции, ДЦК...
Ако някой има информация?
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
А, знаеше ли миналия път, че ще влезе Еврохолд?
А, знаеше ли миналия път, кое е това мистериозно дружество, което щяло да измести IHLBL, дори Еврохолд да не съществувало, както обяви един служител на БФБ?
А, знаеш ли сега как ще си тълкуват, дали Доверие е свързано със Софарма или не е?
Сподели все пак, твойте изчисления. Има някаква вероятност да познаеш
Говориш за предходното ребалансиране. От март 2017 критериите за избор както казах са публични. Въпрос на математика и малко ексел, та като да ги вкараш, да ти излезат цифрите.
Ако въпроса опре до юридическо тълуване на закони и наредби, по-скоро стой далеч. Конкретно за Доверие, може да видиш в темата за нея как колегите тълкуват свързаността. Но в останалите промени, които настъпват нещата са ясни.
ПС: и разбира се, че няма да споделя нито моите калкулации, нито модела който ползвам.
Знаеш ли, че вече доста хора знаят информацията, тъй като всичко е публично достъпно и е въпрос на калкулация. Моите изчисления са 99.99% верни и с тази вероятност знам промените.
А, знаеше ли миналия път, че ще влезе Еврохолд?
А, знаеше ли миналия път, кое е това мистериозно дружество, което щяло да измести IHLBL, дори Еврохолд да не съществувало, както обяви един служител на БФБ?
А, знаеш ли сега как ще си тълкуват, дали Доверие е свързано със Софарма или не е?
Сподели все пак, твойте изчисления. Има някаква вероятност да познаеш
Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Уважаеми служители и шефове на БФБ - София АД, след като въведохте " обективни " правила за класиране на компаниите в индекса Софикс и софтуера прави изчисленията, то днес - 01.09.2017 г. след 17.00 часа, вие ще знаете новата класация. Чудя се, дали ще се бавите една седмица да обявите резултата и ще се търгува докато вие знаете тази информация?
Знаеш ли, че вече доста хора знаят информацията, тъй като всичко е публично достъпно и е въпрос на калкулация. Моите изчисления са 99.99% верни и с тази вероятност знам промените.
Уважаеми служители и шефове на БФБ - София АД, след като въведохте " обективни " правила за класиране на компаниите в индекса Софикс и софтуера прави изчисленията, то днес - 01.09.2017 г. след 17.00 часа, вие ще знаете новата класация. Чудя се, дали ще се бавите една седмица да обявите резултата и ще се търгува докато вие знаете тази информация?
Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Браво! много точна фраза - взимат! Да ама още не са я взели! После... кой каза, че взимат нещо, което ще прави пари, колкото ще са лихвите за заема на покупката, кой каза, че заемите, които вече има енергийната борса към БЕХ ще ги върне БФБ? кой каза, че всяко яйце носи пиле, щото ако го свариш пиле няма? това е в алегория поетична, но ако сериозно се погледне на брака м/у двете борси, то разводът е сигурен още преди да са ги венчали!
като гледам отчета на енергийната борса направо без пари я вземат
Браво! много точна фраза - взимат! Да ама още не са я взели! После... кой каза, че взимат нещо, което ще прави пари, колкото ще са лихвите за заема на покупката, кой каза, че заемите, които вече има енергийната борса към БЕХ ще ги върне БФБ? кой каза, че всяко яйце носи пиле, щото ако го свариш пиле няма? това е в алегория поетична, но ако сериозно се погледне на брака м/у двете борси, то разводът е сигурен още преди да са ги венчали!
Ти сериозно ли мислиш написаното или е алегорично и иронично написано??
Заради енергиината борса директно в СОФИКС... нещо не ми се вързва..
Ти сериозно ли видя в написаното от мен, че влизаме директно в Софикс? Към момента акцията стои сравнително добре по новите 4 критерия и евентуалното увеличаване на акционерите би засилило подобни очаквания.
Тук е интересно. . Премиерът има визия и се работи по нея. ...енергийната борса е увеличавала капитала и не знам колко акционери има там. Дали заедно минават 750?
Ти сериозно ли мислиш написаното или е алегорично и иронично написано??
Заради енергиината борса директно в СОФИКС... нещо не ми се вързва..
Тук е интересно. Мениджмънтът ми се струва на ниво с иновативни и интересни решения. Акции, облигации, ДЦК, чужди акции, енергийна борса, енергиен хъб. Възможно е да се получи много добре. Премиерът има визия и се работи по нея. Към момента изглежда скъпичка, но времето ще покаже...
Отделно гледах, че енергийната борса е увеличавала капитала и не знам колко акционери има там. Дали заедно минават 750?
Коментар